Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 abi çok artistik olanları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 baya artistik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 arkadaşlar bisiklet sosyal medyası gibi bir mobil uygulama yapmayı düşünüyorum. düşünüyorum değil yapıyorum ama uygulamayı test etmemiz lazım. istanbul veya istanbul dışı hiç farketmez uygulamayı test etmek isteyen varsa irtibata geçer mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 İzmir bisiklet gruplaından epey tanıdığım var, denerim ce denetirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 http://www.geotechbikes.com/index.php?id_product=44&controller=product&id_lang=2 şu nasıl http://www.ileribisiklet.com/?urun-7-bianchi-sehir-bis--discovery-man-21v-55cm-alumin--28j-erkek-on-sus--vfren-siyah-k-rengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Trek Livestrong al. İnanılmaz bi şey. Kendi gidiyor, uçuyor şerefsiz. Şehir içi, şehirler arası çok pis kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Cube Hyde Race 2015 sunu almayi dusunuyorum ama fiyati baya tuzlu (daha once hic adam akilli bisikletim olmadi tabi). anlayanlar bir bakabilir mi? hic review bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Onun vitesi mi yok bana mı öyle geliyor ? Aha bu da benim kısrak : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 fixie işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 vitesler shimano kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 hahaha eski bisikletimin viteslerinde sorun vardı. Bisikleti aldığım yere götürdüm. Dedim işte vites geçişlerinde sorun oluyor diye. Adam demez mi bana : " Olur mu ya ? Vitesleri shimano" diye. hehe. 2000 tane shimano çeşidi var le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 SHIMANO Alfine SG-S7000 8-speed gear hub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 cok acayipmis gercekten videosunu izledim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 aletin fiyati ne? bulamadim, burda zaten yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 180 yuro Ama bu uyar mı bizim bisikletlere yav ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 degistirme videolari var, aralik 130mm mi neyse oluyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aquila said: aletin fiyati ne? bulamadim, burda zaten yokmus. cube hyde race icin sorduysan 2740 lira civarina denk geliyor burda (macaristan). muhtemelen almanya'da falan daha ucuzdur. vitesi var ama degisik tabi belt drive oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Macaristanda bisiklet kulturu nasil? Kiz biraz gozumu korkuttu ama turkiyeden iyidir her halukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bir amsterdam olmasa da buyuyor surekli. public bike olayi geldi mesela gecen sene. budapeste icerisinde baya bisiklet yolu var veya bisikletler normal yolu kullanabiliyor. acikcasi ben de deneyimim pek olmadigi icin normal yolda surmekten cekiniyorum ama hergun ise gidip gelirken onlarca baska bisikletli goruyorum. lokal bazi gruplar da event falan yapiyolar, critical mass diye duymussundur belki, onun devami olarak i bike budapest diye birsey cikardilar simdi. Biking in Budapest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Woah adam bilgi fireballu atti . (: Eywalla birader, bi bakinayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bu arada benim bel biraz sorunlu, amortisorsuz bisiklet cok agritir mi acaba deneyimi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Esh said: Macaristanda bisiklet kulturu nasil? Kiz biraz gozumu korkuttu ama turkiyeden iyidir her halukarda icguveysi mi olcan olm sana ne macaristandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Seneye tasinicam budapesteye, ondan merak ettim la. Icguveyslik iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar