Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 nerden alınır neye dikkat edilir max kaç min kaçtır şehir içi sağa sola gitmek için istiyorum dağ mağ longroad gerek yok. tarzları da bilmiyorum gerçi pisletçiler söylesin plx ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ben eve aldım bir tane altis kondüsyon bisikleti hepsiburada'dan 190 kağıda. Güzel gidiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 nerde kullancan bisikletle ne yapıcan ? bunlar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 o kadar ucuz mu ya kondisyon bisikletleri ? bi şeyi neyim düzgün değildir onun ya. asdf. konuyu takip ediyorum. iki tür bisiklet için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Tek marka "specialized" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bi olayı yokki kondisyon bisikletinin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Llama said: nerde kullancan bisikletle ne yapıcan ? bunlar önemli şehir içi işte abi off-road değil bakkala çakkala inerim sahile inerim vs eve almıyom lan kondisyon bisikleti de nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bende geçenlerde gaza geldiydim almak için şok mağazasında vardı, sonra vazcaydım. ama çok pis imreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kırtasiyem 300 liraya satıyodu iyi falan diyodu dfhkf PİSLETÇİ YOK MU LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 öyle tura mura çıkmıcaksan öyle 2 3 km kullancaksan git al tansaştan madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://forum.donanimhaber.com/m_75716475/tm.htm böyle bir konu açtıydım hatta donanimhaber reislere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ya esasen bu bisikletler alınmaz bütçede önemli tabikisi misal benim istediğim track fx serisi bisikletler 2000 liradan başlıyor nerde ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ne 2ksı abi pisletçi adam değilim. max 500 veririm dötümüz de rahata alışıtkır he tansaş falan bozar? adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 valla her bisikletin selesi acıtır reis tayt falan giymedikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 scooter mı alsam mk sadf ittire ittire giderim ahah 50 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bunu al gitsin http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=2&urunid=345 beyaz eşyacılarda bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://www.bisikletcim.com/sehir-gezi-bisikletleri-firsatlar bu ne olm. sepete at diye seçenek koymuşlar bide. aileye bisiklet mi alcan napcan sdfksa niye bu kadar pahalı lan ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ben de alicam bi pislet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bi tur versene aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 şimano vites olmalı. şimano önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 neye göre önemli son zamanlarda sramlar çağ atladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Llama agams senin gösterdiğin iyi gibi. kaydediyorum onu bikenara 10 taksit 50tl kafa rahaaaaaaaaaaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 burda bi hipster bisikleti var, bi tour de frans, bmxler filan var, bi de o kalin tekerli vitesli mitesli supermarketlerde satilanlardan var, secimi nasil yapiyoruz ki acaba. veledken bmx vardi da, simdi olmaz onlar, yaslandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 dağa bayıra girmiceksen kalın tekerlek almayın çift amasörlüleri hiç almayın iki kat yorar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kadın iç çamaşırırın ip dona evrilmesi gibi o seleler niye gün geçtikçe inceliyor iyice ya. 2 saat bisiklete bineyim diyorsun 1 hafta kıç ağrısı çekiyorsun. yapın şunu geniş, yaylı pinokyolar gibi. rahat etsin millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar