Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Arkadaş,daire yapmakdan çok ,daireleri teslim ettiğim vatandaşların en ufak derdiyle 3 sene önce yaptığımız yerle alakalı bile uğraşıyorum. Çatı aktı Kedi direğe çıktı Çocuk fayansa çekiç vurmuş kırıldı hakim begim Eşya taşırken alçıpanı kırdım Gibi sebepler yüzünden günüm tamir- tadilatla geçiyor , diğer müteahhit arkadaşlar ise kullanım ruhsatı bile almayıp telefonlara cevap vermiyor. Ama biz daha başlamadığımız yerleri satıyoruz ama bu sefer de proje de şunu yapalım, tavana kanca istiyorum gibi absürdlüklerle uğraşıyorum ve çığ gibi büyüyor ne yapmalıyım sizce ? Özellikle mühendis ve mimarlara sorum ??? İşin içinden çıkamadım dertlendim akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Anadolu insani na ev satarasan normal abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sahibine teslim ettikten sonra sorumluluk almiyorum diye kagit imzalat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 şimdi daireyi teslim ettikten sonra 1 yıl boyunca daire ile ilgili cıkan sorunlarla ilgilenmen bence doğal , ve dogru olanı. 3 yıl senin baya işini iyi yapan bir insan oldugunu gösteriyor , fazlasıyla iyi :D bakma naysayerlara , işini iyi yapan ,insanlara iyilik eden insanlar elbet mükafatını alır , piyasada bunun sana dönüşü elbet olur , yarın öbür gün bi yere arazi,eski bina almaya gidersin , "sizden ev almıştık , çok ilgilenmiştiniz bizle" fln tarzı bi tepkiyle karşılaşıp kolaylık yaşarsın , en kötü ihtimal hayır duası alırsın sıkma canını sana helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 aquila said: sahibine teslim ettikten sonra sorumluluk almiyorum diye kagit imzalat. Kullanım ruhsatı alındıktan sonra %90 oranında yükümlülük kalkıyor zaten bir de içine oturmadan biter bitmez kullanım ruhsatını alıyoruz aquila geri kalan %10 risk de firma hatasından dolayı olabilecek riskler maazallah o da inşaallah biz de olmaz :) mercedesin kalite kontrol biriminden beteriz valla ama dogmeat in dediği gibi geri dönüşü iyi oluyor ama acayip yorucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 müteahhit diye meslek mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Kurumsal bir yapı kurmadığın sürece uğraşıp durursun abi. Gidip şimdi Ağaoğlu'ndan ev alsan 'aa şurası farklı olacak' dediğinde bi dünya para istiyor adamlar. O şekilde yaklaşmak daha mantıklı gibi. Banane senin fayansından demek lazım. Ama yepyeni evin çatısı aktıysa biraz oturup düşünmekte fayda var gibi geliyo bana :) Laz müteahhit misin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kum koymuş hep harçlara ucuz olsun diye dayamış bentoniti kalkeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Yapı denetimli yapıyoruz olm 16 daireye 105 ton demir harcadık lan çıkartma faturaları şimdi , bir de laz değilim olm mahmutkent mantığında hiç değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 çok aşırı mafraf çıkmıyorsa bence iyi davran hallet bir şekilde. bir sonraki satışa çıkaracağın yerin müşterisinin önemli bir bölümünü bir önceki müşteriler ve tanıdıkları oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Yapimla ugrasmak zor en iyisi meb in onarim paketleri ya da icislerinin onarimlari adam bi hakedis getiriyor 400 bin onarimin bedeli 2milyor vay anam vay sonra baralar nere gidiyor diye dusunun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 satista araci kullan profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Fistan aracının da Allah belasını vermesin,adama söylediğim fiyatın altına almak için geri beni arıyor . Kastınmı var bana emlakçı bey?dediğim gün oldu .Ali ağaoğlu değilimki klonlattırıp kendimi hawaii ye uçiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 mimarlara soruyorum demişsin de bizim ofiste daha zamanında ödemesini yapan müteahhit görmedim. o yüzden bize sorma abi. mühendise sor bakalım onlarda durum ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Abi bana tavana kancaya icerlemissin gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Cipetpet said: 16 daireye 105 ton demir harcadık lan az harcamışsınız. 100m2 daire için konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 itiraf.com terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 chrome said: Cipetpet said: 16 daireye 105 ton demir harcadık lan az harcamışsınız. 100m2 daire için konuşuyorum Nereye göre az ? Çift blok 8 daireye göremi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 4 blok 4 kat olsa bile az. bilinçli müteahhitsin madem abi deprem yönetmeliğinde r katsayıları 8 ile bina çözdürme kimseye 4 e indirt onu ve perde kullan binalarda. bizim yönetmelik çok eksik malesef. sorununa da çözüm olayım. bence harika bir iş yapıyorsun. hiç şikayet etme aynen böyle devam et. iki tamirat seni öldürmez. nam salmak çok önemli küçük müteahhitlikte çünkü. iyi bilinirsen adam arsasıyla gelir, seni bulur. 10 kişinin istediği yere girersin seni seçer. güzel para kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 elesso said: çok aşırı mafraf çıkmıyorsa bence iyi davran hallet bir şekilde. bir sonraki satışa çıkaracağın yerin müşterisinin önemli bir bölümünü bir önceki müşteriler ve tanıdıkları oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar