Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben ne biçim müteahhitim?

Cipetpet

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş,daire yapmakdan çok ,daireleri teslim ettiğim vatandaşların en ufak derdiyle 3 sene önce yaptığımız yerle alakalı bile uğraşıyorum.

Çatı aktı

Kedi direğe çıktı

Çocuk fayansa çekiç vurmuş kırıldı hakim begim

Eşya taşırken alçıpanı kırdım

Gibi sebepler yüzünden günüm tamir- tadilatla geçiyor , diğer müteahhit arkadaşlar ise kullanım ruhsatı bile almayıp telefonlara cevap vermiyor. Ama biz daha başlamadığımız yerleri satıyoruz ama bu sefer de proje de şunu yapalım, tavana kanca istiyorum gibi absürdlüklerle uğraşıyorum ve çığ gibi büyüyor ne yapmalıyım sizce ? Özellikle mühendis ve mimarlara sorum ??? İşin içinden çıkamadım dertlendim akşam akşam
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi daireyi teslim ettikten sonra 1 yıl boyunca daire ile ilgili cıkan sorunlarla ilgilenmen bence doğal , ve dogru olanı.

3 yıl senin baya işini iyi yapan bir insan oldugunu gösteriyor , fazlasıyla iyi :D

bakma naysayerlara , işini iyi yapan ,insanlara iyilik eden insanlar elbet mükafatını alır , piyasada bunun sana dönüşü elbet olur , yarın öbür gün bi yere arazi,eski bina almaya gidersin , "sizden ev almıştık , çok ilgilenmiştiniz bizle" fln tarzı bi tepkiyle karşılaşıp kolaylık yaşarsın , en kötü ihtimal hayır duası alırsın

sıkma canını sana helal olsun
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

sahibine teslim ettikten sonra sorumluluk almiyorum diye kagit imzalat.

Kullanım ruhsatı alındıktan sonra %90 oranında yükümlülük kalkıyor zaten bir de içine oturmadan biter bitmez kullanım ruhsatını alıyoruz aquila geri kalan %10 risk de firma hatasından dolayı olabilecek riskler maazallah o da inşaallah biz de olmaz :) mercedesin kalite kontrol biriminden beteriz valla ama dogmeat in dediği gibi geri dönüşü iyi oluyor ama acayip yorucu
Sosyal ağlarda paylaş

Kurumsal bir yapı kurmadığın sürece uğraşıp durursun abi. Gidip şimdi Ağaoğlu'ndan ev alsan 'aa şurası farklı olacak' dediğinde bi dünya para istiyor adamlar. O şekilde yaklaşmak daha mantıklı gibi. Banane senin fayansından demek lazım.

Ama yepyeni evin çatısı aktıysa biraz oturup düşünmekte fayda var gibi geliyo bana :) Laz müteahhit misin :p
Sosyal ağlarda paylaş

4 blok 4 kat olsa bile az.
bilinçli müteahhitsin madem abi deprem yönetmeliğinde r katsayıları 8 ile bina çözdürme kimseye 4 e indirt onu ve perde kullan binalarda. bizim yönetmelik çok eksik malesef.

sorununa da çözüm olayım. bence harika bir iş yapıyorsun. hiç şikayet etme aynen böyle devam et. iki tamirat seni öldürmez. nam salmak çok önemli küçük müteahhitlikte çünkü. iyi bilinirsen adam arsasıyla gelir, seni bulur. 10 kişinin istediği yere girersin seni seçer. güzel para kazanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...