Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/thermaltake-mo-ltm009dtj-tt-esports-level-10-m-beyaz-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=63145 abi bunu vatan dısında bir yerden almak mümkünd eğilmi ya? amazondal falan buraya gldneren yok. 2.5 katı fiyat var. gümrük riskine girerim valla. adamlar türkce site falan yapmıstı sevinmiştimde yokmu baska satan türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TTS-MO-LTM009DT hemde daha ucuz, firebal iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 gümrük sınırı 70€ değil mi? amazonda 65$ mış gümrükte sorun cıkmaz gibi de amazon yollar mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi şuna vereceğin parayı sinbo elektrik süpürgesi, mikrodalga fırın, çay makinesi ver saç kurutma makinesine ver, yanında taşak kılı alma makinesi hediye gelsin. 350 lira ne lan. dicem de ben de klavyeye 300 fareye 200 vermiş adamım. ver gitsin ya, bi kere geliyon hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ya görüntüsü çok kötü geliyor bana bunun. http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/thermaltake-tts-mo-blk002dt-tt-esports-black-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=52280 şundan var bende. bi kere tuşu bozuldu garantiyle yenisini verdiler. tabi fazla tuş fln yok bunda ölesine almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 300 çok ya, 150 maks. zorlasan veririm bi mouse a belki gerisi peh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi nerd adamın eli kolu, klavye mouse verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 zaten vericemde 350 bulamazsam. bulabilirmiyim diye bakıyorum. 2 tane alır birini hediye ederim yine 350 verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bana hediye et ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 fireballa aslında telefonda 300 için pazarlık bile deneyebilirsin, küçük işletme iyi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi 350 lira mouse'a verip napıyorsunuz lan? pro gamer olsanız veya onu geçtim competitive olarak falan oynuyor olsanız baya anlıcam da. ne biliim lan çok garip geliyor. 100 liraya mı ne g9x almıştım canım acımıştı mouse 100 lira mı olur diye. hani mesela 24' yerine 30' monitör alıp 500 lira fazla veren adama niye yaptın demem ama mouse'ta logitech'in falan 100 liralık bir sürü mouse'una göre 350 liralık mouse, ne kadar büyük bir rahatlık veya avantaj sağlıyor? gerçekten anlamadığım için soruyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 öm kutun full cüce, amerikadaniste ile yaklaşık 200tl ye getirilir sanırım gümrükten geçer rahat. 10-12 gün en düşük kargo ücretleriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sabonis said: abi 350 lira mouse'a verip napıyorsunuz lan? pro gamer olsanız veya onu geçtim competitive olarak falan oynuyor olsanız baya anlıcam da. ne biliim lan çok garip geliyor. 100 liraya mı ne g9x almıştım canım acımıştı mouse 100 lira mı olur diye. hani mesela 24' yerine 30' monitör alıp 500 lira fazla veren adama niye yaptın demem ama mouse'ta logitech'in falan 100 liralık bir sürü mouse'una göre 350 liralık mouse, ne kadar büyük bir rahatlık veya avantaj sağlıyor? gerçekten anlamadığım için soruyorum yani abi 150 lira o mouse yurt dışında ya, ülkemizin bize güzelliği 350 tl fiyat bakma yani kimisi meraktan reklamdan alıyor pro gaming gear, kimiside cidden bi seviye oyun peşinde koşuyor daha iyisini arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sabonis said: abi 350 lira mouse'a verip napıyorsunuz lan? pro gamer olsanız veya onu geçtim competitive olarak falan oynuyor olsanız baya anlıcam da. ne biliim lan çok garip geliyor. 100 liraya mı ne g9x almıştım canım acımıştı mouse 100 lira mı olur diye. hani mesela 24' yerine 30' monitör alıp 500 lira fazla veren adama niye yaptın demem ama mouse'ta logitech'in falan 100 liralık bir sürü mouse'una göre 350 liralık mouse, ne kadar büyük bir rahatlık veya avantaj sağlıyor? gerçekten anlamadığım için soruyorum yani g9x kullanıyorum ama bulamıyorum su anda bi tane adaha almam lazım. yok yanı hiç bi yerde napıyım. yenı mouse alıcam ama hepsi tırt.. bunun boyutu ve formu elime uygun. mesela g9x'in efsanevi smooth weheelından sonra buda keyifsiz olucak ama yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 dolar böyleyken alınmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Cuce said: g9x kullanıyorum ama bulamıyorum su anda bi tane adaha almam lazım. yok yanı hiç bi yerde napıyım. yenı mouse alıcam ama hepsi tırt.. bunun boyutu ve formu elime uygun. mesela g9x'in efsanevi smooth weheelından sonra buda keyifsiz olucak ama yapıcak bişi yok. http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-002766-g9x-call-of-duty-mw3-edition-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=61153 al buldum senin için. eski kapağı kullanırısn çok rahatsız ederse üstündeki mw3 yazısı falan. abi başka mouse mu yok bu arada gerçekten lan? çok istiyorsan benim g9x'i veriim sana, sen küçük elli birinin rahat edeceği bir mouse bul bana yeter ki. ciddiyim dalga geçmiyorum. bununla hiper rahat değilim çünkü. bir de bu tür çok komplike gözüken şeyler sanki çabuk bozulacakmış gibi geliyor. mouse dediğin şey 5 tuşu olacak tamam işte. böyle abuk subuk şeyler almaya ne gerek var :D mmo mouse'u alanları anlarım bu arada mouse'ta 15 tuş olması baya büyük bir rahatlık sağlıyordur diye düşünüyorum. reampage said: abi 150 lira o mouse yurt dışında ya, ülkemizin bize güzelliği 350 tl fiyat bakma yani kimisi meraktan reklamdan alıyor pro gaming gear, kimiside cidden bi seviye oyun peşinde koşuyor daha iyisini arıyor. 123 liraymış lan ahsdufhdasufha samçalığa gel ya oha... evet cüce amerikadan getirt bir şekilde, max 200'e elinde olur 10 güne, çok mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 amerikadna isteye baktım. 45 dolar paket ücreti koyuyo üstüne. 100 lira ediyo zaten alemi yok onunda o kadar. abi onu gördüm bende ama istiyorum yok diyolar kalmamıs diyolar. aldım 1 ay sonra elde yok diye iptal ettiler siparişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 lan normali de varmış görmemişim http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001153-g9x-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41347 vatan baya ciddi stok tutan bir firma yani, heralde 20 civarı ürün almışımdır, hiç böyle bir şey yaşamadım. hani bazı ürünler 3-4 dükkanda olunca da intenret sitesine sadece onları yazan bir firma. şaşırtıcı. bence bir daha dene şunu, olmadı amerikadan al. hatta amerikadan almışken g9x al 2 tane, madem rahatsın ve seviyorsun. çok temiz, 6 sene falan götürür. internetten görüp beğendiğin mouse eline oturmayabiliyor, rahatsız edebiliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 g9x buluruz ya nette felan bakmak lazım ama bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 tekrar dürtüyim adamları bakıyım. bu arada eksende buldum 250'ye geliyo. bakıyım olursa ordan alabilirim. neyse saolun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar