Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 BDP'ye oy versek barajı aşsa akp'nin sandalye sayısı düşermi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 baraj olmasa tkpye basarım mecliste şöyle 10 tane tkp milletvekili olsa tozunu attırır ortalığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Aluriel said: AKPARTİLİYİZ AK HÜLOLOOOOOĞĞĞĞĞ BUnu yazmaya gelmiştim, gerek kalmadı. Hertürlü AKPE akar tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Sparkcaster said: baraj olmasa tkpye basarım mecliste şöyle 10 tane tkp milletvekili olsa tozunu attırır ortalığın. ne yapıcak abi 10 tane adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 meclisin problemi o zaten, vekiller birey olarak ordad degil, bi adam karar veriyo hepsi ona uyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 hala diğer seçeneğine oy veren adamlar var.. Yahu barajın altında kalan her oy bu adamlara yarıyor, nasıl çözemiyorsunuz bu durumu anlamıyorum :). ne kadar zor olabilir anlamak.. %10 barajı olduğu sürece temsil edilemeyeceksiniz ve her seferinde sokağa çıkıp biber gazı yiyeceksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 "Tatar Ramazan" said: Cilleri Yilmazi Eceviti koalisyonlari gormus biri olarak Akpnin fena olmadigini dusunuyorum. bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Oha ciddi ciddi 30+ oy var ak partisine.Troleybitler di mi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 aquila said: meclisin problemi o zaten, vekiller birey olarak ordad degil, bi adam karar veriyo hepsi ona uyuyo. geçen gün kimdi, biri anlatıyordu; danışmanlar ordusu var herşeye onlar karar veriyor, bakanların da milletvekillerinin de bir şey yaptığı yok gibi bişeyler anlatıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Sparkcaster said: baraj olmasa tkpye basarım mecliste şöyle 10 tane tkp milletvekili olsa tozunu attırır ortalığın. TKP denince aklıma ilk Mihri Belli gelir, onun gibi 10 kişi toz attırırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ülkenin yüzde 50'si AKP verirken paticikte yüzde 50 CHP çıkması, paticik taraf direk dsf objektif tartışma zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 eğitim seviyesi arttıkça akpnin aldığı oy azalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 akpye oy atanlar niye attığını da yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bdp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Benim oyumun en azından 18 oy sayılması lazım ortalama bir AKP seçmenine kıyasla. #DirenMeritocracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Jim_E_Rustler said: Benim oyumun en azından 18 oy sayılması lazım ortalama bir AKP seçmenine kıyasla. #DirenMeritocracy lan lise mezunusun su anda vasifsiz niye oyun onsekiz oy olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Çok sekülerim. Tezek de kokmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Jim_E_Rustler said: Benim oyumun en azından 18 oy sayılması lazım ortalama bir AKP seçmenine kıyasla. #DirenMeritocracy Aysun senmisin ? http://www.youtube.com/watch?v=VhrcqeXowBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sözlü mülakat yapılsın. benim oyum 1 sayılsın. mülakatı ben yapatım. arkadaşlarım arasında el-emin olarak biliniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 aysun çok haklı ya, tayyibin götünün kıllarıyla eşit oy etkisine sahip olmamız çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bölelim abi o zaman insanları sınıflara burjuva,işçi,köle diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 oy konusunda level sistemi geliyor sonraki seçime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 oyların eşit olmasından önce elli tane daha önemli konu var lan seçimle ilgili. gene cehape zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ağırlık katsayısı koyarsak eşitsizlik çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar