Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 imamizer said: 1000-1500 civarı bi şeye razıyım aslında. Direk beşiktaş ya o zaman, çeliktepede adamın kafayı kazırlar. http://i.imgur.com/YbahXlh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ortaköy civarları nasıl? ucuz dedi benim hatun ama doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ucuz çünkü ulaşım saks biraz. Evlerde eskidir rivendell abi ortaköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 jacabo said: 1 odam bos gel kiraliyim ben sana şu çok kral bir teklif adamın evi iyi yerde hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 serencebey de filanda güzel evler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ulaşım bok gibi ortaköye. deli gibi trafik her iki yönden de. bulursun beşiktaştan rahat. yıldız taraflarına da bakabilirsin illa merkezden olmak zorunda değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Suark said: ucuz çünkü ulaşım saks biraz. Evlerde eskidir rivendell abi ortaköy ulaşım niye saks ki? adamlar yapmış dt1 bide devamı var dt2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Yildiz parkinin orda da bak. Eskidir evler ama yurursun her gun ise, eritirsin az cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 hamsilipilav said: Suark said: ucuz çünkü ulaşım saks biraz. Evlerde eskidir rivendell abi ortaköy ulaşım niye saks ki? adamlar yapmış dt1 bide devamı var dt2 çok kötü abi trafik açılmıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 orası öyle tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 hamsilipilav said: Suark said: ucuz çünkü ulaşım saks biraz. Evlerde eskidir rivendell abi ortaköy ulaşım niye saks ki? adamlar yapmış dt1 bide devamı var dt2 trafik beter bide sadece otobüs var :/ yani 2-2,5 şeritli yol, git gel. ondan sıkışık hep bjk den yürüyünce daha hızlı gıdıosun ole dıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 beşiktaş bakınayım bende gelince imam gibi o zaman, 1400'e kıyan adam 1500'de verir ama oralarda hiç yeşillik falan yok ya, istemiyorum abi günde 10 saat pc başında çalışıyorum içim bunalıyor camdan bakınca karşı komşunun göbeğini kaşıdığını görmeyim yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 hamsilipilav said: Suark said: ucuz çünkü ulaşım saks biraz. Evlerde eskidir rivendell abi ortaköy ulaşım niye saks ki? adamlar yapmış dt1 bide devamı var dt2 hayatında binmemişsin belliki dt1 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 imamizer said: çeliktepe?? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/phone-ringing.gif 4 levent metrosunun sol tarafı işte,kağıthaneye bağlı oluyo, ben çeliktepe de oturuyorum sapphire binasının arkasında ki caddede 2+1 550 TL. metroya yürüyerek 3 dk. ama böyle ev bulmak baya zor. balına denk geldi bana. kiralık ev arayan çok bu taraflarda. yan tarafta ki apartmanda tek odaya 800 tl veriyo 2 öğrenci. çeliktepe mahallesinin yanında emniyetevler var. metronun dibinde 1+1 daireyi 750 ye bulmuştum, şimdi ki kaldıgım yer daha cazip geldi orayı tutmadım. bu taraftan bakam diyorsan önce emniyet evlerine bak, ikinize yetecek 1+1 veya 2+1 daireyi 800 civarı rahat bulursun. sahibinden bulursan şukela istanbul trafiği her zaman dert. metroya yakın olursan baya o derdin azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 istanbulda otobüs veya metrobüs kullanmam abi, sadece otobüsse geç zaten. belki taksiyle metro olabilir ama o da çok uğraşlı. leventte ne güzel 4. levent metro girişine yürüyebiliyodum anasını satayım. ne zaman insanlar banyo yapmayı, antipersperant kullanmayı öğrenirler o zaman otobüse binerim, onuda ben görmem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 1000-1500 tl kira ok diyorsan hiç yanaşma çeliktepe felan. go ortaköy - beşiktaş ama o trafiği göze alcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 jacabo said: 1 odam bos gel kiraliyim ben sana eyvallah. tek değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 4 levente de bakabilirsin. yeşil - sakin - temiz. çeliktepe den 4 levente geçince anadolu yakasına geçmiş gibi oluyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 1200-1500 arası şahane evler tutulur abi etilerden beşiktaşa ortaköye kadar gez dolaş rahat rahat incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 imam planlarımız var bakırköye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bu arada fiyati siz teklif edin. Adama iki ay daha tutamazsa kaybedecegi paranin istatistigini verin falan. Ise yarar. Emekli albaya sokmez ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 marksman said: 4 levente de bakabilirsin. yeşil - sakin - temiz. çeliktepe den 4 levente geçince anadolu yakasına geçmiş gibi oluyo insan off bana bu lazım işte, herhalde bulurum ya 1500'e falan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 dreagloth said: imam planlarımız var bakırköye gel o da olur ya. her ihtimali değerlendiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Yeşil var bol bol, deniz var, merkezlere ulaşım kolay, insanı güzel, çevre semtleri ignore etmek lazım, fiyatlar da uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ne planınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar