Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xaenin said: Jantları değiştirme zor bir prosedür mü bu arada hiç anlamam ben Deil. Jant lastik yerli 2 kaat orjinal 5-6 kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Red said: yok abi egzoslar falan da değişik sdfs Yok abi, ayna-jant-fender yazısı sadece dışarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Esh said: Xaenin said: Jantları değiştirme zor bir prosedür mü bu arada hiç anlamam ben Deil. Jant lastik yerli 2 kaat orjinal 5-6 kaat Yani ben Volkswagen'a gitsem, na ben bu canttan istiyorum desem cart diye değiştirirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 O jant olmayabilir tr de, ve o direk jant degil sanirim kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Kapak daha ucuzdur herhalde? Neyse biraz dursun da sıkılınca olacak işler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 elesso said: oha kız arabası almış adam. ginaly ne aldı bu arada ... babayı aldım afedersin. işten güçten satmaya/almaya vaktim olmadı, araba geldi 70k km'ye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ahah ayni benim durum ya hala foto cekip ilana koyamadim ben seat alana kadar modasi gecicek arabanin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Selam, Çok güzel duruyormuş o siyah böcük... Neden o düğme var ama fonksiyonu kel başa şimşir tarak? Çünkü 2 farklı tip zımbırtı koymak yerine üretim ve stok maliyeti hede hödöleri ile uğraşmak yerine herkesten 2 tuş parasını alıp, esas derinlerde duran modüler teknolojik zopikleri opsiyon yapmaları sonradan alınabiliteyi de arttırıyor. Hatta araçla 3, sonradan 5 kağıda mantığı da yürütülebiliyor; alınacak olan işçilik ücreti de cabası! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 "fonksiyonel direksiyon" denen zimbirtiyi her bir donanım icin ayrı ayrı customize etmek zor oldugu icin tum donanımlar varmıs gibi tek tip üretmek daha ucuz. bmw falan yıllardır yapıyor bu teraneyi. direksiyonda 8 tane dugme var, calisan 3 tane falan oluyor standart paketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 abi su beetle a o jantlar yerine siyah spor hafif jantlar taksan cok daha 10 numara olur, oteki turlu bence biraz basit duruyor araba otobus janti gibi onlar ne oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 a180 ve bmw 1.16 cooperin bir üst seviyesiki zaten :) lan utku genç yaşta memur arabalarına tutuldun be! ( cc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 AtlaraFisildayan said: a180 ve bmw 1.16 cooperin bir üst seviyesiki zaten :) lan utku genç yaşta memur arabalarına tutuldun be! ( cc) ayni amaca hizmet etmiyorlar. mini cooper in tercih sebepleri farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 mini cooper ı çıtır paketlemek isteyenler tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar