Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra nerede kalmalı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zamandır Bristol'da kalan biri olarak bitirme tezi için Bristol da kalmama gerek olmadığına karar verdim. Burada aylık 400 pound civarı bir kira veriyorum.

Londra'da 500 pounda kadar hangi zone larda kalabilirim acaba?

Yine bu kira düzeyinde kalabileceğim en iyi bölgeler neresidir?

Teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
Hafta da 100'e Ladbroke Grove'un biraz kuzeyinde şurada kalmıştım ben, alt sokaktan direk oxford st.'ye otobüs vardı, direk yeşil alana bakıyordu cam. Oldukça iyiydi, pence direk arka ortak park'a bakıyordu falan. Mahalle olarak Notting Hill gibi güzel bir area'nın uç kısmı gibi bir yer, daha ilerisi pek iyi değildi. Portobello Road'a 5 dakka uzaklıkta falan.

Özledim ulan.

Batı kısımları iyi, şanslıysan Hammersmith'te falan 100'e bulursun ama zor. Ben efsane bir yer bulmuştum, biri kaptı son anda, kahrolmuştum. Hammersmith en iyi yerlerden biri. South Kensington, High St. Kensington gibi yerler harika yerler. Bulması da zor tabi.

Greenwich'te şurda gözüken evde kaldım 1 ay, kaçtım direk. Ama saçma bir eve denk gelmiştim. Kalanlar bir acaipti, ev kirliydi falan. Ayrıca şehirden biraz uzak kalıyor o taraf bence.

Ama ordan evvel de 1 ay boyunca japon kız arkadaş peşinden Muswell Hill'de kaldım. 65 pound verdim, yine harika evdi. Ev halkı çok keyifliydi, deli sohbet, board oyunları falan oluyordu evdeyken. Nezih ortam, dev gibi Tesco yürüme mesafesi. (Tesco'ya karşıyız ama yapçak bişey yok)

Bu da bonus: Leyton! Lise arkadaşım burda yaşıyordu, ilk ingiltereye geldiğimde onun yanına gitmiştim. "Gel gel, ben de kalırsın 2 hafta yer bulana kadar!" dedi. Bir gittik ortamı bok götürüyor, 2 tane cinayet olmuş ben gelmeden 2 hafta içinde. Asyalılar CD satıyor, ruslar "pul karoyu al parayı" takılıyor. ASDA var, direkt "cheapest shit"... Evin içinde fare var, mutfağın altında ki ahşap kısımda öldü fare, koktu. Arka bahçe direk beon, bir tabure var, üstünde yarısına kadar dolu şarap kadehi, içinde acaip canlılar ve yanında yarım sandwich, çürümüş, kimse dokunmamış. Rezil bir yerdi. Kaçtım ordan anında. Arkadaş 1.5 sene orda yaşamaya devam etti. Bu adam Hyde Park'a adımını atmadı kaldığı süre boyunca ve "ingiltereyi sevmedim" ben diyerek ülkeden ayrıldı...

Sonuçta sosyal yaşam biçimine göre yer seç. Doğudan uzakdur. Merkeze olabildiğince yakın ol, mümkünse tek araçla ulaşılabilir olsun. Mahalle temiz olsun.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
GENCOSMAN said:

mile end taraflari nasildir acaba

Cok tekin bi yer degil diye biliyorum. Su emlakci sitelerinden bazilarinda bolgenin risk degerlendirmesi falan yer aliyordu rapor olarak. Oyle bisey bulup bakiver istersen.
  • Yeni Oluştur...