Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Tel alacam 500-600 civari, sony 630tl, nokia 550tlye satiliyor su ara. Android sistem aci oldugundan normalde gucsuz android tel almazdim. Ama; -Lumiada Opera mini yok, hatta sadece IE calisiyor, kota sorunu olabilir. -Lumiada Foto flasi yok, radyo yok. -Sola az daha ufak ve hafif cepte tasima acisindan. Simdi merak ettigim, Sola alirsam paso donmalar yasar miyim? (Oyunla hic isim yok, videoda fazla izlemem telde, anca internet ve mailler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yasamazsin, Xperia sola guzel alet. Cyanogen de atarsan uzerine tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 solayi update edince sorun yaşadı arkadaşım baya, aşırı yavaşladığından şikayet ediyordu diğer bir yandan lumia 520 mart ta cıktı yepisyeni bir alet hem de baya bi şık ben olsam onu tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 http://forum.donanimhaber.com/m_76186974/tm.htm şuna bak 550 liraya kadar alanlar olmuş. f/p manyağı diyor herkes ama bi anlık gaz mı doğru mu bilemicem. millet çıldırdı stoklarla kalmadı zaten çok az kişiye anca satıldı(temmuzda tekrar stoklarla olucakmış) bende meraktan takip ediyorum bakalım patlıcak mı yoksa gerçekten hakkını veriyor mu diye her ülkede farklı markalar adı altında aynı telefon satılıyor,(bildiğin çin telefonu işte) trde general mobile getirmiş ismini basarak bakalım. hmm radyo demişsin sanırım bunda da aktif olarak yok, ama konuda bi kaç kişi donanım olarak radyo desteklediğinden storedan app kurunca radyonun aktif olduğundan falan söz ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Flassh bahsettigin GMnin basligini actim dun burda, ama arkasinda saglam bir firma yok gibi ve yarin oburgun bir guncellemeyle sapitsa belki ortada kalacak kullanicilari. Lumiaya gonlum kayiyor ama Opera Mininin olmamasi ve sadece IEnin calismasi en buyuk kuskum meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Lumia konumu okudun mu abi, orada anlattım güzelce. 520 ve 620 aynı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Bence sony al ben kullandım.Gayet akıcı ve ekranı güzel,nokia lumiada flash felan yok abi gereksiz bir telefon bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 620'de flash var, 520'de yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Gerge okudum senin yaziyi, sagol. 520de flasta yok adobe flashta yok, radyoda yok, ama bence en buyuk eksik sadece IE kullanma zorunlulugu. Yeni ve akici oldugu icin lumia ilgimi cekiyor ama diger hersey icin Sola sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 s2 bulabilirsin ikinci el olarak o fiyata. Gayet temiz kullananlar var. S4 e geçiş yapmak isteyenlerden. Bence S2 hepsini tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 sola kullanıyorum kesinlikle sola derim. hani rom işlerine girmesen dahi ICS update'inden sonra sistemi bastan kurarsan sorun falan olmuyor zaten. donma falan ben çok az yaşadım aldığımdan beri 2-3 defa yani 6 ayda. onları da cyanogenmod'un birtakım sıkıntıları yüzünden yaşadım stock halinde hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Iki telefonun kullanim amaci farkli tamamen. Lumia konumda anlattim iste. Ne istedigine karar ver once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Windows phonelar'da chrome vs yok mu browser olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar