Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aranızda keman çalan va mı?

Miss_JonJon

Öne çıkan mesajlar

keman çalarsın ama zordur ya daha ufak bişiler çal dükkan sahibinin gözüne batmazsın mesela flüt çal ne bilem cüzdan çall. Tamam vurmayın imdakkk

*!Koşarak kaçar*[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Benım bır tanıdıgımın arkadaşı dört senedir uğraşıyor yeni yeni birşeyler çıkarıyor gerçekten seviyor ve istekli isen azmin yeter Sn Pati..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

daha dün annamiz ilk başlanan parçadır öğrenmek için bir sürü teknik var ben özel hocadan öğrendim şimdi ayrıldım tabi adamdan bence zor dğil keman çalmak hoca zaten eline fln uygun mu die ritm yeteneğin varmı die bakııo ben başla güzel bişi :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

dinlerken kendimden geçiyorum duygusu varsa parçanın o yuzden çalabileceğimi pek sanmıyorum ama denemek lazım guzel enstürüman özellikle Arcanum adlı oyunun intro ve birkaç yerinde keman yoğunluklu müzikler var baya güzel yani dinlenesi[signature][hline]Hordish Manner

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 05 Aralık 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...