BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Arkadaşlar guinness bira almayı düşünüyorum da, Taksim'e yakın satış noktası veya satan bir yer bildiğiniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Guiness i tuborg ithal etmiyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 evet ama bulunması baya zor bir bira. Bizim buradaki toptancılarda yok misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 izmirde Carrefour'da varmış. tabii denizlidekinde olmadığına göre her carrefourda olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 north shield asmalinin karsisindaki otele (adini unuttum) sorabilirsin, saniyorum nadir yerlerde satilan biralari onlar getiriyordu, north shield'in da isletmecisi. onun disinda tuborg ile konussan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kutu ya da şişe guinness cok kötü almana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Efesten sonra kötü gelebilirde alışmış insanlara kötü gelmiyor. London Porter alıcam Guinness bulamazsam. Yapıcak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 valla tuborgun sitesinde direkt nerelerde satıldığı yazıyor guinessin diye hatırlıyorum, ben de çok fanı olduğum için araştırmıştım bir ara ama toptancı olarak alabileceğin yer yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 efesten sonra diye değil, guinness sifon içilir diye demiştim köpüğünün oluşması vs nedeniyle doldurulus taktiği falan şöyle doldurursan olur belki ama böyle de pek olmuyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Orası öle köpüğünün ayarını iyi yapman lazım. Öncelikle doldururken sert bir şekilde bırakıp köpüğünü ayarlayıp daha sonra birayı sakin bir şekilde bırakıyorsun. Hani ideal doldurma şekli köpük ve diğerleri ayarlanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Balo sokakta Irish Pub var ama orda bardakda satıyolar kutuda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 metroya sor bi çoğu şey bulunuyor adamlarda http://www.metro-tr.com/public/anasayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Draught olmuyorsa hiç alma cidden abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Guinness denmis. Selam ben guinness. Ucuz ucuz iciyorum :) neyse bir liste vereyim alternatif ariyorsaniz http://www.beermenus.com/lists/if-you-like-guinness-you-might-also-like- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 DynamicK said: Guinness denmis. Selam ben guinness. Ucuz ucuz iciyorum :) neyse bir liste vereyim alternatif ariyorsaniz http://www.beermenus.com/lists/if-you-like-guinness-you-might-also-like- was ist das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Eski bir konusu daha vardı sanırım kutu olarak nasıl buluruz diye ama bir sonuç yoktu, umarım başlamışlardır bir yerlerde satmaya. Yalnız cidden UK'deki Guinness ile TR'deki arasında oldukça fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 hiçbir bira guinness olamayacak gözümde ya ingiltere'ye gitme sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kutu olarak bebekteki bir yerde vardi, savoyda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ayarlarsan 17 Mart'ta köşe olursun. Bence ayarla şimdiden. Bir de şöyle bir şey buldum http://www.sabah.com.tr/Cumartesi/2012/03/03/dunyanin-birasi-turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 -Deno- said: hiçbir bira guinness olamayacak gözümde ya ingiltere'ye gitme sebebitr de var napican gidip arasinda bi farkta yok draught guinness in bizim cafelere yolunuz duserse izmir eskisehir gelin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 yurt dışında daha güzelmiş bu guinness heleki irlanda da lezizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 satan var mı dikkat etmedim ama nevizade-irish pub'da içebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Llama said: yurt dışında daha güzelmiş bu guinness heleki irlanda da lezizmişen iyi iskender de bursada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Llama said: yurt dışında daha güzelmiş bu guinness heleki irlanda da lezizmiş Liverpoolda içtim aynı bira arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Cok pis guinness icesim var sayenizde... Ama guinness ile sarhos olucak kadar zengin degilim su ara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar