Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Basinizi agritmaya devam ediyorum, gelin istediginiz yorumu yapin ama sunu da okuyun: http://dontbubble.us/ Korkunc bir sey bence, Google kullanirken surekli ayni seyleri bulup duruyordum zaten hep, cidden daha fazla ve farkli yonden bilgiye erisiyorum artik kolayca. DuckDuckGo cogu Linux dagiriminda default arama motoru olarak gelmeye basladi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 site otomatikman turkce acildi bu da bahsettigin filtrelemeye benzer birsey. laptop kazakistandan alindi, bulundugum yer kazakistan neden turkce aciliyor arkadas siteler ya cunku arama gecmisine gore aciyor degil mi geldim geleli anlam veremiyordum. niye turkce. zaten ceviri igrenc bakim dedim turkceden hicbirsey anlamadim google cevirisi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Tarayici diline gore olabilir mi? Ingilizce cikiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 sanmiyorum. tarayici ingilizce windows rusca evdeki genelde evden giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 emin olamadim bak simdi. eve gecince bir bakayim ama turkce program olmamamsi lazim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Turk IP'siyle girdim simdi tarayici Turkce yapip. Ingilizce cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bi süre önce Google'a yine kafam attı, DuckDuckGo kullandım bi süre, özellikle teknik konularda biraz yetersiz bulunca bıraktım. Yeniden geçebilirim iyiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 GERGE said: Turk IP'siyle girdim simdi tarayici Turkce yapip. Ingilizce cikti. e bu isin mantigi ne o zaman? kazak isp var burada dogal olarak beeline rus merkezli. windows rusca, tarayiciya emin olamadim ama turkce indirmiyorum ingilizce cikmasi lazim niye turkce cikiyor memlekete geldim geleli. simdiki bilgisayar ingilizce tarayici turkce indirilmis isyerinde. ben turkiyedeyken bu dil olayinin isp ile yani benim ipm ile alaksi oldugunu saniyordum ama degilmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Su var: DuckDuckGo %95 yeterli bana ama bazen aradigimi bulamiyorum, bu dugumda arama yerine !g yaziyorum, tekrar ariyorum, Google'da ariyor. Yani Google'den tamamen kurtulmanin mumkun olmadigini biliyorum ama minimuma indirmek gerek boyle trackong seylerini. Su var bir de: http://donttrack.us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Seru said: GERGE said: Turk IP'siyle girdim simdi tarayici Turkce yapip. Ingilizce cikti. e bu isin mantigi ne o zaman? kazak isp var burada dogal olarak beeline rus merkezli. windows rusca, tarayiciya emin olamadim ama turkce indirmiyorum ingilizce cikmasi lazim niye turkce cikiyor memlekete geldim geleli. simdiki bilgisayar ingilizce tarayici turkce indirilmis isyerinde. ben turkiyedeyken bu dil olayinin isp ile yani benim ipm ile alaksi oldugunu saniyordum ama degilmis sanirim. Sorun bir sende sanirim abi, sitete baska tarayicilarda da baktim, Ingilizce hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 son günlerde benim de çok canımı sıkmaya başladı şu olay. ne aratsam daha önce girdiğim siteler çıkıyor hep üstte ulan zaten biliyorum onları yetersiz herifler ya bende de türkçe çıkıyor bu arada dontbubble, ama türkçe browserdan, turk ip ile giriyorum normal yani lşgjsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ben de bir süre duckduckgo kullandım. çok yüzeysel şeyler aratıyorsanız yeterli geliyor (mesela adını duyduğunuz bir sitenin domainini bilmiyorsanız) ama onun dışında yeterli değil. ixquick kullanıyorum ben google yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ben de bişey sorayım şimdi anasayfamı google.com.tr olarak ayarladım chrome'da, ama açılınca sayfa ingilizce olarak açılıyor. veya arama yapacaksam aynı şekilde google.com dan arıyor, lakin varsayılan arama motoru kısmında da google.com.tr var. ne yapmam lazım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 evdeki browser'da türkçeymiş rezil olduk. fakat olay browser'ın dili değil, firefox için >seçenekler>içerik>diller kısmında içeriğin görüntülenmesi dil olayı var orada türkçe seçili gelmiş sanırım onu default yaptım şimdi. demek ki işyerindeki makina da böyle türkçe chrome var orada veya orada google account ile alakalı türkçe geliyor olabilir bilemiyorum. neyse sorunu çözdük gerge vesile olduğun için de sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 duckduckgo ya neden güveneyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ayni mantikla hicbir seye guvenmeyeceksin. Tum kaynaklarda; yayinlamis kaynak kodlarindan, Wikipedia'ya, Washington Post'a, Google'a, Search Engine Land'a DuckDuckGo'nun kisisel verileri kaydetmedigi ve kisisel verilere gore aramayi ozellestirmedigi yaziyor. Ayrica Amerika'da yasalar cok sert bu konuda, sitesinin her yerinde kaydetmiyorum diyip de kaydettigi ortaya cikarsa adamlardan kan alirlar. SIte 4 yil once acildi, eger kayit alsaydi ortaya cikardi, kac kisi kontrol etmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar