xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 selamlar. 8gb lik flashdisk. win7 iso olarak elimde mevcut. flashdisk e windows destek yazilimi tamamlandi. fakat simdi iso dosyasini nasil gecirecegim ? flashdisk e windows destek yazilimi yuklendikten sonra ki muhabbet nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 yanlis konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 GERGE said: yanlis konu. gerge yardim et. olmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ben geçen gün kurdum da valla CD driver yardımı ile kurdum windowsu. Flashdan nasıl olur bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://i.imgur.com/Mmoxnqf.png ben de o 3. secenek cikmiyor. mountain lion var son guncelleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Aylar once kurmustum ayni sekilde babamin makineye. USB'yi Windows'un USB yaratma seyiyle kurmustum, sonra onu takip Bootcamp'i acmistim. Otomatik yapmisti. WIndows 8 bu arada. Windows 7 hic yapmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bir WIndows makinede sununla yapacaksin: http://www.microsoftstore.com/store?Action=html&Locale=en_US&SiteID=msusa&pbPage=Help_Win7_usbdvd_dwnTool Wine ile calismaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar