-Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 salak kelimisini hakaret olarak algılamısız ne salagız pardon iltifatlarin icin cok thx. Ustte de yazdıgım gibi Thomas mecburen gonderildi..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yoo nerden çıakrdın?tomasın bonservisini alıoduk hatta,aziz bitirmişti işi daum istemedi gönderdiler.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yabancı sınırlaması die bisi var bilmem bilionmu fabiano alınınca adam gitti iste..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 fabiona çok iş yapıyor sanki. Ya bırakın gönderilmesinin sebebi daumun istememesi o oyundan çıktıktan sonra ki yaptığı hareket. Yabancı kontejyanı hikaye öyle adamımı bırakırdı fener ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ee tamam toması istemedi daum gitti,yerine fabiano denen denyoyu getirdi,yabancı hakkını onla kullandı anadın?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Gs'de hurdacı zaten,defolu futbolcuları topluo.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya beyler hiç gerek yok tomas kavgasına çünkü tomasta bi nesta bi r.ferdinand deil yani ayrıca bence toması öle büyütmeyin fenerde şimdi önderin zamanı fenerin önder-luci-servet-ümit savunması suan ii 15maçta 8 gol ligin en ii savunması bizde demektir buda fazla söze gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 en iyi savunma? gördük en iyi savunmayı avrupada. Ya allah aşkına fenere karşı atak oynayan tek bir takım varmı ligde?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 İşine gelince "ligde"'yi görmüyosun avrupada kaydılar oluyo. İşine gelince "ligde" fenere karşı atak oynayan takım yok oluyo. Farklı mesajlarda yazsan tamam derim zaten aklı başında değilde 4 saniye arayla nasıl iki ayrı şeyden bahsedebiliyosun cidden kralsın. Bize karşı atak oynayan kazandı! Ancak prag kendi evindeki maçta atak oynamayı akıl edemedi yani? Abi Morinho dan kral adamsın çelsiye td yapmalı seni[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Blakchoas senin bu cozdugunu neden ligdeki hic bir takım cozemedi. Yani Futbol bu kadar basitmi atak oyna kazan! Soyle CM-Fm oynayıp buralara gelip yorum yapmıomusunz sinir oluorum.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 biz çözdük:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar