Apex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 5-0 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ve mac 5-0 Bitti[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sıradaki gelsin..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ben kemali cok merak ediorum umarım bisi olmamıstır.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sıradaki gelecek hemde nasıl....[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 zuhahhaha[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: uncla, 03 Aralık 2004 21:57 tarihinde demiş ki: sıradaki gelecek hemde nasıl.... bu hafta 5 tabe yeter , 6 yı size saklıyoruz merak etmeyin.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 görecez koçum[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Derbi Gese icin cok stresli olacak ama fener cok rahat cıkacak berabere bile kalsa fenere yeter ama geseyi kaosa surukler..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bence berabere biter gs-fb maci oda fenere yeter zaten[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ankaradaki rövanşta Ankaragüçlüler Fenerliler e karşı fanatizm rüzgarları estirecektir[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 kuddusi satılmış kuddusi satılmış ! =) fb rezil oyunlarıyla hala 3 puan alıyor ya fıtık oluyorum. Yokmu şu ülkede adam akıllı bi takımda yenemiyor böyle abuk bir futbol oynayan takımı?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abuk futbolmu yuh be pozisyon vermedi neredeyse gecen macta karsı takım sadece 2 sut cekebilmisti fener ise 20 yani ne diyim..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 biz varız black,haftaya izle febeyi bi güzel yenecez :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 blackchaos besiktas macinda kalmis ondan oyle diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 lol :=O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Apex; bizden başka takım yok işte.Tek umudum gs ama oda atak futbol oynamıyor bize karşı bile beraberliği düşündü Hagi. Pozisyon vermemiş vermez tabi! Koyarsan 7 tane ofansif futbolcuyu hepsi 2-3milyon $ 3-5 kuruşluk ankaragucune pozisyonmu vericek bide? Fenere kim atak futbol oynarsa kazanır bu kadar basit. Ama bunu yapabilecek takım yok. Beşiktaş bunu yaptı yendi Manchester yaptı Lyon yaptı yendi Ama defansif futbol oynayan Prag yenildi.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Su durumda bile Feneri kotuluorsunuz ya Ligin en iyi futbol oynayan ekibi yani yigidi oldurunde hakkını verin barii[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 fenerbahce'nin besiktas macindaki oyun sistemi ile suanki ile arasinda daglar kadar fark var ama artik bende inanmiyorum izleyerek yorum yaptiginiza.besiktas hakkiyla cok guzel oynadi kazandi ona bir lafimiz yok ancak diger maclarin sadece ozetlerini filan izleyerek konusuyorsunuz sanirim.sampiyonlar ligindeki ilk 3 macta sistem ile besiktas macindaki sistem ayni ondan sonra sistem degisti ve fenerbahce'nin kotu oynadigi mac sayisi cok kotu gozle baksan bile maksimum 2 diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya bakın şu andaki lig Türkiye Tarihinin en kalitesiz ligi. Hiçbir takım düzgün değil. Ben bir tek iyi futbol oynayan takım göremiyorum. Fb yi durdurabilecek gs ve bjk vardı sadece.2 side koptu artık. Sorunları çok bunun dışında anadolu klupleri sadece çelme takıyorlardı ve 3 klubun şampiyonluk yarışını etkiliyorlardı. Şimdi ne mi var? Fener neredeyse 11 kişi hücum oynuyor. Çok kaliteli ve güçlü kadrosu var. Ama ne bir sistem var nede takım oyunu. Sadece bireysel futbol var sahada. Ligdeki takımlarda kötü olunca böyle sonuçlar çıkıyor. Fener bu sene 90 puanla şampiyon olursa şaşırmayın.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 zaten nedense FB nin ii olduğu sezonlarda hep lig kalitesiz oluyo alla alla neden acaba ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 blackchaos ciddi ciddi durust bir cevap verir misin Fenerbahce nin son 10 macindan kac tanesini 90 dk izledin izlediysen bu maclar hangileri?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 oha. said: blackchaos, 03 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Ama ne bir sistem var nede takım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Patos, 03 Aralık 2004 22:42 tarihinde demiş ki: blackchaos ciddi ciddi durust bir cevap verir misin Fenerbahce nin son 10 macindan kac tanesini 90 dk izledin izlediysen bu maclar hangileri? beşiktaş =) ya 90 dk izlemedim bazılarının 45dk sını izledim. Ama herhalde ben ne zaman izlemessem o zaman futbol oynamaya başlıyor fb? Taraflı bakıyorsunuz abi. Şu ligde fb çok iyi oynuyor diorsunuz. Oynar tabi hepsi mahalle takımı.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar