benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Bugün LYS Sınavında bu soru çıktı, şıklar ; Hz. Davut , Hz. Musa , Hz. Süleyman , Hz Yusuf , Hz. İbrahim Ben ilk önce hz. yusufu işaretledim ancak Hz. Süleymanın yahudilere gönderilmedigini düşündüm ve silip hz. Süleymanı işaretledim tongaya düştüm sanırsam , siz ne diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Hz. Annan deseydin bu ne lan boyle sorular mi soruyorlar LYS de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 sorulabilir normal, çürük binada yaşayıp, kapı niye sabit durmuyor lan der gibi. herşeyiyle bozuk bir sistemde bu gibi detay tiriviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Trolluyor musun bilmiyorum da Süleyman yahudilerin kralı zaten. İbrahim dogru cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ibrahim süleyman ın babası değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Dur bakim Yusuf da olabilir. Hoş İbrahim de yahudilerin atasaydı. Yusuf da Kenan bölgesine gelmişti oradan Mısır'a. Yusuf cevap. Süleyman'ın babası Davut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ibrahim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 mitoloji diye bölüm mü eklediler lysye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ahmedinejad said: Trolluyor musun bilmiyorum da Süleyman yahudilerin kralı zaten. İbrahim dogru cevap. Troll olmakla ne alakası var , Yahudiler İbranice konuşuyor diyebiliyorum , saçma sapalak yorum yapacaksan hiç yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ibranice konuşmak ve süleyman'ın krallığı arasında nasıl bir bağ var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Arkadaş hz. ibrahim diyor ona cevaben yazdım, mantık yürüttüm Hz. ibrahim olamaz ibranice tevrat var. Hz. yusufun abileri, babası yahudi gibiydi ve Hz. Süleymanı daha yakın bulup yazdım , yanlış yaptıysam önemli değil diğerleri doğru, ancak soru sordum diye troll demesi saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ibraam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Jedi said: Hz. Annan deseydin bu ne lan boyle sorular mi soruyorlar LYS de http://cdn.theguardian.tv/brightcove/poster/2012/8/2/120802AnnanStatement_6497338.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ibrahim hepsinin basi zaten. ibrahimsel dinler bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Ibrahim bunun cevabi, onun iki oglu oluyor, isimlerini hatirlamiyorum, ogullarinin birinin soyundan araplar geliyor, otekinin sorundan yahudiler. Sage of the Six Paths ve Uchiha-Senju gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 GERGE said: Ibrahim bunun cevabi, onun iki oglu oluyor, isimlerini hatirlamiyorum, ogullarinin birinin soyundan araplar geliyor, otekinin sorundan yahudiler. Sage of the Six Paths ve Uchiha-Senju gibi. pis ırkçı yahudilere sorun gözüyle bakamazsın tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 yavdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 musayı biliyorum lan sadece diğerleri kim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 https://en.wikipedia.org/wiki/Prophets_in_Judaism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 tişikirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Yahudi kaynaklarina gore Ibrahim Yahudi olabilir ama Islam kaynaklarina gore degil, burada hangi kaynak onemli biliyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 GERGE said: Ibrahim bunun cevabi, onun iki oglu oluyor, isimlerini hatirlamiyorum, ogullarinin birinin soyundan araplar geliyor, otekinin sorundan yahudiler. Sage of the Six Paths ve Uchiha-Senju gibi. hemen ek bilgi koyalım ishak (jew tarafı) ve ismail (arap tarafı - yada yahudiler hariç ortadogu insanları) musevilik ve hristiyanlıkta ibrahimin ishakı muslumanlıkta ismaili kurban ettigine inanılıyor. sonra gabriel geliyor dude whatca u doin? diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 binding of isaac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 peygamberlik babadan oğula geçiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Bilindigi gibi bazi psikotik hastaliklar irsidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar