Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisi yahudilere gönderilen peygamberlerden değildir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün LYS Sınavında bu soru çıktı, şıklar ; Hz. Davut , Hz. Musa , Hz. Süleyman , Hz Yusuf , Hz. İbrahim

Ben ilk önce hz. yusufu işaretledim ancak Hz. Süleymanın yahudilere gönderilmedigini düşündüm ve silip hz. Süleymanı işaretledim tongaya düştüm sanırsam , siz ne diyorsunuz
Mesaj tarihi:
Arkadaş hz. ibrahim diyor ona cevaben yazdım, mantık yürüttüm Hz. ibrahim olamaz ibranice tevrat var. Hz. yusufun abileri, babası yahudi gibiydi ve Hz. Süleymanı daha yakın bulup yazdım , yanlış yaptıysam önemli değil diğerleri doğru, ancak soru sordum diye troll demesi saçma
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ibrahim bunun cevabi, onun iki oglu oluyor, isimlerini hatirlamiyorum, ogullarinin birinin soyundan araplar geliyor, otekinin sorundan yahudiler.

Sage of the Six Paths ve Uchiha-Senju gibi.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ibrahim bunun cevabi, onun iki oglu oluyor, isimlerini hatirlamiyorum, ogullarinin birinin soyundan araplar geliyor, otekinin sorundan yahudiler.

pis ırkçı

yahudilere sorun gözüyle bakamazsın tamam mı
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yahudi kaynaklarina gore Ibrahim Yahudi olabilir ama Islam kaynaklarina gore degil, burada hangi kaynak onemli biliyoruz zaten.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

hemen ek bilgi koyalım

ishak (jew tarafı) ve ismail (arap tarafı - yada yahudiler hariç ortadogu insanları)

musevilik ve hristiyanlıkta ibrahimin ishakı muslumanlıkta ismaili kurban ettigine inanılıyor. sonra gabriel geliyor dude whatca u doin? diye
  • Yeni Oluştur...