Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 oyunun başlığı yok sanırım arattım fakat bulamadım. meta'dan 87 almış indie bir oyun. prensibi basit elinizde bir silah var 4 taneye kadar klon yaratabiliyorsunuz duruma göre kendinizle clonunuzu takaslayıp ilerliyorsunuz muhtemelen sonraki seviyelerde daha komplike mekanikler de katılıyordur. biraz ilerledim gerçekten keyifli atmosfer falan da iyi limboyu andırdı. Steam'de var. http://facepalmgames.com/the-swapper/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 bu oyun niye ilgi çekmedi baya keyifli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 oha güzelmiş, severim bu tarz oyunlara bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ilk iki abe oyunu, dead space ve limbo karışımı birşey olmuş baya ilerledim gravity bölümleri falan da başarılı. combat yok oyunda paso bulmaca bi de oyunu tamamen clay'le yapmışlar ama stop motion değil, ilginç bir fikir. clay diyince akla neverhood geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Seru said: bu oyun niye ilgi çekmedi baya keyifli aslında. gezi olayları yüzünden öven cok gördüm ama ne oynamak istedi canım ne de paylaşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 ben yurtdışındayım. konu ile alakalı facebook, twitter'da önemli bilgileri paylaşıyorum. elimden gelen sadece bu, video'ları izledikçe sinirim kalkıyor, uyku tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 hikayesi güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 dead space havası var hikayede. notlar var onları okuyorsun, ne olduğu belli olmayan kayalar var onlara yaklaşında sana grip soruyolar soruyor ya da bilinçaltına yerleşecek mesajlar bırakıyor. bi hatun var sanki onu takip ediyormuşum gibi gelme falan diyor, halbuki ben oyunu bitirmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 cogzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 cıksında oynıyım diyordum. megersem coktan cıkmış, steam indirim var lülü diye msj atınca farkettim. solar bölümlerine kadar geldim şimdilik basit 1-2 yerde takıldım 5er dakka fln onun harici akıyo hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Seru said: ilk iki abe oyunu, dead space ve limbo karışımı birşey olmuş baya ilerledim gravity bölümleri falan da başarılı. combat yok oyunda paso bulmaca bi de oyunu tamamen clay'le yapmışlar ama stop motion değil, ilginç bir fikir. clay diyince akla neverhood geliyor :D direk aklıma abe geldi zaten ya tereddütlüydüm ama alak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Gerçekten zevkli gidiyor 1-2 saat oynadım, bitiren var mı, ne kadar sürdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar