benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 güne uyuyarak başlıycam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Güne iyi başlamak için en geç 6 da kalkacaksın hemen suyunu içeceksin ardından esneme sonra tuvalet. Sonra sabah spor salonuna gidip ağırlığını çalışıcan off gündeysen sabah kalkınca hemen denizine gidecen öyle bir şansın yoksa yürüyüşünü yapıcan oda olmazsa evde esneme hareketlerine devam yoga gibi. Sonra sebze suyunu içecen direk. Ardından iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 İnsanlar nasıl işlerde çalışıo lan 6 da kalkıyorum bi duş alıyorum tost yemeğe kalkarsam oturup geç kalıyorum işe millet spor mpor dio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Soris said: Güne iyi başlamak için en geç 6 da kalkacaksın hemen suyunu içeceksin ardından esneme sonra tuvalet. Sonra sabah spor salonuna gidip ağırlığını çalışıcan off gündeysen sabah kalkınca hemen denizine gidecen öyle bir şansın yoksa yürüyüşünü yapıcan oda olmazsa evde esneme hareketlerine devam yoga gibi. Sonra sebze suyunu içecen direk. Ardından iş. bu güne yorgun başlama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 scorch said: İnsanlar nasıl işlerde çalışıo lan 6 da kalkıyorum bi duş alıyorum tost yemeğe kalkarsam oturup geç kalıyorum işe millet spor mpor dio :( abi biz sitcomda yaşıyoruz hep sen hala gerçek hayatta mısın off nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ben de bunla başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Ya güne 5de 6da başlayanlar akşam kaçta yatıyorsunuz ciddi merak ediyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 10-11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 akşam 9 olduğu an yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 gunes batmadan hoppa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 çakralarımı böyle korumayı öğrendim yıllar içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 gece sute yatiriyorum ben cakralarimi, sabah mis gibi oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 48 saat dinlendiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 topici garbıca atacak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Tori said: Ya güne 5de 6da başlayanlar akşam kaçta yatıyorsunuz ciddi merak ediyorum bunu +1 ya şimdi dirensem bikaç saat bi yatcam 7 8 de akşama kadar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar