Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 olay neymiş ya wot okuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Kukularına koyayım onların çok ayıp ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 çok kalitesiz olmuş, noyana yakıştıramadım. yapan yapar. sen niye takıyorsun ki? /garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 olm olayı anlamadım burdaki mesajlarını kız arkadaşına mı gönderiyolarmış ne alaka lan beynim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bingildak said: çok kalitesiz olmuş, noyana yakıştıramadım. yapan yapar. sen niye takıyorsun ki? /garbage. kafam attı be bingildak. kalitene hiç yakışmasada bazen masaya yumruk atıp küfür edesin gelmiyor mu ? yapan yapar takma diyorsun ama cidden sonrasında saçma muhabbetlere maruz kalıyorum. kafama göre rahat rahat takıldığım patim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Saeros said: olm olayı anlamadım burdaki mesajlarını kız arkadaşına mı gönderiyolarmış ne alaka lan beynim yandı aynen öyle . buradaki mesajlarımı gönderim friendzone da biz senin iyiliğini düşünüyoruz deyip yavşıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 NolaxThensbane said: http://1.bp.blogspot.com/-mzPu7i3EkZc/UTvhNhL_X3I/AAAAAAAABAY/MTKMPPp1q8w/s1600/meric.jpg (tu) asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura isim ver indirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura sen rolünü biraz büyütüyosun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bir şey diyeceğim de yine aynı noktaya varacak, tartışma ortamı olsun istemiyorum. eğer böyle şeylerden başın ağrısın istemiyorsan afişe etme abi kendini. bu kadar basit bunun çözümü. bak bu kadar adam var burada, bu adamlarda "kendi" gibi oluyor, fikirlerini, yeri geliyor anılarını paylaşıyor fakat bunu yaparken "ben şuyum", "ben buyum", "ben böyleyim" veya ne bileyim bir facebook foto albümü paylaşarak yapmıyorlar. forumun güzel yani bu zaten, samimiyet ortamında biri diğerini bilebilir ama dışarıdan bakan bir adama bile bütün hayatının detaylarını açık bir şekilde dökersen böyle şeyler kaçınılmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Vay arkadaş. Ne zeka küpleri var lan. Hayır şimdi, Noyan diye bir canlı var, bunun foruma yansıması Noyzura, bu Noyan kişisini devamlı gören ve %99 ihtimalle bizden iyi tanıyan kız arkadaşı kişisine bak Noyan'ın Noyzura yönü var demek ne kafası lan? Biliyordur, bildiği için seviyordur belki alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Dynun said: Noyzura sen rolünü biraz büyütüyosun bence asfkjasfjaksfas >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Dynun said: Noyzura sen rolünü biraz büyütüyosun bence boşver canım bu analizleri ya cidden çok eğleniyorum gülüyorum ve saçma sapan postlarım arasında içimden gelen bazı şeyleri ifade ediyorum. büyük , küçük v.s. yok olduğu gibi takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 abi adam harbi üzgün kaslıymış lan. abi sıkıntıı anlıyorum. olm biri benim kız arkadaşıma yollıycak burda yazdıklarımı var ya.. bi bok yapmam lan, kız arkadaşını iyi seç, o seni eleştirmeye çalışıp prim yapan meriçlere ayarını kendi verir zaten. "noyan senin için böyle böyle diyolar" diyen insanla işin olmamalı zaten. kız erkek farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 cantug said: Noyzura isim ver indirelim. server değil ki bu tek tuşla indiresin ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sıkma canını noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura said: cantug said: Noyzura isim ver indirelim. server değil ki bu tek tuşla indiresin ;D Ayıp ettin kardeş kafa göz dalarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura said: Dynun said: Noyzura sen rolünü biraz büyütüyosun bence boşver canım bu analizleri ya cidden çok eğleniyorum gülüyorum ve saçma sapan postlarım arasında içimden gelen bazı şeyleri ifade ediyorum. büyük , küçük v.s. yok olduğu gibi takılıyorum. yapma bunu işte. eğleniyorum gülüyorum, sürekli umrumda değil ne yazarsanız yazın takılıyosun sonra sen gel böyle topik aç. e iyi ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 şu forumun en forumda neyse dışarda o olan adamı şükrüdür. noyan sen bu forumdakiyle dışarda aynı değilsin dışarda katbekat daha tatlı bir adamsın onu söyleyeyim. burayı da takmıcan yapacak birşey yok. buradan yollanıp irl durumuna taşınıyorsa ama seninde biraz suçun var biraz kendini geri çek derim. ilgi görmek amaçlı olsun olmasın foto özel hayat bilmemne çok fazla paylaşınca forumun cezvesi, hacmi belli taşıyor sağından solundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura said: Saeros said: olm olayı anlamadım burdaki mesajlarını kız arkadaşına mı gönderiyolarmış ne alaka lan beynim yandı aynen öyle . buradaki mesajlarımı gönderim friendzone da biz senin iyiliğini düşünüyoruz deyip yavşıyorlar işte. iyi fikirmiş aslında, mesajları hazırda ziplemiş olan varsa göndersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bingildak said: bir şey diyeceğim de yine aynı noktaya varacak, tartışma ortamı olsun istemiyorum. eğer böyle şeylerden başın ağrısın istemiyorsan afişe etme abi kendini. bu kadar basit bunun çözümü. bak bu kadar adam var burada, bu adamlarda "kendi" gibi oluyor, fikirlerini, yeri geliyor anılarını paylaşıyor fakat bunu yaparken "ben şuyum", "ben buyum", "ben böyleyim" veya ne bileyim bir facebook foto albümü paylaşarak yapmıyorlar. forumun güzel yani bu zaten, samimiyet ortamında biri diğerini bilebilir ama dışarıdan bakan bir adama bile bütün hayatının detaylarını açık bir şekilde dökersen böyle şeyler kaçınılmaz değil mi? ya genel olarak haklısın ama kendi durumumdan içimden geldiği gibi olmaya gönül koymuş bir adam olaraktan böyle içimden gelene "noyan böle böle yapma sonra başını ağrıtırlar" demiyorum. hani 1 ağtırlar , 2 ağrıtılar falan ama alıştı zaten millet. 15 yıldır forum kullanıyorum belki süper dostlarımda oldu yerli yabancı. söz uçar yazı kalır. etrafta kalanlardan da sıkıntı yok . afişe etmelik bir durumda değil yaşadıklarım gayet normal benim için. ama yinede tavsiyen için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 quixef said: Vay arkadaş. Ne zeka küpleri var lan. Hayır şimdi, Noyan diye bir canlı var, bunun foruma yansıması Noyzura, bu Noyan kişisini devamlı gören ve %99 ihtimalle bizden iyi tanıyan kız arkadaşı kişisine bak Noyan'ın Noyzura yönü var demek ne kafası lan? Biliyordur, bildiği için seviyordur belki alala. keşke öyle olsa yaw.. huff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Esh said: abi adam harbi üzgün kaslıymış lan. abi sıkıntıı anlıyorum. olm biri benim kız arkadaşıma yollıycak burda yazdıklarımı var ya.. bi bok yapmam lan, kız arkadaşını iyi seç, o seni eleştirmeye çalışıp prim yapan meriçlere ayarını kendi verir zaten. "noyan senin için böyle böyle diyolar" diyen insanla işin olmamalı zaten. kız erkek farketmez. haklısın be esh. hem de çok haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 godo$ da varmis forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar