Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Alsancak / Kiralık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ev bakıyorum, aklınızda olsun. Varsa tanıdığı olayan, junkie olmayıp ev arkadaşı arayan vs. konuşalım görüşelim. İşimde gücümdeyim sabah 6 da evden çıkarım, akşam 7-8 gelirim, kumarım uyuşturucum otum bokum yok.

Selam.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bi kere benim eve geldi herşeye muhalefet etti. bu kapı burada çok saçma kapıyı özgür bırak açık kalsın diyip gitti

sonra odalarımı özelleştirip yabancılara sattı çok kötü durumdayım.

(mis gibi adam sipeys. alın şunu)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Aras sesli güldüm abi.

dsfkhsdfk

benim evi bırakayım ama kiram 1100 oldu. bide ben söyliym tek başına çok fazla gelir ev. 150 m2. ben deliriyorum gerçekten. salonda yaşıyorum evin geri kalanı kedinin. aylardır girmediğim odalar var geçen bi girdim sıçmış heryere falan.

asansörün yanı işte ev. alsancağa taksiyle 10 dakika sürmüyor yürüyerek 30 dakika falan sürüyodur heralde
Mesaj tarihi:
Çok büyük abi napcam o evin içinde tek başıma, korkarım ben :( ama sen gitmiyor olsan hayatında yaşayabileceğin en liberal anları yaşardık evde ;))). Rasmon kardeş mesaj kutun dolu, ciddiysen bana evin detaylarını 1-2 resim falan atsana ona göre konuşuruz, belki bornova da düşünebilirim.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

benim evi bırakayım ama kiram 1100 oldu. bide ben söyliym tek başına çok fazla gelir ev. 150 m2. ben deliriyorum gerçekten. salonda yaşıyorum evin geri kalanı kedinin. aylardır girmediğim odalar var geçen bi girdim sıçmış heryere falan.

Merak ettim daha dar ev bulamadın mı eğer ev senin, akrabalarının veya kira bedava değilse
Mesaj tarihi:
ya kardeşimle falan kalıyoduk. kardeşim gitti. sonra bende 5 ay sonra mezun oluyom zaten hiç değiştrmeyeyim dedim o bi altı ay daha uzadı 1 senedir yalnızım mantıklı olan zamanında çıkmaktı

hayır bide okula da uzak.
Mesaj tarihi:
Gaziemir düşünebilirsin eğer işyeri Torbalı'da olacaksa. Güzel binalar var ve kiralar da ucuzdur görece. Şehir merkezine de IZBAN la kısa sürede ulaşabilirsin her zaman.
  • Yeni Oluştur...