sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Ev bakıyorum, aklınızda olsun. Varsa tanıdığı olayan, junkie olmayıp ev arkadaşı arayan vs. konuşalım görüşelim. İşimde gücümdeyim sabah 6 da evden çıkarım, akşam 7-8 gelirim, kumarım uyuşturucum otum bokum yok. Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 götü kokuyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 beyaz slip donu kahverengi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 kötü demek istedi kötü ben öle okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 KARDEŞ KARIŞTIRDIN GALİBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bütün eve, perdelere filan siner o koku uzun sürede. sonraki kalacak kişi bile alır o kokuyu. of ne leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 öfffff pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 arkadaşlar bi kere benim eve geldi herşeye muhalefet etti. bu kapı burada çok saçma kapıyı özgür bırak açık kalsın diyip gitti sonra odalarımı özelleştirip yabancılara sattı çok kötü durumdayım. (mis gibi adam sipeys. alın şunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Bornovadayım doğalgazlı metroya yürüme mesafesinde işe geç kalırsan arabayla da bırakırım hadi iyisin gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bornovanın neresinde ve ne kadar rasmon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 özkanlar migrosun karşısı bulvara paralel yolda. kira 850 Tela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Rasmon said: özkanlar migrosun karşısı bulvara paralel yolda. kira 850 Tela pazara giderken nasıl hiç karşılaşmadık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Abi keşke bornova da olmasaydın ya. İşe geç kalırsan torbalı ya bırakırım diyorsun yani? E iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Aras sesli güldüm abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sipeyskeyk said: Aras sesli güldüm abi. dsfkhsdfk benim evi bırakayım ama kiram 1100 oldu. bide ben söyliym tek başına çok fazla gelir ev. 150 m2. ben deliriyorum gerçekten. salonda yaşıyorum evin geri kalanı kedinin. aylardır girmediğim odalar var geçen bi girdim sıçmış heryere falan. asansörün yanı işte ev. alsancağa taksiyle 10 dakika sürmüyor yürüyerek 30 dakika falan sürüyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Çok büyük abi napcam o evin içinde tek başıma, korkarım ben :( ama sen gitmiyor olsan hayatında yaşayabileceğin en liberal anları yaşardık evde ;))). Rasmon kardeş mesaj kutun dolu, ciddiysen bana evin detaylarını 1-2 resim falan atsana ona göre konuşuruz, belki bornova da düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Vingthor said: benim evi bırakayım ama kiram 1100 oldu. bide ben söyliym tek başına çok fazla gelir ev. 150 m2. ben deliriyorum gerçekten. salonda yaşıyorum evin geri kalanı kedinin. aylardır girmediğim odalar var geçen bi girdim sıçmış heryere falan. Merak ettim daha dar ev bulamadın mı eğer ev senin, akrabalarının veya kira bedava değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Cons said: götü kokuyor yalnız Ev arkadaşı çok önemli yalnız. Kanser nedenlerine kötü ev arkadaşı ilave edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ya kardeşimle falan kalıyoduk. kardeşim gitti. sonra bende 5 ay sonra mezun oluyom zaten hiç değiştrmeyeyim dedim o bi altı ay daha uzadı 1 senedir yalnızım mantıklı olan zamanında çıkmaktı hayır bide okula da uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 yok lan şaka yapıyorum. tek yaşıyorum ben 3+1 evde, benle ev arkadaşı olunmaz. çıplak falan geziyorum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bi de alsancak falan hiç uğraşma yani en fazla trt nin oralarda tutabilirsin ki ısınma yok ve çok bakımsız pahalı evler. üçkuyular tarafına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Gaziemir düşünebilirsin eğer işyeri Torbalı'da olacaksa. Güzel binalar var ve kiralar da ucuzdur görece. Şehir merkezine de IZBAN la kısa sürede ulaşabilirsin her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Rasmon said: yok lan şaka yapıyorum. tek yaşıyorum ben 3+1 evde, benle ev arkadaşı olunmaz. çıplak falan geziyorum evde. şurayı vurgulayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 çıplak gezmek bana uyar asdasdasf. neyse aklınızda olsun alsancak civarı, tek de tutabilirim, birinin yanına da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar