xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 interkassa da liqpay üzerinden, liqpay'e alternatif olsa çözülcek zaten işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 NolaxThensbane said: bu liqpayda falan linklenen kartları nasıl silecez silinmiyormus kalacak orasi oyle support oyle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 serjuhan said: Parayı döndürme olayı yapanlar kardan zarar ederek bitcoin alabilir direk 24changeden. ne kadar zamanda geldi bitcoinin direk alinca ? gerci orda da liqpay error veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mastercard abi. Korax said: Serju buarada senin maximum mastercardmi visami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change supporttan soruma yanıt: said: -When the btc-e code will be available from the Mastercard payments? -Temporarily exchange to btc-е is not made. Technical work. Soon should be fixed. We apologize for any inconvenience. Today or tomorrow will be working Yani arada kontrol etmeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Fistan said: serjuhan said: Parayı döndürme olayı yapanlar kardan zarar ederek bitcoin alabilir direk 24changeden. ne kadar zamanda geldi bitcoinin direk alinca ? gerci orda da liqpay error veriyo Abi aktarımı yapar yapmaz BTCTürk hesabımın yatırma kısmında "Onay Bekliyor" olarak göründü. Oradan sonrası yarım saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ne kadar zamanda cevap alabiliyosunuz 24change support'undan? adamlardan bi cevap alamadım ben adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bence çok talep var karşılayamıyorlar ondan bu sorunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 photographer said: bende neden rusça çıkıyor acaba birde sağlam komisyon alıyordu diye hatırlıyorum sağda ing çevirme düğmesi var. oraya para aktarınca 49 ruble alıyor her aktarmaya ( 4 lira gibi birşey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 4 lira komisyon mu fazla geldi abi lol dün sporda basket maçı yapanları izledim, bir amca sahada, sanırsın oynuyor ama yok tek yaptığı "koş hadi" "at şunu" demek o kadar. onun gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Şu an btc-e'ye hiç bir mecradan transfer yok 24change'de. Yandex de olsa başka bir şey de olsa. Bu arada kredi kartından btc-e'ye atmak çok iyi yani yüzde 3,5 filan kesiyorlar ki gayet makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc-e nin kendi sitesinden mi? ama yine sanal kart yoktur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change üzerinden bitcoin alayım dedim komisyona rağmen işbankası visayı kabul etmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ben de iki üç kart denedim tek sorunsuz çalıştırdığım kart İş bankası Maximum Master Card. Bir kere bile tık demedi. Ama limit düşük artırmaya çalışıyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 oo yandex ile para aktarabilmek için okpay'de verified olmak lazımmış deneme yapacağdık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yandex'e para aktarabiliyomusun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 paypal duy bizi. paypal olaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 2500 tl nedir ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: yandex'e para aktarabiliyomusun ki? sitesinde bunu demiş Commission is 49 rubles irrespective of the amount added. Be aware: your card will be accepted if it was issued by a bank in Russia, Azerbaijan, Belarus, Estonia, Israel, Kazakhstan, Turkey, or the Ukraine; your card must be protected by 3-D Secure technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sitesinde dediğini okuyorum ben de deneyen oldu mu? o dediklerinin hepsi olmasına rağmen kabul etmedi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şu an masamda stabil durmadığım için denemedim. bir ara denerim umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 photographer said: btc-e'ye swift yapayım diyorum onda da 2000 dolar alt limit diyo ayılar :) masrafı ne oluyor bu durumda? bi kaç kişi ortak yaparız olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aktarılıyor aktarılmasına da dediğim gibi yandex'e aktarmayla bitmiyor okpay'de verified olmak lazım 4 lira yandex alıyor %6 da yandex'ten OkPay e aktarma için alıyor Okpay'den de direkt usd olarak BTC-e ye aktarırsan ordan da bi %2 918TL olarak geçiyor hesaba karşılığı 460 dolar gibi bişey yarım Bitcoin alsan btcturk'e yollasan 1250 tl eder :P 250 tl profit :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 imamizer said: photographer said: btc-e'ye swift yapayım diyorum onda da 2000 dolar alt limit diyo ayılar :) masrafı ne oluyor bu durumda? bi kaç kişi ortak yaparız olmadı. %1 kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 De SWIFT de beklenmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar