Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 btc iyi yukselise gecti, ltcde ucuyor.. btcleri btcturk'e attiktan sonra ilerde maliye bu nedir diyebilir arkadaslar dikkat edin o duruma ne yapiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bende hala alamadım LTC. btc-e bakıp bakıp kafayı yiyorum sabah 11$'dı abi LTC off ya off. BTC'de olmuş 870$. bu işi yarın halletmeliyim, yarın 20$'ı geçer çok rahat hatta sabaha kadar geçebilir bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Wolfenstein said: btc iyi yukselise gecti, ltcde ucuyor.. btcleri btcturk'e attiktan sonra ilerde maliye bu nedir diyebilir arkadaslar dikkat edin o duruma ne yapiyorsunuz? doğru söyle lan bu başlık için mi kaydoldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Wolfenstein said: btc iyi yukselise gecti, ltcde ucuyor.. btcleri btcturk'e attiktan sonra ilerde maliye bu nedir diyebilir arkadaslar dikkat edin o duruma ne yapiyorsunuz? burada oyle dikkat cekicek buyuk miktar yatirim yapan biri oldugunu sanmiyorum, olsa bile forex/borsa gelirine ne vergi odemen gerekiosa esdeger birsey odemen gerekir herhalde.buyuk ihtimal bununla ilgili kanun hazirliyorlardir su siralar.Borsa/forex bilgisi olan bir mali musavire sormak en mantiklisi, benim bir tanidigim var onunla konusup paylasirim soylediklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben daha 1 günlük olduğum için soruyorum bu piyasada bitcoinde 10 15 dolarken litecoin gibimi artıyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 %25 gelir vergisi veriyorsun kardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yani gunluk suan hesabima 50k cekebilirim ama ilerde basimiza bela alabiliriz o yuzden arastirdim vergi vermek gerekiyor sakat is yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Somon said: %25 gelir vergisi veriyorsun kardan bu konuda eminmisin ? kesin bilgiye sahip olalim sorumluluk alalim ? beyannamemi vermem gerekio sukadar gelirim oldu bu olaydan gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 %20 veya %25 ona emin değilim ama her kazancından veriyosun onu, ama bence verme vermeyebildiğin yere kadar dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 vergi dairesinde calisan tanidigi olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 teyzem vergi dairesi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kermit said: ben daha 1 günlük olduğum için soruyorum bu piyasada bitcoinde 10 15 dolarken litecoin gibimi artıyodu ? 260 dolarken 1 günde 400 1 haftada 600 dolar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Vergilendirilmis kazanc kutsaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 su kazancta vergi isini cozebilsem ayda 1000k para alicam hesabima :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 RaidenXelRu said: vergi dairesinde calisan tanidigi olan varmi ? normal şartlarda kazandığın parayı gidip beyanname ile bildirmen ve vergisini ödemen gerekir. ama ses etmezsen ne kadar sürede peşine düşerler, bunun için minimum tutar mı var bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Banka hesabina 8000tl uzeri bi meblayi cat diye yatirmazsaniz pesinize dusmezler. Ufak ufak yatirin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BTC-E'den BTC türke bugün coin gönderip de alamayan oldu mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bu tip takipler yüksek meblağlarda olur. Yani 3-5 bin giriş çıkışta sorun olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ltc koptu yine, kafayi yicem lan, 8 ltc var netekim para gönderemiyorum hala pofffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BEyler uyarıyorum bakın: BTC-E yavaş yavaş scamming olayına giriyor. FOrumlarda büyük şikayetler mevcut. Bugün bikaç BTCm çöktüler şuan resmen. 8 saattir BTC walleta ulaşmadı başka adresteki. Completed görünüyor ancak gelen giden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 başka yere gönderdiklerin mi gitmedi rot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bunu dedin icime kurt dustu, neyse bugunluk daha yuklemeye kasmicam. yarin olsunda halledelim olmazsa rot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abi, evet. BTC türke gönderdim. Normalde1 dk içinde walletın altında onay bekleyenlerde görünür, ki BTC aktarma işlemleri biliyosunuz instant. Waiting time, processing time felan yok. Sadece minerlar tarafından onay bekler. 8 saat oldu gelen giden yok. Support ticketlerı kapıyor. Cevap vermiyor. Hiçbir şekilde ulaşılamıyor ve forumlarda feci furyalar dönmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Scamming olayına gireceklerini zannetmiyorum yav. Yani adamlar bir kere vurup kaçmak niye istesinler ki zaten deli gibi para akıyor komisyonlar şunlar bunlar derken. Umarım dediğin gibi bir şey yoktur da senin ki de aksilik olmuştur gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BTCTurk'te görünüyor mu transaction? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar