Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende hala alamadım LTC. btc-e bakıp bakıp kafayı yiyorum sabah 11$'dı abi LTC off ya off. BTC'de olmuş 870$. bu işi yarın halletmeliyim, yarın 20$'ı geçer çok rahat hatta sabaha kadar geçebilir bu gidişle
Mesaj tarihi:
Wolfenstein said:

btc iyi yukselise gecti, ltcde ucuyor..

btcleri btcturk'e attiktan sonra ilerde maliye bu nedir diyebilir arkadaslar dikkat edin o duruma ne yapiyorsunuz?

doğru söyle lan bu başlık için mi kaydoldun
Mesaj tarihi:
Wolfenstein said:

btc iyi yukselise gecti, ltcde ucuyor..

btcleri btcturk'e attiktan sonra ilerde maliye bu nedir diyebilir arkadaslar dikkat edin o duruma ne yapiyorsunuz?

burada oyle dikkat cekicek buyuk miktar yatirim yapan biri oldugunu sanmiyorum, olsa bile forex/borsa gelirine ne vergi odemen gerekiosa esdeger birsey odemen gerekir herhalde.buyuk ihtimal bununla ilgili kanun hazirliyorlardir su siralar.Borsa/forex bilgisi olan bir mali musavire sormak en mantiklisi, benim bir tanidigim var onunla konusup paylasirim soylediklerini
Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

vergi dairesinde calisan tanidigi olan varmi ?

normal şartlarda kazandığın parayı gidip beyanname ile bildirmen ve vergisini ödemen gerekir.

ama ses etmezsen ne kadar sürede peşine düşerler, bunun için minimum tutar mı var bilmiyorum
Mesaj tarihi:
BEyler uyarıyorum bakın:
BTC-E yavaş yavaş scamming olayına giriyor.
FOrumlarda büyük şikayetler mevcut.
Bugün bikaç BTCm çöktüler şuan resmen.
8 saattir BTC walleta ulaşmadı başka adresteki.
Completed görünüyor ancak gelen giden yok.
Mesaj tarihi:
Abi, evet.
BTC türke gönderdim.
Normalde1 dk içinde walletın altında onay bekleyenlerde görünür, ki BTC aktarma işlemleri biliyosunuz instant. Waiting time, processing time felan yok. Sadece minerlar tarafından onay bekler.
8 saat oldu gelen giden yok. Support ticketlerı kapıyor.
Cevap vermiyor.
Hiçbir şekilde ulaşılamıyor ve forumlarda feci furyalar dönmeye başladı.
Mesaj tarihi:
Scamming olayına gireceklerini zannetmiyorum yav. Yani adamlar bir kere vurup kaçmak niye istesinler ki zaten deli gibi para akıyor komisyonlar şunlar bunlar derken. Umarım dediğin gibi bir şey yoktur da senin ki de aksilik olmuştur gelir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...