serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bariz biçimde bu hareketi bilinçli yürütenler var abi. Cemaate katılır gibi onlara katılmak lazım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ağzına sıçıldı lan millettin ahusdhaus, olm ben LTC de kitlendim kaldım. 11.4'te almıştım asdf. Satmış olsaydım NVC alırdım dayanamayıp ve çakılır bırakırdım bu kumarı. Allah korudu vallahi ----------------- Yine çıktı, 02:30 grafiği şahane olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ahaha chatte aglayan aglayana, "btc-e full of scam" faln diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 NVCyi üç kere filan zıplattılar ya çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 tam deli işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 10 dolardan girdim 26 dolari gördüm aclık ettim cıkmadım allah benim belami versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yalniz bu gibi durumlarda pusuya yatmakta cok mantikli. Ben suan nmc'den 5 coin aldim. 2,8 $ dan. 20'dan satis emri verdim(auto-trade olayi). Ayni seyi bunada yaparlarsa, ki NVC'ye yaptilarsa hepsine net bisekilde rahat yaparlar, kafadan 10-12 dolarla 100 dolar gibi bi para almis olcam :D Te allam UO gunlerine geri döndum resmen, bug ariyorum nerden sömururum diye asdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Kim nasıl ayarlıyorsa bu koyun sürüsü gibi satın almaları, LTC'ye gelsinler hemen, stun yedim resmen burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 nmcyi hoplattılar şimdide ucundan yakaladık fazla riske girmeden çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bana adam gibi btcenin güncel grafikleri lazım http://bitcoinwisdom.com/ da sadece btc ile ltc grafikleri var siz nereyi kullanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Grafik kullanmıyorum ben, chatbox okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 chat tam bir kurtlar sofrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Chatbox kesin bilgi. " Buy " yazıyolar direk alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 chatboxa guven olmaz, hangisi artista onu görmek icin bazen ise yariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ne yalan söylüyeyim nmc trenini chatboxda gördüm ama fazla güvenmeyip hemen sattım ama bitcoin ucuyor su anda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Olm geyik yapıyorum ya asdfaasfd dinlendirin kafaları biraz. Ek: pfff ltc de kaldım. Şimdiye buradan çıkıp btc almam lazımdı. Btc 750 ye dayandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 elli kafadan bir ses çıkınca hiç almıcan bi anda bütün box tek coine yöneldi mi bildiğin scam oluyor o ara treni yakalayıp abartmadan cıkmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ltc mi 10-30 arasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 incdarkness said: ltc mi 10-30 arasi? nvc 3kere hoplattılar gece 10-30$ arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 nvc ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 https://btc-e.com/exchange/nvc_usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 giricem abi bende bu islere 1-2 aya btc falan olmasada illa bulunur biseyler baslanilicak on bilgi olarak bu olaylar cok iyi oldu ama bayaa bilgilendim ne zaman cikar ne zaman iner olaylarinda hesaplarim kadariyla son 2 ayda en az 60k euro falan yapmistim 10k eurom olsa idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mevzu zaten gözu karartip o parayi oraya sokmakta. Ben sahsen hala biraz cekimserim buyuk parayla girme konusunda. Netekim 500-1000 euro atip al sat yapasim var bisure Buarada hacim markette suan nekadar bitcoin bulundugu degilmi? Hacim dusuk olursa ya da yuksek olursa tam olarak etkisi ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi asıl girince gözün kararıyor al sat yetmiyor bak 10 dolardan aldım nvc'yi 26ya cıktı satmadim, sonra 14 e inince daha da düşer diye sattim, aç gözlü olmayıp 26da satsam mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kaptirmican iste fazla. Kendine bi ust limit belirle ona göre oyna. Dedigim gibi 10 dolarlik nmc, 10 dolarlik nvc aldim fiyatlari 2-3 dolar iken. 20 dolardan satis emri verdim, 10 kati iste. 10 dolara 100 dolar, yerse, cikarsa oralara tabi. Bellide olmuyo iste 3 tane hayvan gelip manipule edip gidiyolar o ara satilirsa benimkiler de fenami :) takip etmeme de gerek yok, auto trade satis emrini o fiyattan verdikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar