Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ağzına sıçıldı lan millettin ahusdhaus, olm ben LTC de kitlendim kaldım. 11.4'te almıştım asdf. Satmış olsaydım NVC alırdım dayanamayıp ve çakılır bırakırdım bu kumarı. Allah korudu vallahi
-----------------
Yine çıktı, 02:30 grafiği şahane olcek.
Mesaj tarihi:
yalniz bu gibi durumlarda pusuya yatmakta cok mantikli. Ben suan nmc'den 5 coin aldim. 2,8 $ dan. 20'dan satis emri verdim(auto-trade olayi). Ayni seyi bunada yaparlarsa, ki NVC'ye yaptilarsa hepsine net bisekilde rahat yaparlar, kafadan 10-12 dolarla 100 dolar gibi bi para almis olcam :D

Te allam UO gunlerine geri döndum resmen, bug ariyorum nerden sömururum diye asdgs
Mesaj tarihi:
giricem abi bende bu islere 1-2 aya
btc falan olmasada illa bulunur biseyler baslanilicak

on bilgi olarak bu olaylar cok iyi oldu ama bayaa bilgilendim
ne zaman cikar ne zaman iner olaylarinda
hesaplarim kadariyla son 2 ayda en az 60k euro falan yapmistim 10k eurom olsa idi
Mesaj tarihi:
Mevzu zaten gözu karartip o parayi oraya sokmakta. Ben sahsen hala biraz cekimserim buyuk parayla girme konusunda. Netekim 500-1000 euro atip al sat yapasim var bisure

Buarada hacim markette suan nekadar bitcoin bulundugu degilmi? Hacim dusuk olursa ya da yuksek olursa tam olarak etkisi ne oluyor?
Mesaj tarihi:
Kaptirmican iste fazla. Kendine bi ust limit belirle ona göre oyna. Dedigim gibi 10 dolarlik nmc, 10 dolarlik nvc aldim fiyatlari 2-3 dolar iken. 20 dolardan satis emri verdim, 10 kati iste. 10 dolara 100 dolar, yerse, cikarsa oralara tabi. Bellide olmuyo iste 3 tane hayvan gelip manipule edip gidiyolar o ara satilirsa benimkiler de fenami :) takip etmeme de gerek yok, auto trade satis emrini o fiyattan verdikten sonra
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...