Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

moriarty

Öne çıkan mesajlar

yalniz bu gibi durumlarda pusuya yatmakta cok mantikli. Ben suan nmc'den 5 coin aldim. 2,8 $ dan. 20'dan satis emri verdim(auto-trade olayi). Ayni seyi bunada yaparlarsa, ki NVC'ye yaptilarsa hepsine net bisekilde rahat yaparlar, kafadan 10-12 dolarla 100 dolar gibi bi para almis olcam :D

Te allam UO gunlerine geri döndum resmen, bug ariyorum nerden sömururum diye asdgs
Sosyal ağlarda paylaş

Mevzu zaten gözu karartip o parayi oraya sokmakta. Ben sahsen hala biraz cekimserim buyuk parayla girme konusunda. Netekim 500-1000 euro atip al sat yapasim var bisure

Buarada hacim markette suan nekadar bitcoin bulundugu degilmi? Hacim dusuk olursa ya da yuksek olursa tam olarak etkisi ne oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Kaptirmican iste fazla. Kendine bi ust limit belirle ona göre oyna. Dedigim gibi 10 dolarlik nmc, 10 dolarlik nvc aldim fiyatlari 2-3 dolar iken. 20 dolardan satis emri verdim, 10 kati iste. 10 dolara 100 dolar, yerse, cikarsa oralara tabi. Bellide olmuyo iste 3 tane hayvan gelip manipule edip gidiyolar o ara satilirsa benimkiler de fenami :) takip etmeme de gerek yok, auto trade satis emrini o fiyattan verdikten sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...