DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yapıkredi mastercard oluyorsa yarın gidip alıyorum hemen ya da alamıyorum lan galba yarın bütün mesai saatinde çalışıyo olucam telefonla arasam gönderirler mi? kredi kartı 1 günde çıkar mı? yoksa sanal kart mı açtırayım acep o hemen olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 liqpay finansı patlattı 4-5 gün önce bugun aksama dogru iade etmişler o konuda sıkıntınız olmasın adamlar cancel olan işlemi geri gönderiyor yani yine de siz supporta yazın ID ile ne zaman gelcek falan diye. bir de 24change>btc-e yaptım kod gelmedi mesela okpayde daha hızlı işliyor 1 saat oldu redeem code gelmedi adama yazıyorum ticket aç diyor oraya vericez diyor açtım bekliyorum btcturke atınca btc leri hemen çat diye bozdurmayın piyasayı düşürmeyecek şekilde parça parça satış emri girin yoksa eşitleriz btc-e ile btcturku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 şimdi denedim garanti ile GIS Countries aşamasını geçip 3d secure sayfasına geldim. oluyor gibi garanti mastercard? bu bölümden sonra mı patlıyor yoksa? sabah ilk iş eft yapıcam hesaba eğer oluyorsa, bugun limitim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 garantide hiç o aşamaya gelememiştim ben belki oluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 3d securedan sonrada olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Goering said: serjuhan said: Bu arada çok stabilleşti coinlerin kurları. OKpayde verify etmedi hala allahın cezaları. 2 haftada bir $200-300 fiyatı oynuyor 2 haftadır mı takip ediyorsun =) Yok daha uzun takip ediyorum. Ama düştüğünde daha düşerse diye almıyorum. Herkesin kendi seçimi ister arbitraj yapar isterse düşük alır yüksek satar. İkisinden hangisini yapcağınıza göre para yatırma tekniği anlamsızlaşabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 24change'de liqpay => btc-e yaptım da parayı çekti liqpay'de gözüküyor geçmişte, sms falan da geldi, kredi kartı işlemlerinde de görünüyor. ama btc-e'ye geçmedi para. yapan var mı bunu? bekleyince mi oluyor, bir şey yapmak gerekiyor mu para oraya geçsin diye? napıp ne ediyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Usenmedim sabahtan beri 98 sayfayi okudum sdg Sonuc olarak btc bukadar yukseldikten sonra btc'ye yuklu miktarla yatirim yerine, mtgox vs trade sitelerinin litecoin yatirimina da baslayacagini göz önune alarak 500-1000 euro gibi bi parayla ltc'ye ya da altcoinlere yatirim yapmak daha mantikli gibi görundu bana. Yoksa btc-e'den direk satin alip kur farkini yakalayip kar edince btcturk uzerinden satismi daha mantikli? Fikirleriniz nedir? Buarada liqpay'in allah belasini versin, ben para cekemiyorum. Kart belirledim bi de, yine de cekemiyorum hata veriyo. TR karti da degil kullandigim, isvec kartim ve visa, yine de cekemiyorum. OKPay'e bende verification icin basvurdum belki oraya bi sekilde atarim rahatca. Btc-e para yollamak hakkaten iskence. Buarada guvenilirlik konusu halen benim kafami kurcaliyor. Risk alip 15-20 bin lirayla girip katlama kafasina giriyorum mesela. Sonra diyorumki, bukadar parayi yatirmaya calisirken biyerde bi yamukluk ciksa sic direk. Sunu okudum mesela; http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1rf0bh/warning_btce_selectively_scamming/ 21k kronda az para degil 6 bin lira falan ediyo. Veya diyorum, 1000 euro gibi bi para yatiriyim ltc'ye, local wallet'a atiim. 1-2 ay unutuyum takip ederken diyorum. 9 $ fiyattan firlayip 40-50 $'a ciksa 3-5 ay icinde mis gibi para. Kararsizim yönlendirme lazim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ben de çok uğraşmıştım sonra forumda gelen bi tavsiye üzerine OKPAY-liqpay-btce yaptım. Yeminlen 5 dakika sürmedi.(yapıkredi/master) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Aaslında bekleyip wire transfer ile yüklü transfer yapacaksın. OKPay ile çok hızlı oluyor da account verify olamadı bi. Yoksa 300 euro aylık limit var. Bir de tabi direkt yollamaktan daha fazla (yaklaşık yüzde3 fazla) komisyon gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yildirimokur said: Ben de çok uğraşmıştım sonra forumda gelen bi tavsiye üzerine OKPAY-liqpay-btce yaptım. Yeminlen 5 dakika sürmedi.(yapıkredi/master) Nekadar komisyon gitti bu sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 105$ dan 8 aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Abi kredi kartından 700 dolar çektirdiğimde OKpay'e 679 olarak geçmişti. Sanırım ondan da yüzde 2 btc-e kesiyor. Öyle hesap et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Eğer sürekli oynamayacaksan parayla, yatırıyım değerlenir, dursun bi kenarda diyorsan nmc, nvc, xpm, ltc paylaştır parayı derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Valla Namecoin de iyi prim yaptı. Tekrar 2ye gerilesin diye bekliyorum almak için. Litecoin sürekli Bitcoin ile paralel inip çıkıyor. LTC/BTC paritesi değişmiyor neredeyse hiç. Bir yerde ayrılıp gitsin diye bekliyoruz ama 10 barajını bi geçemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 daha fazla trader ltc'yi kabul ettikce ve yayginlastikca fiyatinin artacagi kanisindayim ben. Paylastirmakta mantikli aslinda evet ama buseferde takibi zor olur biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Fistan said: 24change > btc-e yaptım önce yaptıgımda 3dk da maile kod gelmişti şimdi 20dk geçti mail gelmedi ? geldi mi mail? ben de 24change'den transfer yaptım da completed görünüyor ama kod vs. hiç bişey gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 gelmedi ticket açtım bekliyorum 2 saati geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Btc-e tam 2 saatten 720-725 arasında. 2 saattir alım satım yapsam baya para kazanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 xaty said: geldi mi mail? geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 aynen xpm yine fırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Abii çok fena XPM , yatırıyoz mu ?.::o Ek : ALDIM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Abi bana da gelmesi yarım saat sürdü mailin. 500 dolar 482,5 olarak geçti çok çok iyi bu şekilde. Ama bazen arıza yapıyor nedendir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 visa/mc => btc-e mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar