Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

moriarty

Öne çıkan mesajlar

kisisel fikrim:

cok akillica bir hareket olur.Litecoin'in potansiyeli yuksek, gerek transaction suresiyle gerek sisteme release olan coin schedule u ile. Su anda bulundugu noktaya buyuk exchangeler ve media coverage disinda geldi. onumuzdeki 1-2 ay icerisinde btcchina/mtgox/coinbase gibi exchangelerin support etmesine kesin gozuyle bakilmakta.Bildiginiz uzere litecoinin core developerlarindan coblee coinbase ceosunun kardesi ve coinbase'e gecti orda calismakta.Bitcoinin yuzde 5i media coverage'i ve exchange destek eksigine ragmen gectigimiz ilk bahardan bu yana 0.5 dolardan 8 dolara cikis yapti ve stabilize oldu.Su anda yatirima cok acik goruyorum.Ayrica onumuzdeki gunlerde %60 civarinda bir mining difficulty artisi olucakki buda degeri yukari cikaricak bir olay.ama genede not ediyorum, gelecegi goremem , lutfen sadece benim fikirlerim sizi etkileyip yatirima itmesin, kendi arastirmanizi yapin.amacim burda kimseyi manipule etmek degil, bilgi paylasmak..
Sosyal ağlarda paylaş

abi peki bilenler baksanıza bi,

litecoin bitcoin in kuruşlusu gibi diyorlar ya. bir yerde (burada bir yerde) 20 usd anca olur vs gibi laflar okudum.

bunun dayanağı yok sanırım. zira bitcoin in de şu noktada durur gibi bir durumu yok, bitcoin alıp başını 2k ya kadar gidebilirde, bu durumda ltc de 100 200 300 olabilir potansiyel olarak

değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...