yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 NolaxThensbane said: tabi btcturk gayet sabit =) ben btce için konustum valla satıp cıkasım var benim Sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 alsat yaptıgım yok tırstıgımdan bari %40 kar varken çıkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aç gözlülük yapma çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bi tek Azmo hakli burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yatırdığın kadarını çek. kar kısmını bırakıp habire al sat yaparak riske gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 btce nin withdrawa izin vermesini bekliyorum işte 3gündür kitledi ırıspı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konu satıştan çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi bence karınızı da yatırın LTCye komple uçmasını bekleyin. Uçarsa senindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 NolaxThensbane said: alsat yaptıgım yok tırstıgımdan bari %40 kar varken çıkayım neyden tirsiosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 durmadan artıyor abi bu asljkfhbasj ne saçma iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ay başına kadar ltc çok uçmazsa ben de ltc den yavaştan gireyim ya. alayım 30 40 ltc atayım unutayım sonra 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kisisel fikrim: cok akillica bir hareket olur.Litecoin'in potansiyeli yuksek, gerek transaction suresiyle gerek sisteme release olan coin schedule u ile. Su anda bulundugu noktaya buyuk exchangeler ve media coverage disinda geldi. onumuzdeki 1-2 ay icerisinde btcchina/mtgox/coinbase gibi exchangelerin support etmesine kesin gozuyle bakilmakta.Bildiginiz uzere litecoinin core developerlarindan coblee coinbase ceosunun kardesi ve coinbase'e gecti orda calismakta.Bitcoinin yuzde 5i media coverage'i ve exchange destek eksigine ragmen gectigimiz ilk bahardan bu yana 0.5 dolardan 8 dolara cikis yapti ve stabilize oldu.Su anda yatirima cok acik goruyorum.Ayrica onumuzdeki gunlerde %60 civarinda bir mining difficulty artisi olucakki buda degeri yukari cikaricak bir olay.ama genede not ediyorum, gelecegi goremem , lutfen sadece benim fikirlerim sizi etkileyip yatirima itmesin, kendi arastirmanizi yapin.amacim burda kimseyi manipule etmek degil, bilgi paylasmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 serjuhan said: Abi bence karınızı da yatırın LTCye komple uçmasını bekleyin. Uçarsa senindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ahhahhhahahahahha serjuhandan talihsiz kelime oyunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ahahaha lan nolmuş öyle. Birader a harfini de takkeli mi yapalım napalım. Türkçe işte naaparsın. Yatırım tavsiyesi değildi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 RaidenXelRu said: NolaxThensbane said: alsat yaptıgım yok tırstıgımdan bari %40 kar varken çıkayım neyden tirsiosun? ben al sat yaparken tepe taklak ederim diye neyse devam edeyim dedim tırsaklığımı yenecem umarım bu son sözüm olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bugün namecoin de double yapmış vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi peki bilenler baksanıza bi, litecoin bitcoin in kuruşlusu gibi diyorlar ya. bir yerde (burada bir yerde) 20 usd anca olur vs gibi laflar okudum. bunun dayanağı yok sanırım. zira bitcoin in de şu noktada durur gibi bir durumu yok, bitcoin alıp başını 2k ya kadar gidebilirde, bu durumda ltc de 100 200 300 olabilir potansiyel olarak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bir bilen de cevaplar işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 RaidenXelRu said: Bildiginiz uzere litecoinin core developerlarindan coblee coinbase ceosunun kardesi ve coinbase'e gecti orda calismakta. Tabi ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ben kendim tavsiye ettim, bu adami alsaniza pirlanta gibi cocuk diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aquila said: Ben kendim tavsiye ettim, bu adami alsaniza pirlanta gibi cocuk diye. Türkçe dershane öğretmenlerinden mail geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evet beyler ne durumdasınız 1 hafta içerisinde ne kadar koyup ne kadar kazanç sağladınız ortaya dökülün hele X(* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar