Art Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Fistan'a özel msg atmaya çalıştım ama doluymuş kutusu. Bende buraya yazayım madem. Btc-e den btcturke bitcoinleri nasıl yolluyoruz beceremedim bir türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Fistanın kutusunu cem zaten bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Art said: Fistan'a özel msg atmaya çalıştım ama doluymuş kutusu. Bende buraya yazayım madem. Btc-e den btcturke bitcoinleri nasıl yolluyoruz beceremedim bir türlü :( btc-e de üstte finances'a tıkla sonra btc nin karsisinda withdraw var ona tikla oraya btcturk'teki hesabının kodunu yazip gonderiyorsun btcturke girip Yatırma linkine tıklayınca kabak gibi kod çıkıyor onu kopyala yapistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Chrome da o kabak gibi kod gözükmüyordu ie de denedim orda çıktı.:) Teşekkürler fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bu 24change de okpay ı seçip para yatır dediğimde okpay acc name istiyor ne girdiysem kabul etmedi sorunu bilen var mı ? edit cüzdan numarasıymış hallettim nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Visa ile liqpay üzerinden ödeme yapamayınca başka bir yol buldum. money.yandex türkiyeden visa kartları kabul ediyormuş. Para birimi olarak ruble kullanıyor ama. 24change ile money.yandex deki parayı btc-e deki walleti yazarak ltc ye çevirdim. sonrası ltc->btc zaten. 49ruble(money.yandex) + 6% komisyon (24charge) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ne kadar sürede hesaba geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 2 dakika da yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 deneme amacıyla 500 lira yatırdım, aktarma ve exhange sonrası 417 tl elde kaldı. bitcoini btcturke aktarıp satsam 478 tl yapıyor şu an üstüne %0.5 komisyonu da çıkar vs. (yandexmoney->24change->btc-e litecoin hesabı) ucuz yerde alıp pahalı yerde satsan dahi zarardasın yani. niye uğraşıyorsunuz böyle şeylerle btcturk varken anlamadım. neyse biraz trade yapıp para kazanıyım burada bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Yandex moneyde ltc pahalı demek ki. Sen yanlış yolu izlemişsin. Yani demek o şekilde para atmak pek mantıklı değil. Ben daha akşam 24change aracılığıyla OKpaye atıp, oradan btc-eye aktardigim parayı btcturke gönderip yüzde 10 kar ettim hic beklemeden etmeden. Tek sorun şu an btc-edeki money withdraw limiti ve OKpayin hesabimi verify etmemiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 btce nin tablosu çok yetersiz. btc-e nin fiyatlarını grafik olarak görebileceğimiz bi site falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 BTC-E nin grafiği var abi zaten altında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yetmiyor o. saatlik veriler onlar. günlük haftalık aylık değişimi falan göstermiyor. yada ben yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bollinger bandı falan lazım btc-e ye teknik analiz yapalım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 imamizer said: btce nin tablosu çok yetersiz. btc-e nin fiyatlarını grafik olarak görebileceğimiz bi site falan var mı?metatrader 4 indir sitesinden demo hesaptan takip edebilirsin. ama grafikler bildiğimiz temellerle 0 alaka ilerliyor söyleyeyim. bi de bitcoinity.org var btc-e de ltc/btc trade ederek 1-2 saatte fena olmayan paralar kazanılabiliyormuş bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://bcchanger.com/'ı deneyen var mı paypal ile ödeme alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 btctürk de 100 liralık zıplama bekliyorum. btc btc-e de 50 dolar arttı son 1-2 saatte henüz btcturke yansımadı. ufak çaplı vurgun için alım yapabilirsiniz. http://www.advisorworld.com/images/financial-advisor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 öyle olmuyor ki işler birbirinden bağımsız hep çok ta etkilenmiyorlar birbirlerinden hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 şuraya not düşeyim o zaman Alış 1,281.00 TL Satış 1,299.00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 photographer said: öyle olmuyor ki işler birbirinden bağımsız hep çok ta etkilenmiyorlar birbirlerinden hemen Abi olay orda zaten, BTC TR 10 dk geriden geliyor, BTC-E den sinyalini alıp aktarıyosun, BTC türkde yükseldi mi satıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 " Litecoin airways calling for departure, please board now otherwise you WILL miss the flight " hehe 7.8 !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 çok deli yükseliyor la. 603 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bugün hep yükselişteydi. 1 saate düşer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 denemek için 24change para yatırdım ne kadar sürüyor bunun onaylanması. Awaiting approval diyor 10 dk dır filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar