fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bi dakka bu makas olayları bu kadar ciddiyse ben bi bot yaziyim ya. şöyle flow chartlı vs bi anlatım yapsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Abi adamlar şimdi burda yazsa, alayımız zengin olucaz. Ne gerek var. Ayrıca biraz zeka yürütüp biraz da geçmiş sayfaları okumakta çok fayda var. Mesela özelmesajdan aynı şey, 12331 kez cevapladım, bana yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ehuehueuh balon / ponzi diyenleride yavas yavas topicte gorur olduk :) classic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bende düşündüm de siteler arası makas sistemler değişik authları güzel yapmak gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 cok agir dump vardikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 RaidenXelRu said: cok agir dump vardikkat edin dump olsa nolur dump olduğu gibi alacak adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc-e'den deposit USD diyip payeer seciyorum, fakat sonra ilerleyemiyorum. normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 1000 dolar olacak 1 aydan önce buraya yazıyorum sonra yok almadım etmedim demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Editor said: RaidenXelRu said: cok agir dump vardikkat edin dump olsa nolur dump olduğu gibi alacak adamlar var ben uyardim sadece o sirada alicaklar china yi izleyip dikkatli olsunlar diye.. benide iplemiyor acikcasi ben sadece LTC/BTC oranina bakiyorum tek onemliolan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 fizban said: btc-e'den deposit USD diyip payeer seciyorum, fakat sonra ilerleyemiyorum. normal midir? Sanırım bir sorun var bugün. VISA denemeyin bu arada. MASTER işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ne güzel bende mastercard yok ehhe. btcturk'ten almak da çok zararlı. kredi kartı şart değil, international wire yapiyim dicem de çok uzun sürüyo o da. 3-7 gün ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Şu siteleri paypal'e açsalar herkes rahat edecek de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ya bu arada bitcoin ile litecoin arasinda ISIK HIZI kadar fark var abi transaction surelerinde.. yemin ederim bakin MARK MY WORDS 5 sene gelecege gidelim , bitcoin tamamen altin vs degerli metal gibi isleyecek guvenli yatirim amacli . tum gunluk harcamalar vs litecoin ile yapilicak. ozellikle retail dusunun. Misal starbucks diyelim kahve alcaksiniz . Starbucks silksen bitcoin kabul etmez . cunku bir block nekadar kucuk olursa olsun MIN 5 dakika da confirm oluyor. Litecoinde kahve parasi saniyede confirm oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Çinde 769 DOLAR BTC-E de 490 dolar FYI De çin sitelerinden bu tarafa aktaramıoruz, sadece bank transfer var. FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 fizban said: ne güzel bende mastercard yok ehhe. btcturk'ten almak da çok zararlı. kredi kartı şart değil, international wire yapiyim dicem de çok uzun sürüyo o da. 3-7 gün ne. abi btc nizi hesabınıza alin sonra girin https://localbitcoins.com/sell-bitcoins-online/paypal/ veya http://bcchanger.com/bitcoin-buy-orders çevirin hayvan gibi... paypal a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi makas var da sunu unutmayın. ornegin btc-e'den aldınız, bu btc-e'deki walletınıza gececek. btcturkde satmak icin, btcturk walleta aktarmanız gerekecek. o arada network latency + verificationlar minimum yarım saat. anlık reaksiyon gosteremezsiniz. btcturkun kolay al'ı kapalı oldugu icin kendı marketını yarattı. orada oynucam ben. sonucta anlık oynayabilmem mumkun. ha btc-e'ye para gecirebilsem direk, o zaman orada da denerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 payeer ile geçirebiliyorsun ama dün baya uzun sürdü düzelmiş diyorlar bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btcturk.com da hesap açtım site göçtü. btc alsam nolacak kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 fizban said: btc-e'den deposit USD diyip payeer seciyorum, fakat sonra ilerleyemiyorum. normal midir? şu olay bende de var. genel bi sorun galiba. ayrıca payeer da hesaba 20 dolar attım denemek icin. inşallah btc-e ye deposit yaparken o bakiyeyi kullandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hamsilipilav said: payeer ile geçirebiliyorsun ama dün baya uzun sürdü düzelmiş diyorlar bugün benim mastercard'da visa'da yemedı abi. okpay'a uye oldum verication'ı baslattım bakalım. onu denıcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 okpay için verification (mail dışında) yapmadım ben, gerçi limitleri etkiliyordur. ama okpay'e direk karttan veya paypal'den aktaramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 http://www.businessinsider.com/evidence-that-tech-sector-is-in-a-bubble-2013-11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hehe 560tan aldım. 5 dk sonra baktım 615 olmuş. sattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 allah bereket versin, sırf btc turk'de oynayarak 135tl kar el de ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 oynamasan demek 200tl olmuştu karın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar