NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abowww hiç duymamış olayım böyle laflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 MrLevie said: ben olayı tam bilmediğimden soruyorum, bir site üzerinden aldım bir miktar. bir süre sonra sattım yine bir site üzerinden. bu site hesabıma geçerken random kullanıcı mı kullanıyor yoksa ortalıkta bir kurum var mı (btcturk diyosunuz mesela)? kurum varsa sıçma ihtimali de olmuyor mu? btc turk dedikleri 2482ht8f2hf12hf817h28128f1 gibi kodu olan btc client kullanan biri sadece... adamın 1000tane btc si var alsat yapio kendi içinde. Yani sen direkt bir kurumdan almıyorsun. mining olayı o yüzden vardı 6gb in üstünde datayı o yüzden çekiosun pc ne. Diyelim 1m btc var içerde o btc al satla dönüp duruyor işte... ama mining yapanlar sayesinde bu devamlı artıyor... ama o artış yavaş kaldı al satlara göre oyüzden filan hayvan gibi firladı olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 arkasinda oyle saglam bi sistem var ki devletleri silecek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fistan said: arkasinda oyle saglam bi sistem var ki devletleri silecek sdfs hahahaha yeter fistan salfkjaslfas kaç sayfadır phuahauahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 fistan ağır inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 olm noluyo lan hala artıyo bu boka sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 şimdi hali hazırda minerlar bitcoine yetmiyor ama zorlukta ebesinin nikahı gibi oldu. o yüzden artıyor zaten coinde minerlığın zorlugunu ilerde düşürmeleri gerekmiyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Editor said: MrLevie said: ben olayı tam bilmediğimden soruyorum, bir site üzerinden aldım bir miktar. bir süre sonra sattım yine bir site üzerinden. bu site hesabıma geçerken random kullanıcı mı kullanıyor yoksa ortalıkta bir kurum var mı (btcturk diyosunuz mesela)? kurum varsa sıçma ihtimali de olmuyor mu? btc turk dedikleri 2482ht8f2hf12hf817h28128f1 gibi kodu olan btc client kullanan biri sadece... adamın 1000tane btc si var alsat yapio kendi içinde. Yani sen direkt bir kurumdan almıyorsun. mining olayı o yüzden vardı 6gb in üstünde datayı o yüzden çekiosun pc ne. Diyelim 1m btc var içerde o btc al satla dönüp duruyor işte... ama mining yapanlar sayesinde bu devamlı artıyor... ama o artış yavaş kaldı al satlara göre oyüzden filan hayvan gibi firladı olay bu. kafama yatmayan nokta bitcoin -> TL conversion'ı. sattığın anda random bir adamdan mevduat hesabına TL para girişi olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 cuma 1000$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yarında konferans olacak mı bak geçen sf cevap alamadım ben bu soruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 NolaxThensbane said: şimdi hali hazırda minerlar bitcoine yetmiyor ama zorlukta ebesinin nikahı gibi oldu. o yüzden artıyor zaten coinde minerlığın zorlugunu ilerde düşürmeleri gerekmiyecek mi? e zaten sınırlı sayıda bitcoin yok mu? zorluk düşerse mine edilen de biter fiyatlar hepten tavan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 minerlar bitcoin üretmiyor mu piyasa için ben mi yanlış biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 MrLevie said: Editor said: MrLevie said: ben olayı tam bilmediğimden soruyorum, bir site üzerinden aldım bir miktar. bir süre sonra sattım yine bir site üzerinden. bu site hesabıma geçerken random kullanıcı mı kullanıyor yoksa ortalıkta bir kurum var mı (btcturk diyosunuz mesela)? kurum varsa sıçma ihtimali de olmuyor mu? btc turk dedikleri 2482ht8f2hf12hf817h28128f1 gibi kodu olan btc client kullanan biri sadece... adamın 1000tane btc si var alsat yapio kendi içinde. Yani sen direkt bir kurumdan almıyorsun. mining olayı o yüzden vardı 6gb in üstünde datayı o yüzden çekiosun pc ne. Diyelim 1m btc var içerde o btc al satla dönüp duruyor işte... ama mining yapanlar sayesinde bu devamlı artıyor... ama o artış yavaş kaldı al satlara göre oyüzden filan hayvan gibi firladı olay bu. kafama yatmayan nokta bitcoin -> TL conversion'ı. sattığın anda random bir adamdan mevduat hesabına TL para girişi olmuyor mu? btcturk ü kastediyorsun sanırım Adamdan BTC ni transfer yapmazsan o btc zaten hep adamın hesabında duruyor para artsada azalsada. Sana hesabından para yolluo yani başka bi olay değil... Ama ben btc turk e güvenmiyorum rate leri kendi alış satışlarına göre ayarliyorlar yani hep kazanıyor adamlar sen kazandığını düşünsende kar dan zarar yapmış oluyorsun aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 NolaxThensbane said: minerlar bitcoin üretmiyor mu piyasa için ben mi yanlış biliyorum yoktan var etmiyorlar. belli bir sayıda bitcoin var sanırım 21 milyon. toplam para bu kadar. bir kısmı "kazılıyor" işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btcturk rate ayarlamiyor bu aksamdan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi yine 1 saatte 150 dolar arttı ben 160 dolar kazandım diye seviniyordum geçen neyse hala seviniyorum yoktan para kazandım sonuçta dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fistan said: btcturk rate ayarlamiyor bu aksamdan beri erken yatmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bende oluşan izlenim btcturk sahibi belli ki bir miktar bitcoin almis ucuzken, siteyi de onları elden çıkartmak için kurmuş. bu kadar talep beklemiyordu vs, fazla "iyi" gitti bitcoin işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 istedigi yerden elden cikartirdi bunun icin site acmasina gerek yoktu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bitcoin den adam konuşuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Editor said: Bitcoin den adam konuşuyor! nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 NolaxThensbane said: Editor said: Bitcoin den adam konuşuyor! nerde http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN3/ az önce konuştu sırayla konuşuyorlar soru sorcak chairman şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btceden parayı nasıl reele çekeriz? (iş bankasına) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ya btc-e'den payeer gibi sitelerden wire transfer diceksin ki uzun sürer bu ve çok yüksek meblağlarsa belki sıkıntı çıkar sonrasında, bu para nereden geliyor gibi. Bir de BTC olarak parayı BTCTurk'e aktarıp orada satıp direk İş Bankası hesabına almak var hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 NolaxThensbane said: btceden parayı nasıl reele çekeriz? (iş bankasına) http://bcchanger.com/bitcoin-buy-orders Paypal ile daha güvenli olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar