Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 500 litecoin alma planim var, tekrar dussun diye bekliyorum. 1 sene sonunda 2000 falan. 2 seneye $80'a gelse ok'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 lan iş bitmedi diye kalayım iş yerinde bitireyim dedim. gittikçe artıyor sdfs. ben alana kadar 10 doları bulur gene cenabetliğime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 şu an BTC/LTC = ALTIN/GÜMÜŞ oranıyla aynı hemen hemen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 kac oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Goering said: 500 litecoin alma planim var, tekrar dussun diye bekliyorum. 1 sene sonunda 2000 falan. 2 seneye $80'a gelse ok'dir bence belli bir kırılma anı sonrası litecoin de uçacak. artışlar öyle 1-2 dolar değil baya fırlayacak. 2 seneye rahat geçer 80'i. 300 dolar filan olsa. hmmms. sonra o anda satsam. tekrar 10 a düşse. hemen alınca bu sefer 500 dolar olsa. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 LTC 7$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu bitcoin hakkında düşünceleriniz neler 1haftadır düşecek diye bekliyorum balon oldu patlar diyorum ama sapıttı gidiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 barbu said: Goering said: 500 litecoin alma planim var, tekrar dussun diye bekliyorum. 1 sene sonunda 2000 falan. 2 seneye $80'a gelse ok'dir bence belli bir kırılma anı sonrası litecoin de uçacak. artışlar öyle 1-2 dolar değil baya fırlayacak. 2 seneye rahat geçer 80'i. 300 dolar filan olsa. hmmms. sonra o anda satsam. tekrar 10 a düşse. hemen alınca bu sefer 500 dolar olsa. off oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 NolaxThensbane said: bu bitcoin hakkında düşünceleriniz neler 1haftadır düşecek diye bekliyorum balon oldu patlar diyorum ama sapıttı gidiyor! balon bir şey yok limited supply var infinite demand var $1000 olursa şaşırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 NolaxThensbane said: bu bitcoin hakkında düşünceleriniz neler 1haftadır düşecek diye bekliyorum balon oldu patlar diyorum ama sapıttı gidiyor! ne olacagini düşünebilen yok btcchina dan takip ediyorum az önce hayvan gibi satış geldi yine de düşmedi o satışa direniyorsa yılbaşına 1000$ a kadar yolu var bence umut ediyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Tekrar gitrdim ltc alma emri. Lan ilk aldığımda 2,7di ahahaha Ogün kapatsaymışım kafadan %300 kâr. Neyse, ben umutluyum. Bizim de yüzümüz gülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 BU arada çinliler girdi ltcye beyler. 14k dolar 25k dolar alımlar havada uçuşuyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi o zaman şimdi almalı mı? 720tlden beridir bekliyorum ama düşecek gibi değil ucundan yakalıyalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ya anasını satayım LTC 3ken alacaktım almadım. Ama bu sefer 5ten filan girdim tren kaçmasın 100 LTC aldım. Daha da alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi anlamadığım bir nokta var.ucuzken herkes almaya çalışıyor pahalıyken ise herkes satmaya çalışıyor ama satabiliyorlar mı?kim alır ki pahalıyken?aydınlatın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi fiyat öngörüsü yapmakla trade etmek farklı şeyler, diğer türlü hepimiz zengindik ama genel kanı gün içi / haftalık düşüklerden almak local low / local high arası al / sat fiyatı artmaya devam edicek gibi gözüküyor, yeni yatırımcı geliyor çokça demand supply anlık ihtiyacı olanlar alır ilk başta, kara para aklayanlar, sadece cryto olayını kullananlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btcturk çok kötü yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Lan LTC alın, BTC almayın. ALın şuan yani. Deli gibi alım var şuan. Ama yarabbi. Chat akıyor, LTC coştukça coşuyor ahahha 150 TL toplam yatırım ile 180 TL'deyim şuan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 parası olan hemen alsın btcturkten şu an 1040tan 1.5 btc satış emri var hemen onu biri alsın normal fiyat şu an 1120 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 9 ltc girdim bende bugun, iyiydi. biraz daha da alabilirmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ltc yi 6 dolardan kovalayın bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 1100den girdik bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ltcyi nerden alıyosunuz kredi kartıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 moriarty said: ltcyi nerden alıyosunuz kredi kartıyla? aynen btc-e den alayım diyorum nasıl birişlem yapacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 btcturkten btc alıp btc-e ye gönderin sonra oradan btc ile ltc alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar