Pasha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Turkcell TİM'den 19.04.2013 tarihinde alındı. 10 gündür boşta yatıyo telefon, satmaya karar verdim. 1300 TL civarı düşünüyorum. edit: yazmayı unutmuşum sağol senko :) siyah renk, fotoları akşam eve gidince koyabilicem ancak. çizik ıvır zıvır yok zaten toplasan 1 ay ya kullandım ya kullanmadım, s4 geldi hediye ona geçtim :) edit2: istanbuldayım, elden teslim olacak kargo vs uğraşmam :) bahçeşehir veya ataköye yakınsanız kapıya kadar teslim yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 rengi ne renk hacım? foto link bişiler var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://db.tt/oEYkCJO5 http://db.tt/IqiFrsyg Fotoğraflar pek net çıkmadı sanırım ama çizik bile yok alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 OF babama hediye almalık tam, üstüne babamlar da Bahçeşehir'de oturuyor. Ama gel gör ki bu ay para yok bende. Hayırlı satışlar, fiyatı falan bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 of bebek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 telefon sanki hep evde yatmis gibi tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ya geçen hafta satsaydın ya!! =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Senko, mesaj kutun dolu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Pazartesiye kadar opsiyonlu, bi aksilik olursa tekrar yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kurcalıyorum şu an hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sen almamışmıydın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kutunun sol üstü hasar görmüş. 1200 yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 reampage said: sen almamışmıydın zaten almıştım şimdi başkalarına aldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 La 3 hafta oldu daha alalı:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar