Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Cekirdeklerinizi Tchibo'dan alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 çibo'nun kahveyi arkadaşta sürekli içiyorum tıtıtı, fiyatına göre bayaaaa başarılı. starbaks silkiyomuş, farkında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ankara'da Levent Kuruyemiş'den alıyorum. Çok taze oluyor sürümü fazla olduğundan. Cinsini minsini bilmem. kilosu 25 TL. Çekirdek olarak alıp evde mutfak robotunda kendim çekiyorum sonra da frenchpress olarak tüketiyorum. On numara beş yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ne kahve mi? ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 GERGE said: http://www.kahvefabrikasi.com/kahveler/yoresel-kahveler?product_id=186 Kahve seviyorsaniz siparisi vermediginiz hen an buyuk bir hata. Yogun degil ama aromatik ve buruk. Icine seker ya da sut atmak gunah direk, cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bu dedigim kahve asiri kafeinliymis yahu. 21gr koyardim hep french press'e. Hafif gelmisti bu, hazladan bir kasik daha attim, 28gr yaptim. Su anda bir garibim, kafein overdose direk. Kitap okumaya calistim, hafler gozumun onunden filan kacmaya basladi. Gozlerim sonuna kadar acik, kalkip ziplayip durmak istiyorum. Nasil kafein koymuslar bunun icine, nbu ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Sitesi bir garip zaten... Soyle güzel bir site acmak gerek aslında online satarız yöresel kahveler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Sorieno said: Eşim Nescafe'nin bol köpüklü üçü bir aradasına (şu) takıldı. Takıldı dediğim, bakkaldan koliyle falan topluyoruz. Bu bağımlılığından kurtulması için aromalı bir kahve ikamesi sunmam lazım ki zaten zarar, içtiği şey kahve de değil. Şimdi benim yaptığım düz french press'lere burun kıvırıyor hale, french press kahvesine süt, şeker gibi icatlar çıkarmaktansa adam gibi aromalı kahveden içmeyi tercih ederim. Makine inceliğinde çekilmiş mi oluyor paketteki hali? Yoksa isteğe göre mi yapıyorlar? Makine için çekildiyse french press için elverişli olmaz. esh in (edit ya da gerge ama esh sanırım evet) söylediği bir kahve vardı. godiva nın truff lüsü. daha paketin dışından inanılmaz bir çikolata kokusu geliyor. bence ilacın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Esh said: Makine inceliginde cekiliyo godivaninkiler. Ama seni de uyarayim. Bu bir aromali kahve. Kahve kalitesi iyi olmayabilir. Ben koku acisindan cok begeniyorum, kizlar da seviyo. islevsel yani aaa yine demiş bile adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Laorx said: çibo'nun kahveyi arkadaşta sürekli içiyorum tıtıtı, fiyatına göre bayaaaa başarılı. starbaks silkiyomuş, farkında değilim. cibo alcam ben de ofise bundan sonra gunde 2 kez bazen 3 kez yapiyoruz, 250lik starbuckslar bitiveriyor o kadar para veremye gerek yok cok tukettigimiz icin pzt cibo'dan alcam 500gr bi hafta goturur bizi millet begenirse ordan devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 nespresso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 GERGE said: GERGE said: http://www.kahvefabrikasi.com/kahveler/yoresel-kahveler?product_id=186 Kahve seviyorsaniz siparisi vermediginiz hen an buyuk bir hata. Yogun degil ama aromatik ve buruk. Icine seker ya da sut atmak gunah direk, cok iyi. El Salvador'u da dene şerif abiden, tavsiye ederim :) ya bi de diğer bütün insanlara sesleniyorum, allahınızı seviyosanız kahve dünyasını, lavazzayı, starbucksı, tschiboyu ve benzerlerini kovalım dünyadan ağır ve emin adımlarla. nolursunuz almayın oralardan bişey. alın elli liraya bi el değirmeni sözenden, paranız mı yok 20 liraya acar falan var onları alın (para fazlaysa hario, porlex falan da alabilirsiniz), evde çekin kahvenizi için taze taze. hem şöyle adamlara para kazandırın, hem de taze kavrulmuş ve taze çekilmiş kahve için. valla buna değer. hem değirmen hem makine ya da press mi alcam adam sen de diyorsanız moka pot 30 40 lira, hatta direkt filtre kağıdını bardağa koyup öyle bile demleyebilirsiniz. lütfen. ltfn. plx mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 he disardayken, kahve icmek icin eve donelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 o senin bilecegin is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 @Gerge kesin denicem şu kahvedunyası.com'dan yazdığını merak ettim. Bu arada sıtarbaks'a christmas blend gelmiş bence oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Heryıl alıyorum onı, hep iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 İşi bilen adam belli oluyor , o zincirlerdeki kahveler bayat. Siz kahveden anlamayan kitle size tavsiyem http://www.kivahan.com.tr/forum/index.php okuyun aydınlanın :P Türkçe en iyi bilgi alabileceğiniz kaynak Aluriel said: starbucksta bayat oluyor genelde çekirdekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 biz her sabah agactan taze topluyolar saniyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 olum çok kötüsünüz nan kardiyolog yasakladı bana. çarpıntı yaptı artık. çok içtim siz çok içmeyin :) hala ara ara içiyom. seviyom starbucsta i,çiyom iş çıkışı. yoksa çocukların derdi gerer adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 17 Ekim 2003 — “Kopi Luwak” adı verilen ve 100 gramı 75 dolara satılan kahve, Endonezya’daki adalarda yaşayan ve memeli bir hayvan olan Paradoxurus’un yediği kahve çekirdeklerinin daha sonra dışkısından toplanmasıyla elde ediliyor. bi de bu var http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/239453.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Drall said: El Salvador'u da dene şerif abiden, tavsiye ederim :) ya bi de diğer bütün insanlara sesleniyorum, allahınızı seviyosanız kahve dünyasını, lavazzayı, starbucksı, tschiboyu ve benzerlerini kovalım dünyadan ağır ve emin adımlarla. nolursunuz almayın oralardan bişey. alın elli liraya bi el değirmeni sözenden, paranız mı yok 20 liraya acar falan var onları alın (para fazlaysa hario, porlex falan da alabilirsiniz), evde çekin kahvenizi için taze taze. hem şöyle adamlara para kazandırın, hem de taze kavrulmuş ve taze çekilmiş kahve için. valla buna değer. Niye kovuyoruz onu anlamadım, alternatif oluyorlar işte fena mı? Starbucks çeşit çeşit kahve tahneleri getiriyor, isteğe göre Türk Kahvesi şeklinde öğütüp veriyor. Starbucks'tan da alıyorum, Kurukahveci Mehmet Efendi'den de. Para kazandırın dediğin sitedeki ürünleri kendisi ürettiğini sanmıyorum, yurtdışından ithal getiriyordur. Getirdiği kahveleri de Türk Kahvesi şeklinde çekmiyormuş. Sırf ona para kazandırcam diye mi bütün bu dert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Starbucks genelde eski kahve getiriyor, en taze gordugum iki aylik, o da simdiki Chrismas Blend. Genelde 4-5 aylik oluyor kahveler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Şimdi ilk olarak Drall'ın bahsettiği kişiyi tanımam ve ilgim yok ikinci olarakta elbette türkiyedeki bütün kahveler ithal. İşin aslı starbukcs vb zincir karşıtlığının kahve tiryakisi açısından sebebi şu ;Bu zincirlerde satılan kahve taze değil , kahve çekirdeği çekildikten sonra bayatlamaya başlıyor ki burda aylarca bekliyor kahveler . http://www.kivahan.com.tr/forum/showthread.php?t=1464 EN güzeli çekirdek kahve alıp kendiniz çekeceksiniz , en ucuz yolda sözen marka kahve değirmeni (en f/p marka ) ki burdan drall'a artı puan . www.baristasepeti.com 'ada göz atabilirsiniz kıvahana ait. Warhero said: Niye kovuyoruz onu anlamadım, alternatif oluyorlar işte fena mı? Starbucks çeşit çeşit kahve tahneleri getiriyor, isteğe göre Türk Kahvesi şeklinde öğütüp veriyor. Starbucks'tan da alıyorum, Kurukahveci Mehmet Efendi'den de. Para kazandırın dediğin sitedeki ürünleri kendisi ürettiğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://www.kahvefabrikasi.com kahve fabrikası var. sahibi şerif başaran dünya kahve piyasasında saygı gören türk asıllı isviçre vatandaşı. türkiye'de ne yapıyor bilmiyorum.. çok başarılı kahveleri. ayrıca aeropress'te satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 OF Bİ KAHVE DEMLİYİM. çibo nun kahvesini almıştım ama direk starbucks tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar