sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj kutunu boşalt veya bana cep telefonunu gönder tişikkirlir
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Sıkıntı yok bir şey soracağım.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 moriarty said: ÖDÜL VAR MI DKSFHKSDFKH
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 sen çok yanlış gelmişsin birader
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 lan arkada dota atıyodum rezalete bak ahahaha of böyle bir şey hiç yaşanmadı tamam mı
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Myshkin said: abi normalde çok dikkat ederim ama abuk sabuk bir search tool kurdum yanlışlıkla. sonrasında tool'u kaldırmama ve başlangıç sayfasını düzeltmeme ragmen hâLâ yeni sekme açtığımda o toolun sayfayı açıyor ve birtürlü düzeltemedim delirecem. nasıl ayarlayacam yeni sekme sayfasını Combo Fix ile bu düzeliyordu sanırım. bi google'la
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 kısayolu değiştirmiştir sil kısayolu kendin oluştur tekrar program klasörünün içindeki chrome.exe den
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Myshkin said: lan arkada dota atıyodum rezalete bak ahahaha of böyle bir şey hiç yaşanmadı tamam mı git gud cyka
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Myshkin said: lan arkada dota atıyodum rezalete bak ahahaha of böyle bir şey hiç yaşanmadı tamam mı hayır abi hayır aynı sorundan muzdariptim 2 gündür ben de valla çok iyi oldu. teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar