Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 dusuncelihayvan said: bende haftalardır giremeyip bırakıyordum ciddi ciddi kapatmışlar eu west i :) tr ye geçtim tamam tamam şş :D cidden biri ciddiye alır hesap müsaittir trye geçer flm vicdanım ömür boyu rahat etmez bana buracıkta sahip olurlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ben 2 hesabı da geçirdim trye adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 sobanın karşısındayım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 63 staylaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hala giremiyoruz yalnız ya. negzl oynayacaktım biraz, yarın vize var. çalışayım bari biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 metin2 server açıyorum bütün lol tayfasına benden zihinsel çar + püsküllü pabuc bırakıyoz euw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 DoruK said: ben 2 hesabı da geçirdim trye adres ver büyük hata yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 niye abi tr serverında küfür 0 ve silverdan sonra hiç noob yok, hiç afkya da denk gelmedim, annem çağırıyor diye oyundan çıkan da. eu westten daha competitive bir sunucu bence. hem alex ich de trye geçecekmiş gelecek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ben öküzüm birazda sarcasm warning falan koysana? cidden geçesim geldi tr servera :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 nasıl bi sıra lan bu 20 dakikadır bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 DoruK said: niye abi tr serverında küfür 0 ve silverdan sonra hiç noob yok, hiç afkya da denk gelmedim, annem çağırıyor diye oyundan çıkan da. eu westten daha competitive bir sunucu bence. hem alex ich de trye geçecekmiş gelecek sezon. geyik dönmüş güzel de. şu alex kısmına kadar olan kısım doğru mu ? yoksa tam tersi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Küfür ve noob çok, afk ve leaver benim şansıma belki de west'e göre daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 en son mayısta mı ne tr sörvırına geçtim 10-15 oyun atıp allah belasını versin böyle işin diyip bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 s4 gelene kadar oynanmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 megri megri trde smurf kasılır euw kapalıyken oynamak amaçlı he bide 5 kafadar girip karşı takımı trollemek amaçlı , onun dışında SAKIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Vingthor said: en son mayısta mı ne tr sörvırına geçtim 10-15 oyun atıp allah belasını versin böyle işin diyip bıraktım ben. Abi DayZ'de öldükten sonra girmek en keyifli şey. Böyle bulutların üstünde yürür gibi oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 tr'de ben pek afk'ye denk gelmiyorum 20-30 oyunda 1 belki ama flamerlar/feederlar afk'lerin açığını fazlasıyla kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 your position in queue 1. awaiting time 2 hour. bu ne lan nebulayı geçti bu adamlar bozuk server konusunda ( west ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Client'i kapatmıyorum şu yüzden sdf. Messenger gibi kullanıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Sokayım şansıma. 2 aram oyunda reroll attım eve geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yok mu paticikten stream yapan pro ? Bir tane duzgun turk goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yapıcam fiber bağlatırsam üşenmiyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 tr de pro oyuncu yok ki patide olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 düzgün yapsak yaparız ama şu dpleri görüyodum arada çok cıvıklar, 16 -13 yaş kitle sahibi gençlik valla ben bi denicem yapmayı 2k elo player milyon tıklanıyosa bizede 200-300 insan düşer belki zamanla aksodaksdo edit : ingilizce şart bu arada onlyrengar türk herif baya izleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 amerikada doğup büyümüş adam milli takım olsa abd yi seçer sayılmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar