k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi bu işlerde lig önemli değil, mmr önemli. şimdi o unranked premade 6-0, 7-0 falansa senden daha iyi mmr ı bile vardır. bronze1 olan da, adamın tekinin canı sıkılmıştır, bronze5ten bi account alıp oynamaya başlamıştır, hayvan gibi streak yakaladıysa onun mmr ı da uçmuş olabilir. ne kadar iyi streak o kadar iyi puan çünkü. bi de tek sana da bağlı değil sonuçta. karşıda da bronze5 ile duo girmiş biri vardır belki. yani söylemek istediğim, imkansız değil. westte zaten oyuncu sıkıntısı yok pek. tr'de daha çok oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hayir karsida gold 3-4 doluydu. benim mmr'im da silver 1de +25 +25 veriyorsa iyidir heralde, winstreakteydim ben de. ve o adamlar gayet bok gibi oynayip batirdilar oyunu. herneyse zaten battlefield4un de cikisiyla artik pek elimi surmem, tembellikten oynamayip silverda kaldim, son gun golda cikmaya calistim olmadi sdf. promoda gelen adamlar da hayattan bezdirdi zaten. bir garip, promo oncesi son macimda harika bir jungler vardi onun sayesinde beslenip 20/1 bitirdim oyunu penta attim baron fightta 4v5ken falan. promo oyunlari husran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 37-40win 2 loose ile dia 1 olmuştu galiba c9 hai ya da dia5 tam hatırlamıyorum.o yüzden dediği gibi streak işi girince mmr coşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yarın öğleden sonra saat 1'de cj blaze - skt maçı var ondan sonra da kt bullets - sg blue maçları var. çok sağlam oyunlar olur izlemek isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yok bi bozukluk var bizede dün 2-3 tane silver ağarlıklı takım geldi gold bile zor gelirken bi kaç hafta öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 k1nJo said: yarın öğleden sonra saat 1'de cj blaze - skt maçı var ondan sonra da kt bullets - sg blue maçları var. çok sağlam oyunlar olur izlemek isteyen olursa. tam maç saati bi öm patlsana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 http://www.twitch.tv/ongamenet/popout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 skin çıkmadan cosplayi çıkıyor http://i.imgur.com/oC7pPEQ.jpg vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 abi şu caponyaya gidip tecavüz edicem şunlara cok tatlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 o nasıl kalp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 kalbi boşver bi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 nasıl makyaj yapmışlarsa firefox ahri/frostbutt irelia suratına dönmüş zavallımınki ahah blaze vs skt başlıyor btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 dandik kalitede izlioz meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 skt şampiyon olan skt değilmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 fark ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 abi üf çok sıkıcı ya. hala nunu jungle falan. hem de nunuyla dragon çaldırdı. biz çaldırsak itin götüne sokardı millet. al bak koreli bile çaresiz diyesi geliyor insanın dfdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 aoksaokfoaskf birileri ölür birileri yola devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 kt bullets maçına kadar satranç izliyorum ben ya sikörtıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 lee'de öyle kötü değil aslında baron dragon vs çalmada ama dragona Q bile tutturamadan sırf smite ile çaldırması hem de consume+smite cd'de değilken biraz rezalet hakkaten. edit : maçın mvp'si oldu nunu asdasfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 SYNDRAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 lee iyi de nunu ve chogatha karşı gayet çaresiz. blaze de zaten yenilmek için comp kurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 e herhalde yani cho ve nunu varken steal yapmak için cc vs gerekli normal şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 http://i.imgur.com/cGxzGBW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bak işte ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 asopfkaskfpoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar