Regalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ya fizzde brust mobility avoidance hepsi var eyv da Ryze early game kill vermedikden sonra mid late gamede azına sıçar fizzin. morgana/morde her türlü agresif oynuyabiliyor baştan sona outfarm edip roamının önüne geçiyor. vs vs en öneli nokta fizz feedlenmicek sonuçda fed or feed champı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 eloya göre değişir , adam 20 farm durur 10 dk ondan sonra ekmeğini bottan toptan cıkarır belli olmaz , ama fizz op kabul ediyorum 8 aydır falan oynuyorum yani popisi artmaadan cok ekmeğini yedim şimdi ban tabi amk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bende ryze oynayamıyorum mesela. hani oynuyorumda öyle oynamak değil. mana kastım olmadı. ap kastım olmadı. ap + mana kastım olmadı. arkadaş ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa bu böyle eğlensin gençler diye mi yapılmış bir champ. hayır karşıma gelincede ağzımı kırıyor mid gamede hayvan gibi vuri. anlamadım. teach me. hoş genelde adc jungle takılıyorum başarılıyım fakat bu ryzeı bir çözsem tam anasını satim. fizz var ahri var sıkıntı yok, glasscannon oynamayı sevmediğimden başarılı skorlar elde edebiliyorum bu ikisiyle ama ryze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 lux alın, kayle alın fizz e karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Benim kayleme fizz, kassa buyursun gelsin isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Senin karşında ne yaptığı çok önemli değil ki fizz, kass, ahri falan roamdan kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Narius said: Senin karşında ne yaptığı çok önemli değil ki fizz, kass, ahri falan roamdan kazanıyor. Kill verme early game,lane pusher champ al roam atamasın aç kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kill alamadığı durumlar için diyorum zaten killde alırsa durdurmak zor oluyor. Bilen adam farmda geri kalsa bile istediğin kadar baskı kur bir şekilde ekmeğini başka laneden çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 adam biliyorda sen ve takım arkadaşların uyuyormusunuz?bunun ward yokmu callı yokmu ? rahat pushlayan bi champ misal anivia,morde,malza,morgana,tf vb fizz kaybolduğu gibi lane 1-2 büyü ile pushlayıp ister tovere çöker ister ganklanacak olan lane yardıma gider. tabii kağıt üzerinde böyle önemli olan oyunun içinde de bunları uygulayabilmek ama deneyimden yola çıkarsak high eloda fizz bulky pusher yada ağır sustaine karşı pek fazla performans gösteremeyen bi champ (şu turnuvada şu adam bunu yaptı diyip genelleyemeyiz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 onu geçtimde arkadaş vayne pickliyorum dk 5ten itibaren tüm laneleri gankliyorum ki condemn sayesinde, işe yarasın skill diye. dk 20-22 arası skorum 6-1 6-0 falan assistimde var. bunun üzerine mid 2 turret kaybediyor biz altta fighttayken, ve bunu tek champe karşı yapıyor, tank diyip güvendiğimiz garen 2 tane black clevearla geliyor ve anlamadığım bir şekilde sadece saldırı efektlerini flm yapıyor böyle damage yok ^^ herşeyi geçtim artık kaybedicez inhib spawn olmuş koruyayım diye gidiyorum, en önde ben varım anasını satim takımdan kimsede disable edeyim demiyor. sonra ben b2den b3e düşüyorum elohellden çıkma umudumu kaybediyorum. anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Canavar gibi patch gelmiş, tam tahmin ettigim gibi mana nerfü gelmiş Jinx'e. Fazla ucuzdu zaten herşey. Main'im Syndra casuallar gez göz arpacık yapamıyor diye topların nereye gideceğine dair indicator gelmiş ve range artmış biraz, kewl. Overall güzel işte. Sivir artık korkunc görünmüyor etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 vayne early mid game çok işlevli değil hani W + max as stacklemeden zor biraz ama late gamede botrk + shiv + pd varken kimseyi affetmiyor sapık ötesi bi dmg var hiç bi adc şu 3 itemla bişi yapamıyor gidip baron sololuyorum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 BioHazarD said: nasil fail abi her champion releaseten sonra bak bakalim 2 hafta sonrasinda nerf yiyo mu yemiyo mu. 2 hafta da fix bak. hatta google'a 2 week lol nerf falan yazsan bile cikabilir yani haha :D elinde taslak olmasi ile biraz op cikarip sonra normale cekmenin hic bir alakasi yok yine edit: jinx specific birsey degil bu. Jinx released <2 weeks> Jinx nerfed point proven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 BioHazarD said: BioHazarD said: nasil fail abi her champion releaseten sonra bak bakalim 2 hafta sonrasinda nerf yiyo mu yemiyo mu. 2 hafta da fix bak. hatta google'a 2 week lol nerf falan yazsan bile cikabilir yani haha :D elinde taslak olmasi ile biraz op cikarip sonra normale cekmenin hic bir alakasi yok yine edit: jinx specific birsey degil bu. Jinx released <2 weeks> Jinx nerfed point proven evet zac-thresh-quinn-lucian saymazsak. edit: aatrox bile sayılır o da 3.5 ay sonra nerflendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 34958734895 sampiyondan 5 sampiyon OP release edilmemis, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 2013'te 7 tane şampiyon çıktı zaten sadasfasda bu yıl boyunca olanları söylüyorum sana işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 amma direttin ya :D ne zamandir oynuyosun? ben 2010'dan beri oynuyorum ve olan hep bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 abi diretmekle alakası yok ki işte 2013'ten beri olanı söylüyorum ben sana :) 2012'den beri bakıyorum da adam akıllı 7-8 aydır.öncesindekileri takip etmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 anladim dedigini de, var olan birsey icin hayir yok oyle bisey demek ilginc. ha bu yil duruma biraz ceki duzen vermisler zaten artik para icinde yuzdukleri icin ama vardi boyle bir olay/hala yapiyolar hype yaratip. o OP cikmayanlarin hic birine jinx kadar hype yapilmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 > See enemy picking a roamingfag > Pick a lane pusher > ??? > Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 malzahar baya efektif o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Solodan turnuvasına top ban pickti roamerlar sorunlu olanların hepsi nerflendi zaten pusher almak iyi seçenek olsada counterlamıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yeni gold sesi hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Morganayı bufflamışlar. aoe skilli fena olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar