Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

e normal abi :D sende artık 3-5 champda ustalaş 10 rank maçın 6-7 sini kazanıp güzel liglerden başla öbür sezon taşımaya calıs takımını bronzeda başlama yani :D

Her rol için en az 3 tane iyi champ biliyorum ama gel gör ki tek başına nasıl taşıyabilirim hiç bilmiyorum. Hata bende affedersin bok var lvl 30 olur olmaz ranked girmeye başladım ve placementlarda patlayıp bronze oldum..

Süper oyuncu olduğumdan değil ama d-day ve dota 1 de çok iyiydim. Moba nedir biliyorum yani. Kendi lane imi genelde kazansamda ya diğer laneler kaybediyor ya da team fightta millet ne yaptığına dair hiç bir fikri olmadan bama güme birşeyler dönüyor ortada:D

Neyse kısmet sonraki sezona :S
Mesaj tarihi:
alla alla sanki sabi sübyan sadece lol oynuyor.
oyunu bırakacağınıza tr serverını bırakın.
ya da benim gibi maininiz westte olsun, west kapalıyken trye hobi olarak yine girin.
Mesaj tarihi:
abi westte yok mu sanki bu yaş aralığında oynayan yani,bizim çocuklar biraz mal o yüzden irite ediyor.he bi de sen zaten bunlarla aynı ligteysen hakkaten bırak oyunu.
Mesaj tarihi:
valla diamond olduklarını duysam bile şaşırmam aslında,veletler öyle bi que snipe yapıyorlar ki

bi tanesi plat olsa hepsini çıkarır.
Mesaj tarihi:
Hello am 48 year man from somalia. Sorry for my bed england. I selled my wife for internet connection for play "legend league" and i want to become the goodest player like you I play with 400 ping on brazil server and i am challenger 2. pls no copy pasterino my story.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...