GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 geçenlerdede aramıyomuydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 GONDARCENGIZ said: e normal abi :D sende artık 3-5 champda ustalaş 10 rank maçın 6-7 sini kazanıp güzel liglerden başla öbür sezon taşımaya calıs takımını bronzeda başlama yani :D Her rol için en az 3 tane iyi champ biliyorum ama gel gör ki tek başına nasıl taşıyabilirim hiç bilmiyorum. Hata bende affedersin bok var lvl 30 olur olmaz ranked girmeye başladım ve placementlarda patlayıp bronze oldum.. Süper oyuncu olduğumdan değil ama d-day ve dota 1 de çok iyiydim. Moba nedir biliyorum yani. Kendi lane imi genelde kazansamda ya diğer laneler kaybediyor ya da team fightta millet ne yaptığına dair hiç bir fikri olmadan bama güme birşeyler dönüyor ortada:D Neyse kısmet sonraki sezona :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 jaxla taşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 RRa said: ne kadar veriyorsun? ne kadar istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bi girim dedim yıllar sonra ,adamlar beni tr serverına atmış bana sormadan :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 geri dönüş bedavaydı. bir bak istersen. olaf skini de veriyorlar brolaf bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ilk 2 hafta bedavaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 keten helva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Trollerden cok sıkıldım artık bitsin su lig kurtulayim bu işkenceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bende hala transfer 0 rp olarak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bloodless said: Trollerden cok sıkıldım artık bitsin su lig kurtulayim bu işkenceden. öyle bişey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Lig bittiğinde ne oluyor? Yani sezon arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tertemiz olmasa da yeni bir sayfa açıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Açıyoruz da yani ranked maçlar oynanmıyor mu? Kitleniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oynanıyordu s2-s3 arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=590143774366618 https://www.facebook.com/photo.php?v=590158531031809 oyunu bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 eskiden kurt yapardık mahallede, şimdi çocuklar LoL yapıyorlar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 alla alla sanki sabi sübyan sadece lol oynuyor. oyunu bırakacağınıza tr serverını bırakın. ya da benim gibi maininiz westte olsun, west kapalıyken trye hobi olarak yine girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi westte yok mu sanki bu yaş aralığında oynayan yani,bizim çocuklar biraz mal o yüzden irite ediyor.he bi de sen zaten bunlarla aynı ligteysen hakkaten bırak oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 plattayım ve aynı ligdeyim büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sabi subyandan kastım zaten bizim çocuklardı. o yüzden tryi bırakın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 valla diamond olduklarını duysam bile şaşırmam aslında,veletler öyle bi que snipe yapıyorlar ki bi tanesi plat olsa hepsini çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Hello am 48 year man from somalia. Sorry for my bed england. I selled my wife for internet connection for play "legend league" and i want to become the goodest player like you I play with 400 ping on brazil server and i am challenger 2. pls no copy pasterino my story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Jinx free week ve aram.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar