Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Eskiden xin zhaoymuşum resmen. Bir noob olarak en iyi oyunumu oynadım ya. Bana bu tarz herolar lazım. Skilleri zor olmayan ve böyle blinkli bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Go Go Garen & Renekton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 zac :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Garen'i ben hiç sevemedim açık zaten. Renekton fena değil de daha deli dolu bişeyler arıyorum. Vi mi açsam ki? Nah açarım ip bitmiş. En ucuz güvenli rp nerden alınıyo peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kredi kartıyla 35 € luk al 6400 mü ne veriyo champlar indirime girdikçe alırsın , bulunsun işte skinler falanda giriyo bi kere bi 35 € luk almak lazım yani oyundan keyif alıyosan verilir 1 gecelik gezme parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 xin sevdiysen wukong oyna daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 daily ala ala birikir ya 35 € mu verilir lole sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Hakkaten hero almak için rp harcamaya gerek yok, hani çok istiyorsan çok daha cüzi bir miktara influence point boostu alırsın, 3-4 maçta bir istediğin heroyu açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 dışarda harcıcan parayı buna harca bence aynı mantık , parası olana tabi ama 2-3 ayda bi 35 € verilir canım nolcak, indirimli skinleri alırsın veya 6300 lerden 1-2 tane falan indirime girince tabi yoksa enayilik 975 rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 İndirimden hero almak mantıklı yeni başlayanlar için ip boostun efektif olması için çok fazla oynamak gerekiyor 487rp'ye kaç oyunda açacağınız heroyu açıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yada 1 aylık ip boost kökten çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GONDARCENGIZ said: dışarda harcıcan parayı buna harca bence aynı mantık , parası olana tabi ama 2-3 ayda bi 35 € verilir canım nolcak, indirimli skinleri alırsın veya 6300 lerden 1-2 tane falan indirime girince tabi yoksa enayilik 975 rp bu mantık çok tehlikeli ben çok harcadım böyle 'yeeaaa bi bira 5 tl bi tane az içerim işte yada 2 tane az içerim ya da hiç çıkmam bi hafta ne var' falan diye diye gidiyo paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ne güzel işte ileride bira göbeğin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bira evde hergün içilen şey abi , ben cuma cumartesi gezmelerinden bahsediyorum cıkıp 80-90 lira harcama o gün evde otur ver lole 2-3 ay skin parası cıksın indirimlerdenden güzel şeyler alırsın falan, keyif alarak oynıyan adama koymaz yani arada o kadar para vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ya arkadaş 200-300 ranked wini olupta saçma sapan hatalar yapan adamların herhalde şu kadarcık oyunu oynamaya beyni yetmiyor. Hero combosu ya da ulti combosu falan yapılmasını beklemiyorum zaten. Haritada 1 tane ward yokken 2 kişi midi aşmayın, sonra 2v5 combata girip diğerlerine hakaretler yağdırıp yardım etmemekle suçlamayın. Sonra elo hell'den şikayet etmeyin! Ace yaptıktan sonra arkanızda minyon ordusu varken dragon kesmeye değil turret ve inhibitor indirmeye gidin beyninizi kullanın... Of ne boktan oyun bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 gold mu silver mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 annieyle oynuyordum penta aldım vs öyle rahatladımki oyunu verdik anasını satim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 gerçi plattada öyle tipler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 o fb almalara hiç güvenmicen hatta 2 ihnib alsan bile güvenmicen abi aksdlaksd ne oyunlar dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 GONDARCENGIZ said: gold mu silver mı :D Yapanlar silver ben gururlu ve mağrur bronze 1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 e normal abi :D sende artık 3-5 champda ustalaş 10 rank maçın 6-7 sini kazanıp güzel liglerden başla öbür sezon taşımaya calıs takımını bronzeda başlama yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Sanki ustalaşsa oynatacaklar :p Gönüllü olarak support oynayanı görmedim ben daha. Hatta top bile 5 oyunun 3ünde eğreti gider üst lane'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oynıcak abi topları kullanıcak oynıcak yani yapcak bişey yok aksodaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tr serverinda hesap ariyorum 30 seviye olsun ranki o kadar onemli degil, az bisey karakter ve run olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ne kadar veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar