BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 dun aksam ilk defa westte supportlarken kanser olmadim ve yendik. muhtemelen sansa kabizlari karsi takima doldurdu ama cok nadiren de olsa olabiliyomus. genelde hep kabizlarla beraber oynatiyo beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ahah verildi mi bilmiyorum ama paylaşıyım. dotacılar lol standına raid yapmış :D dota vs lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 asdsdffds o kadar kabiz yuruyo ki dotada karakterler lol'un smoothluguna alistiktan sonra hic Valve tarafindan yapilmis AAA title gibi bir izlenim alamiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ahahasasdas dota dotaaa asdasdas amk blizzard yaptıda bizmi oynamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mundo Mundo Pumpkinhead Fiddlesticks Kitty Cat Katarina Zombie Ryze Lollipoppy Nosferatu Vladimir FrankenTibbers Annie Definitely Not Blitzcrank Bewitching Nidalee Haunting Nocturne Headless Hecarim Haunted Maokai Underworld Twisted Fate Headmistress Fiora Pirate Ryze Zombie Brand bu arada kanser olucam supportlayayım alalım oyun dedim thresh pickledim 3. picktim, neyse başladık vs jungle gankledi öldü divela, mid gankledi bu salak direk öldü 200 hpyle geldi. arkadaş sonra bunlar botta ağzımıza sıçtı bizim, jungler rammustu takıldım ben bunun peşine rage'e girdim ne bulursam hookladım komple takımıda aldık peşimize dk 15te ama nasıl saldırıyoruz %100 q ratioyla flm oynuyorum böyle 15 dk yorulduk vs kazandık anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ycbK2REik14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bronze army asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 akşam oyun atmasak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 zeawee ile aynı lige düşmüşüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yeni lig replacement geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 friend olarak ekliyseniz ondandır. arkadaşları aynı liglere yerleştiriyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 @fin, 11 kasım'a kadar uzatılmış s3 normalde ay sonuna kadardı. ayrıca yeni sezonda şu olayı getirirlerse oynanabilir bir oyun olur, çok da güzel olur said: Good news everyone - Lyte has announced TEAM BUILDER - an upcoming feature that allows summoners to " queue up for a specific role, champion and position and get connected with four teammates that also preselected their preferred role.". http://www.surrenderat20.net/2013/10/red-post-collection-more-on-harrowing.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 oyunlar başlamaz supportsuzluktan asdklasdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mid oynayanlar artık 30dk que bekler ahahaha. edit: yalnız bunu sadece normal oyunlar için yapıcaklar gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 abi sanmıyorum daha insanlar o kadar aydınlanmadı bu moba işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Myshkin said: http://www.youtube.com/watch?v=3mNDN7AZC7g avarage ryze oyuncusu starcraft oynıyamaz bikere, düpedüz yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 qwqeqrqwqeq bak yine yaptım süperim, ryze kombosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 wcg kore finali var 1-1 şu an durum. http://tr.twitch.tv/ongamenet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 meh kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 aram giriyorum her oyun 1 afk veya troll geliyor ne bahtsız adamım ya, adam az önce ap riven yaptı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ap riven? dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 http://www.lolking.net/summoner/euw/23169710#history riven olan maçına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Westte inanılmaz lag var ya ,oynanmıyor adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Perspective said: http://www.lolking.net/summoner/euw/23169710#history riven olan maçına bak 18 mins Game Length :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 o oyuna özel trollemiş, arada yap zevkli oluyo :D ama ctrl 4 spamlamak özellikle blitzle daha zevkli ksdglskdgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar