BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben de kotu bir yani var demedim, adamlar degistirdikleri seyi birileri agladi diye geri aldilar alternatif cozum bulmak yerine. kolaya kactilar yani. +o zaman player behavior badgeler de gereksiz ona bakilirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bu clienti full zip halinde bulamazmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 7ye kadar bekleyebilirsen ve upload edebilcegim bi yer varsa bildigin upload ederim ben (20mbit upload var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 BioHazarD said: yazdigimi okusaymissin keske ake make demeden once :P okudum, çok saçma. BioHazarD said: iste seklini random insanlara yapcan yeni takimin da acar bakar profilinden yani :D BioHazarD said: S-H said: bir sürü insan sırf gözükmesi için işte gidip diamond 5v 3v takımları satın almış,belki de ona karşı yapılmış olabilir ellerinde patladı. bunun icin para veren varsa zaten malin onde gidenidir, diamond borderi olsa oyunu bok gibi oynasa hic bir anlami yok. şimdi sen ortalama bir şoför olsan ama bok gibi paran olsa ferrari, lamborghini vs. satın almıycak mısın ? alıcaksın. arabayı nasıl kullandığın önemli değil sonuçta ona sahip olup olmaman önemli hatta arabayı kullanmana bile gerek yok ali ağaoğlu gibi garaja atsan da yeter random insanlara şekil yapmak için. bu da aynı şey. o yüzden buna para vereni mal yapmıyor sadece hakkıyla elde etmişi mal yerine koyuyor o kadar. BioHazarD said: ben de kotu bir yani var demedim, adamlar degistirdikleri seyi birileri agladi diye geri aldilar alternatif cozum bulmak yerine. kolaya kactilar yani. +o zaman player behavior badgeler de gereksiz ona bakilirsa sırf birileri ağladı diye geri almadılar, eskiye göre bu kadar kolaylaştırılmış bir lig sistemiyle bile kıçlarını silvera veya golda çıkaramayan -ki asıl ağlayanlar bunlar oluyor- bebeleri de sevindireyim diye aldıkları kararın ne kadar saçma olduğunun farkına vardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 k1nJo said: BioHazarD said: yazdigimi okusaymissin keske ake make demeden once :P okudum, çok saçma. BioHazarD said: iste seklini random insanlara yapcan yeni takimin da acar bakar profilinden yani :D BioHazarD said: S-H said: bir sürü insan sırf gözükmesi için işte gidip diamond 5v 3v takımları satın almış,belki de ona karşı yapılmış olabilir ellerinde patladı. bunun icin para veren varsa zaten malin onde gidenidir, diamond borderi olsa oyunu bok gibi oynasa hic bir anlami yok. şimdi sen ortalama bir şoför olsan ama bok gibi paran olsa ferrari, lamborghini vs. satın almıycak mısın ? alıcaksın. arabayı nasıl kullandığın önemli değil sonuçta ona sahip olup olmaman önemli hatta arabayı kullanmana bile gerek yok ali ağaoğlu gibi garaja atsan da yeter random insanlara şekil yapmak için. bu da aynı şey. o yüzden buna para vereni mal yapmıyor sadece hakkıyla elde etmişi mal yerine koyuyor o kadar. BioHazarD said: ben de kotu bir yani var demedim, adamlar degistirdikleri seyi birileri agladi diye geri aldilar alternatif cozum bulmak yerine. kolaya kactilar yani. +o zaman player behavior badgeler de gereksiz ona bakilirsa sırf birileri ağladı diye geri almadılar, eskiye göre bu kadar kolaylaştırılmış bir lig sistemiyle bile kıçlarını silvera veya golda çıkaramayan -ki asıl ağlayanlar bunlar oluyor- bebeleri de sevindireyim diye aldıkları kararın ne kadar saçma olduğunun farkına vardılar. sacma deyip kestirmek kolay, neden sacma? o zaman lolkingi kapa gitsin madem detay sacma. verdigin ornekle bir alakasi yok bu durumun, her ne kadar sana ayni gibi gorunmus olsa da. edit: ornegin niye ayni olmadigini soyleyeyim: arabayi sana birisi iyi sofor oldugun icin vermiyor hic bir durumda, sen kazandigin para ile aliyosun. edit2: turkiyede her turlu hile hurda (lol plus) ve oyun satmanin dondugunu herkes biliyor, soloQdaki herkes senin onerdigin gibi hakkiyla almiyor yani. ya bu turk insaninin bu atari neye anlamiyorum arkadas, hayata isyanin varsa git ona yap sdfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 o takım satanlar da millete iyi oyuncu olduğu için satmıyor para için satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aksini soylemedim zaten, bir daha oku istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aksini söylemediysen verdiğim örnek yanlış olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oyundaki rewardlar iyi olana verilen seyler, parayla satimi illegal. arabalar tamamen para kazanmak icin satilan seyler, yetenek ile alakasiz, parasi olanin almasi en dogal sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 illegal olup olmaması önemli değil. isteyen biri istediği zaman satabiliyor mu önemli olan o. türkiyedeki durumu söyleyen sensin, peki bu borderlar falan senin istediğin gibi olsa bu illegal satışlar çok daha artacak mı ? artacak. o zaman oyunu hepimiz silelim hiç uğraşmaya gerek yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 nukleer silahlari da parasi olan alip kafana atesleyebilir o zaman yasamayalim gibi bisey olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 senin gibi cevap vereyim mi ? verdiğin örnekle bir alakasi yok bu durumun her ne kadar sana aynı gibi görünmüş olsa da. biri kafana nükleer silah atar diye yaşamayalım diyip kendini öldürürsen başka hakkın kalmaz ama lolü silince tekrar yükleyebilirsin. nasıl güzel oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Niye uzatıyorsunuz ki 5v5 odulunun soloq ekranında gözükmesi saçma. O zaman tanıdığın takıma sonradan soksunlar beni sırf onun için. Bi de kozmetik yani ultra gereksiz bişi için bu kadar muhabbetini yapmak luzumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 k1nJo said: senin gibi cevap vereyim mi ? verdiğin örnekle bir alakasi yok bu durumun her ne kadar sana aynı gibi görünmüş olsa da. biri kafana nükleer silah atarsa ölürsün başka hakkın yok ama lolü silince tekrar yükleyebilirsin. nasıl güzel oldu mu? yine guldurmedi, neyse sen ustte kalmaya caliscaksin ben ne dersem diyim, hulooo. o yuzden bu konusma bitmistir. DoruK said: Niye uzatıyorsunuz ki 5v5 odulunun soloq ekranında gözükmesi saçma. O zaman tanıdığın takıma sonradan soksunlar beni sırf onun için. Bi de kozmetik yani ultra gereksiz bişi için bu kadar muhabbetini yapmak luzumsuz benim dedigim olay 5v5in soloqda gozukmesi degil, her odulun her kategoride birbirinden bagimsiz olarak gozukmesi. yoksa tabiki suanki duzende 5v5te diamond olunup soloqda diamond gozukulmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 şimdiye kadar güldürmek için hiçbir şey yazmadım zaten. gülmeye kastıysan sende bir problem var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 atarini git baskasina yap abi, ben ermis huzurlu bir insanim yani. fikrin neden sacma olduguna dair bir aciklama getirmedin, sadece saldirmaya calisiyorsun, bu da son mesajim sana hitaben. eger oyunu update ederken takilan varsa sunu denesin, EUW forumlarindan bulup cevirdim: 1) Hard diskinizdeki LoL klasorune gidin (C:Riot GamesLeague of Legends) 2) Asagidaki klasorleri acin: radsprojectslol_air_clientreleases[en yuksek sayi] Bu dosyalari silin - releasemanifest - S_OK 3) 'deploy' klasorunu acin asagidaki dosya ve klasorleri silin - lib (klasor) - META-INF (klasor) - mod (klasor) - lolclient.exe (dosya) - lolclient.swf (dosya) - locale.properties (dosya) 4) LoL'u kapatip bastan acin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 nasıl getirmedim ? hesap satışları saçma sapan bir düzeye çıkacak işte. var mı daha ötesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 illa cevap verdircen ya :D o zaten var. kendimizi kandirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 zaten var ne demek ya ? örneğin oyuncu kitlesinin %0,001'i yapsa da o "zaten var" olur %50 yapsa da "zaten var" olur. aradaki farkın önemi yok mu sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 iyide takim oyununda da girince hop oduller gelmiyor ki, 10 win alman gerekiyor. onun yerine adam gider soloqda boostlar. neyin kafasi anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 iyi de onu yeni değiştirdiler zaten yoksa takımın oynadığı toplam oyunun %30unda var olman yeticekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hay başlayacam şimdi topici kitletin rahatlayın öm var gidin ordan konuşun 1 tane insan umursamıyor hanginiz haklı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ne tartışıyonuz sorun söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 tamamen kozmetik çerçevelerine herkesin sahip olacak olması rahatsız etmiş arkadaş, sonra riot geri fixleyince sevinmiş. bu çervelere sahip olma hakını kaçıran bobda hemen çatışmaya girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 lel, olay o degil de neyse abi vakti olan okur yazdigimi. ha cok onemli mi degil, carry on :D edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar