Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Densiz said:

ozaman alın beni kasın! gold üstü yapın
tr serverı.

id şifre (lütfen rp yi harcamayın.)

id: densizimben
şifre: dus3nolacakm1B4k4l1m

şu id ve pw yi gördükten sonra 3 rekat şükür namazı kıldım.
Mesaj tarihi:
var

http://kaspersky.dp-gaming.org/haberler/item/353-wcg-iran-elemelerinde-ilginc-kural.html

GameX Dijital Oyun Fuarında da Türkiye elemeleri gerçekleşecek World Cyber Games'in İran elemelerinde ilginç bir kural dikkatleri çekti. Kural kitapçığına göre, Annie haricinde bütün kadın karakterlerin alınması ve oynanması yasaklandı. Bu kural Dünya genelinde büyük tepkiyle karşılandı. Annie’yi özel kılan sebep henüz tam olarak bilinmiyor fakat karakterin çocuk olması onu ayrıcalıklı yapabilir. Şimdi ise bütün Dünya elemelerin nasıl oynanacağını merakla bekliyor.
Mesaj tarihi:
CuteButPsycho said:

k1nJo said:

Facebook ve youtube'dan lol'un sayfalarını beğen alistar ve tristana öyle açılsın ip harcama.

Tr serverinda da var mi bu olay ?

tr serverında yok (diye biliyorum). Tr de lux ve Sivir dağıtmışlar zamanında.
Mesaj tarihi:
S-H said:

var

http://kaspersky.dp-gaming.org/haberler/item/353-wcg-iran-elemelerinde-ilginc-kural.html

GameX Dijital Oyun Fuarında da Türkiye elemeleri gerçekleşecek World Cyber Games'in İran elemelerinde ilginç bir kural dikkatleri çekti. Kural kitapçığına göre, Annie haricinde bütün kadın karakterlerin alınması ve oynanması yasaklandı. Bu kural Dünya genelinde büyük tepkiyle karşılandı. Annie’yi özel kılan sebep henüz tam olarak bilinmiyor fakat karakterin çocuk olması onu ayrıcalıklı yapabilir. Şimdi ise bütün Dünya elemelerin nasıl oynanacağını merakla bekliyor.

kogmaw erkek mi kiz mi?
Mesaj tarihi:
Lucian ile 0 ya da 1 kill aldığım tüm oyunları kazanıyoruz , diğerlerini kaybediyoruz. Sanırım sıkıntı bende :D

Gerçi Draven ile iyi sayılırdım ama Lucian'a pek alışamadım daha. Taktiklere ve önerilere açığım. Level daha 26 falan bu arada, ranked girmiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...