Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yannış anlamışım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 DoruK said: S-H said: sezonu gold ve üzeri bitirenlere elise skin ve ward skin verilcekmişplatin üstüne bişi yok mu:p challengera peki? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 malesef http://beta.na.leagueoflegends.com/node/4709 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 S-H said: malesef http://beta.na.leagueoflegends.com/node/4709 noooo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 oha TAŞIYIN LAN BENİ ÇABUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Densiz said: ozaman alın beni kasın! gold üstü yapın tr serverı. id şifre (lütfen rp yi harcamayın.) id: densizimben şifre: dus3nolacakm1B4k4l1m şu id ve pw yi gördükten sonra 3 rekat şükür namazı kıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yok abi şifre felan yazmıyodu.. Sadece araya "tr serverı" ekledim :D. Benim gibi bir paranoyak, arkadaşları ile bile paylaşmaz şifresini (bırak forumda yazmayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 elise alıcaktım biriken ip ile almam artık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben de tam tersi elise için ip biriktireyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Skin gelince hero da gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 öyle bi dünya yok işte. ya da var mı acaba? ikisini de diyenler var commentlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 geliyo abi, diğer bütün free skin hedelerinde hem champ hem skin geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 k1nJo said: Facebook ve youtube'dan lol'un sayfalarını beğen alistar ve tristana öyle açılsın ip harcama. Tr serverinda da var mi bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 var http://kaspersky.dp-gaming.org/haberler/item/353-wcg-iran-elemelerinde-ilginc-kural.html GameX Dijital Oyun Fuarında da Türkiye elemeleri gerçekleşecek World Cyber Games'in İran elemelerinde ilginç bir kural dikkatleri çekti. Kural kitapçığına göre, Annie haricinde bütün kadın karakterlerin alınması ve oynanması yasaklandı. Bu kural Dünya genelinde büyük tepkiyle karşılandı. Annie’yi özel kılan sebep henüz tam olarak bilinmiyor fakat karakterin çocuk olması onu ayrıcalıklı yapabilir. Şimdi ise bütün Dünya elemelerin nasıl oynanacağını merakla bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ward skin için kasmaya başlıyorum o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 CuteButPsycho said: k1nJo said: Facebook ve youtube'dan lol'un sayfalarını beğen alistar ve tristana öyle açılsın ip harcama. Tr serverinda da var mi bu olay ? tr serverında yok (diye biliyorum). Tr de lux ve Sivir dağıtmışlar zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 sivir hala var, lux sampiyonaya ozeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Lux'u almistim, sivirinde facebooktan kodunu aldim. Darisi diger sampiyonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 S-H said: var http://kaspersky.dp-gaming.org/haberler/item/353-wcg-iran-elemelerinde-ilginc-kural.html GameX Dijital Oyun Fuarında da Türkiye elemeleri gerçekleşecek World Cyber Games'in İran elemelerinde ilginç bir kural dikkatleri çekti. Kural kitapçığına göre, Annie haricinde bütün kadın karakterlerin alınması ve oynanması yasaklandı. Bu kural Dünya genelinde büyük tepkiyle karşılandı. Annie’yi özel kılan sebep henüz tam olarak bilinmiyor fakat karakterin çocuk olması onu ayrıcalıklı yapabilir. Şimdi ise bütün Dünya elemelerin nasıl oynanacağını merakla bekliyor. kogmaw erkek mi kiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Vidar said: öyle bi dünya yok işte. ya da var mı acaba? ikisini de diyenler var commentlerde. skin gelince heroda gelir orne pax codelari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 skinlerle işim olmadığı için bilmiyodum. öyle diyosanız öyledir tamam inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Lucian ile 0 ya da 1 kill aldığım tüm oyunları kazanıyoruz , diğerlerini kaybediyoruz. Sanırım sıkıntı bende :D Gerçi Draven ile iyi sayılırdım ama Lucian'a pek alışamadım daha. Taktiklere ve önerilere açığım. Level daha 26 falan bu arada, ranked girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Aket-Atum said: Level daha 26 falan bu arada, ranked giremiyorum. fixed lucian sux, dravena devam et sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Şüphelerimi doğruladın ya, içten içe ben de öyle hissediyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar