keneagan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 rp ye kıyıp almak istemiyorum aatrox aldığımda iade etmiştim çünkü. cc yok, ultisini de beğenmedim açıkçası.. ama nasıl oynamak istiyorum var ya, bi el oynasam yeter :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 nautilus çok zevkli lan %67.7 win rate var 62 oyunda amele troll gameler ve throwlar olmasa 75+ rahat olurdu jungle oynamayı seviyorsanız kesin deneyin. bi de oyunun bu kısmını çok seviyorum her hero ayrı bir zevk veriyor,geçen gün nocturne sarmıştım,şimdi udyr oynuyorum,jungle oynamak zevkli genel olarak,hiç oynamadıysanız deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dun efsane zevkli bir zed oynadim 14/5 bitti oyun 450ad vardi, valla zed, khazix tavsiye ediyorum her seferinde bu championlari deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 S-H said: nautilus çok zevkli lan %67.7 win rate var 62 oyunda amele troll gameler ve throwlar olmasa 75+ rahat olurdu jungle oynamayı seviyorsanız kesin deneyin. bi de oyunun bu kısmını çok seviyorum her hero ayrı bir zevk veriyor,geçen gün nocturne sarmıştım,şimdi udyr oynuyorum,jungle oynamak zevkli genel olarak,hiç oynamadıysanız deneyin derim. aynen benim olay da böyle. şimdi rammusa sardım mesela. bi taunta oyun alıyoruz çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 son 5 yılın en başarılı oyunu lol sanırım hem f2p bide gösterdikleri efor çok iyi bundan önceki udyr comicte fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 türkçe seslendirmesi kötüydü udyr'in bence ama lucian mesela güzel olmuş,filmlerde seslendirme yapan bir abinin sesi var yakışmış lucian'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi tr serverinda oynanirmi oyun ya kendinize yazik etmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sesler menüler falan eng yapılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 SS de kimler yenio Eune > NA nağraları yükseliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Türk takımı DP miş 1-0 yeniliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 türkçe yayın tam şey tadında ya 'YAPMAYIN ÇOCUKLAR..HAKKIMIZ DOLDUUĞ YAPMAAAĞ' 'KAYLE NİYE GİRDİN ORAYA O ZATEN ÖLCEKK' 'YA KAÇ OLDU YİYORSUNUZ ŞU WOMBO COMBOYU KAÇIN ŞUNDAN' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben ufak bi program yazdim launcherla ugrasmadan bolge/dil degisimi yapabiliyo, isteyen olursa pm atsin yollarim. ek bi kac ozelligi de var lol folderina local defrag yapma vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Türkçe linki ver bakam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Lan pentayı kaçırdım telefon yüzünden sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 adamlarda tank yok lel diye gülüyordum, naru ultisinden sırıtmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Lucian alan oldu mu nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 quinn gibi bok değil her türlü gideri var zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 DP'yi tam kadroyla izleyemediğim için üzüldüm ya gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 lucian akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Lucien baya iyi, ult çok situational. http://www.youtube.com/watch?v=JB_RkUcIL5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dota 2 daha iyi bu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 moriarty said: dota 2 daha iyi bu oyundan su goturmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 lol çocuk oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ooo 1 saat olmuş hala oltaya atlayan şapşal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar