Dynun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 kaos maos deil abi, ilk başladığımızda bize de öyle geliyodu. ben diğer mobaları sırf yavaş diye oynamıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 hon oynadığım zamanlarda azmonun elo 1400 falandı ya burada ahkam kesmesi çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 http://esreality.com/files/placeimages/2013/94501-YJJDihu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bırak kaede trollüyo işte hon dota refleks :D Ps: terli ve kıllı memeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Dynun said: kaos maos deil abi, ilk başladığımızda bize de öyle geliyodu. ben diğer mobaları sırf yavaş diye oynamıyorum şimdi ilk başlamak mı :) betasından beri oynuyorum hatta pre order bile etmiş olabilirm, 3 sene oldu tabii tam hatırlamıyorum tf hızlı olması güzel de p2w(early acces herolar) ve hero dengesine el atmadıkları sürece işleri zor. yoksa announcer ve tauntları başka oyunda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Abi oynamadığın ne kadar belli. Early access kalktı. 300mblık hayvani patchler geldi. hon 3.0 var şu an, yakında dahası da gelicek mardox said: Dynun said: kaos maos deil abi, ilk başladığımızda bize de öyle geliyodu. ben diğer mobaları sırf yavaş diye oynamıyorum şimdi ilk başlamak mı :) betasından beri oynuyorum hatta pre order bile etmiş olabilirm, 3 sene oldu tabii tam hatırlamıyorum tf hızlı olması güzel de p2w(early acces herolar) ve hero dengesine el atmadıkları sürece işleri zor. yoksa announcer ve tauntları başka oyunda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 LOL>HON>DOTA>DOTA2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 banadamilolo said: LOL>HON>DOTA>DOTA2 http://hydra-images.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/2/29/Axe-forgedindemonsblood-spin.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 banadamilolo said: LOL>HON>DOTA>DOTA2 Güzel özetlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 istisnasız tam tersi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 pesmi fifamı muhabbetine dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bir fark var pes te fifa da kötü ama lol dota2 ye göre çohh daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kazım>all muhabbetine gelindiğine göre topic bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar