Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 DoGMeaT said: Jim_E_Rustler said: hon çok kötü bir oyun. En kötülerini sevmen baya hazinmiş. En güzeli LoL, karakterlerin bi karakteri var en azından, casuallıgın tadına varıyosun. casual lobisi iş başında. Say that to my face on SC2 fucker and see what happens. http://www.reactionface.info/sites/default/files/imagecache/Node_Page/images/saythattomyface.jpg
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 BabacumMostors said: abi şimdi hangisini iti götüne sokuyorsanız ben onu oynayacağım go Abi Moba kankalarınla oynayıp eglendigin casual oyun, en casual'ı da LoL. Aşırı da eglenceli, görselliği en güzel de o. En çok insan da lol oynuyor. Mevzu bu yani. Hepimiz LoL'deyiz bir kere, gel akarız.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 cs gibi diyorsun.. giriyorsun pew pew "ahah olun nası sktiler seni ortada satık kaçtık lolololololo" diye lak lak yapıp eğleniyorsun bu mudur?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Jim_E_Rustler said: Say that to my face on SC2 fucker and see what happens. 1v1 ME BRO ,IRL.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 BabacumMostors said: cs gibi diyorsun.. giriyorsun pew pew "ahah olun nası sktiler seni ortada satık kaçtık lolololololo" diye lak lak yapıp eğleniyorsun bu mudur? Aynen bu, bir de sürekli birbirine hakaret ediyosun, hata yapanı 4 kişi çöküyosun korkunc eglenceli. Salih Kakade-kun çok ciddiye alıyo, onunla özel dalga geçiyosun.
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ahmetin tek haklı olduğu konu, arkadaşların hangisini oynuyosa sen de onu oynican ivit
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 iyi lan oynarım ben bunu
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Dynun said: ahmetin tek haklı olduğu konu, arkadaşların hangisini oynuyosa sen de onu oynican ivit Ya şapşal ben sürekli haklı olmamla cihana nam saldım. http://i.imgur.com/XI9c1Vw.jpg
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ya hayatımda hep dota oynadım lol deneyimim 3 dakika falan. keşke çok oynasaydım da bok atabilseydim lolfaglere falan. atamıyorum işte. bak grafikleri hiç beğenmedim ama çok kötü geldi bana. lan bunu bile öznel ve objektif bir bakış açısı ima eden bir tavırla yazdım allah kahretsin.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 haa bi de deny yokmuş lan. LEL NEWBSz ;))) benden bu kadar.
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 lol mü casual?abi yapmayın heroları açmak için bile deli gibi çaba harcaman lazım
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Gizli said: lol mü casual?abi yapmayın heroları açmak için bile deli gibi çaba harcaman lazım Lan ne yaptın, para verip alıyosun en kötü dfg. Deny'ı aramıyosun ya, büyük yalan "aa deny yok demek ki yapacak daha az şey var" kafası. Ayrıca oyunu ferahlatan birşey deny'ın olmaması, hp barlara bakmaktansa biraz daha position'ing kasabiliyosun, saçma bi sistem deny.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Kısaca yetemiyorsun yani. :))))
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 abi smite ezer hepsini çünkü next gen
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 INFINITE CRYSISI görmeden karar vermeyin!!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Jim_E_Rustler said: Gizli said: lol mü casual?abi yapmayın heroları açmak için bile deli gibi çaba harcaman lazım Lan ne yaptın, para verip alıyosun en kötü dfg. Deny'ı aramıyosun ya, büyük yalan "aa deny yok demek ki yapacak daha az şey var" kafası. Ayrıca oyunu ferahlatan birşey deny'ın olmaması, hp barlara bakmaktansa biraz daha position'ing kasabiliyosun, saçma bi sistem deny. yürürken sakız çiğneyemiyorum sakız cok saçma bi item.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Black-ice said: Kısaca yetemiyorsun yani. :)))) yoo yetersin de, keyifsiz yani. Farming: The game oluyor, last hitting mobanın zaten sıkıcı kısmı.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Ahmet yetemememiş demeye geldim hangi oyun oldugu önemli degil. baby
Öne çıkan mesajlar