SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Arkadaşlar bu foruma dedim bari çizdigim fotografları atıyım da can sıkıntı madem görsel sanatlar millet te görsün çizdigim resimleri içi acılsın dedim. Not: bi tane resimde köşede mazda falan yazıyo, o abimin çalıştıgı yerdir.ordan getirdiği kağıtlara çizmiştim :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'*Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda GörAha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bunları cep telefonumla çekip bilgisayara kaydettim :-P[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cuce baya iyi olmusta manticore (yanlis yazmadim heralde) ve sahin ( ya da kartal :D ) da cucenin cuce ev hayvani gibi olmus :) kusta kanatlar biraz daha genis manticore'da da vucut ve kaslar biras daha uzun ve heybetli olsaymis daha iyi olurmus sankim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cüce adam bıçak mı kullanırmış peh :) ama genel olarak güzel. şu masticore'un suratı çok hoş. biraz daha canlılık katmaya çalış. örneğin masticore'un ön ayakları ve kuyruğu cücenin yüzü ve elleri kartalın kanatları ve ayakları onun dışında güzel buldum çalışmalarını[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 en çok cüceyi beğendim, suratı falan hoşuma gitti baya. bakarak mı yaptın bunları ? bakarak yaptıysan bakmadan yapmaya çalış bakmadan yaptıysan biraz ışık gölge üzerinde çalış bence[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla ilginiz için teşekkürler ama resimlerdeki bozukluklar birazda telefondan kaynaklanıyo ben bu resimleri cep telimle çektim ve bilgisayara aktardım (neden ceple cektın diye sormayın arkadaşlara göstermek için dısardaki ) tabii cep teli de cok manyak cekemiyo fotografları gerçi Cep telim 6600 ama anca böyle cekiyo işte yenilerini yaptıkca buraya korum ben!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Bonecrusher, 27 Kasım 2004 01:16 tarihinde demiş ki: cüce adam bıçak mı kullanırmış peh :) O kadar kısa bıçak mı olur he sen insan boyutunda düşünüyosan ok :D bi de resimleri bakmadan çizmi bi arkadaş sormuşta ona cavaben şey ettim [Bu mesaj SoulCube tarafından 27 Kasım 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cep telefonları çok iyi çekmez. dijital fotoğraf makineleriyle de çekmen zor. internet cafelerde scannerlar vardır onlar vasıtasıyla güzel güzel bilgisayara aktarabilirsin... cüceler kılıç/yay gibi şeyler kullanmazlar. balta, sopa, balyoz, gürz gibi şeyler çizmen daha iyi olurdu.. bir cüce daha istiyorum senden. bu sefer eline düzgün bir silah ver :) hatta bak bir fikir, d&d 3e player's handbook çizimlerindeki gibi örgülü sakal deniyebilirsin[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bakarız boş zmnımda çizmeye çalışırım. Zaten bin türlü işim var Uniye hazırlanyom intenet cafeye bakıyom....[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ulan hepinizdede amma cuce fetishi varmis anasini satayim nereye donsem onumde bi cuce bide o cuceyi begenemiyen insanlar.. Bravo abi... iyi cizmissin. Cuceyle kartali karsilastiran ve aralarindaki orantiyi bi kagittakiyle bir tutanlar utasin :D[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oncelikle, cizimlerine detay katmani oneririm. asiri tarama yapilmis taslak gibi duruyorlar. bi de su kartalim durdugu pozda [dur adina bakayim] bi pokemon vardi pidgeot diye pidgeyin en gelismisi iste. onun dark olanina cok benziyor. ordan mi aldin? ps: hehe biliyoruz lan iste pokemonu sinir etmeyin adami.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Bonecrusher, 27 Kasım 2004 01:43 tarihinde demiş ki: cüceler kılıç/yay gibi şeyler kullanmazlar. balta, sopa, balyoz, gürz gibi şeyler çizmen daha iyi olurdu.. belki X dunyasinin cuceleri kilic ve yay kullanan kosmaya bayilan feci yetenekli keskin nisancilar da elfleri balta kullanan daglarda yasayan tipler? bilemezsin kardesim kimin ne kullanacagini hehe[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Saolun yau[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Bonecrusher, 27 Kasım 2004 01:43 tarihinde demiş ki: cüceler kılıç/yay gibi şeyler kullanmazlar. Marjinal cüce, karıştırma.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yınede cucenın çizimi bence en guzeli Tebrıkler guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 öyle çizim tekniğinden falan anlamam. ama manticore ve kartal hoşuma pek gitmedi. orantısızlıklar gözüme çarptı. cüce ise bence çok hoş. geçin "cüce kılıç kullanmaz, elf balta kullanmaz, bla bla..." matığını...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 cücenin suratında enteresan olaylar var. bakarak yapmadıysna kesinlikle bi cevher gizli içinde derim. bakarak yaptıysan da güzel tabii. eline sağlık.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bakmadım kardeş :D Valla bizim burda herkes manyaksın diyo zaten. ilerde bi meslek bulamassam bu çizim işine atılcam :) filmler için story board falan[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 way bee güzeller bak dostum bizde bi pahalı tablo var biz onu satmayı düşünüyoruz ama bi taklit kopyasını çıkartmamız lazım :D evdekiler çakmasın diye gel senle beraber çalışalım bu konuda :):lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 SoulCube tebrik etmek lazim valla.Gerçekten çok güsel helal olsun yani diyecek laf yok :)[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eyw kardeş!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 cücenin elinde balta olsa çok daha güzel olurdu, ama bu halide çok süper olmuş eline sağlık:) manticore'un kanatları çok hoşuma gitti bide.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dominic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: horacegoesskiing, 27 Kasım 2004 16:34 tarihinde demiş ki: cücenin suratında enteresan olaylar var.area 51. [Bu mesaj dom tarafından 01 Aralık 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Bonecrusher, 27 Kasım 2004 01:16 tarihinde demiş ki: cüce adam bıçak mı kullanırmış peh :) bi kez bız adam değiliz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: aquila, 01 Aralık 2004 23:11 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 27 Kasım 2004 01:02 tarihinde demiş ki: çizdigim fotografları fotograf cizenide ilk defa duydum... eueuh saten beklersiinz boyle bi ofsayt :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cep telefonları çok iyi çekmez. dijital fotoğraf makineleriyle de çekmen zor. internet cafelerde scannerlar vardır onlar vasıtasıyla güzel güzel bilgisayara aktarabilirsin... cüceler kılıç/yay gibi şeyler kullanmazlar. balta, sopa, balyoz, gürz gibi şeyler çizmen daha iyi olurdu.. bir cüce daha istiyorum senden. bu sefer eline düzgün bir silah ver :) hatta bak bir fikir, d&d 3e player's handbook çizimlerindeki gibi örgülü sakal deniyebilirsin[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bakarız boş zmnımda çizmeye çalışırım. Zaten bin türlü işim var Uniye hazırlanyom intenet cafeye bakıyom....[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ulan hepinizdede amma cuce fetishi varmis anasini satayim nereye donsem onumde bi cuce bide o cuceyi begenemiyen insanlar.. Bravo abi... iyi cizmissin. Cuceyle kartali karsilastiran ve aralarindaki orantiyi bi kagittakiyle bir tutanlar utasin :D[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oncelikle, cizimlerine detay katmani oneririm. asiri tarama yapilmis taslak gibi duruyorlar. bi de su kartalim durdugu pozda [dur adina bakayim] bi pokemon vardi pidgeot diye pidgeyin en gelismisi iste. onun dark olanina cok benziyor. ordan mi aldin? ps: hehe biliyoruz lan iste pokemonu sinir etmeyin adami.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Bonecrusher, 27 Kasım 2004 01:43 tarihinde demiş ki: cüceler kılıç/yay gibi şeyler kullanmazlar. balta, sopa, balyoz, gürz gibi şeyler çizmen daha iyi olurdu.. belki X dunyasinin cuceleri kilic ve yay kullanan kosmaya bayilan feci yetenekli keskin nisancilar da elfleri balta kullanan daglarda yasayan tipler? bilemezsin kardesim kimin ne kullanacagini hehe[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Saolun yau[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Bonecrusher, 27 Kasım 2004 01:43 tarihinde demiş ki: cüceler kılıç/yay gibi şeyler kullanmazlar. Marjinal cüce, karıştırma.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yınede cucenın çizimi bence en guzeli Tebrıkler guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 öyle çizim tekniğinden falan anlamam. ama manticore ve kartal hoşuma pek gitmedi. orantısızlıklar gözüme çarptı. cüce ise bence çok hoş. geçin "cüce kılıç kullanmaz, elf balta kullanmaz, bla bla..." matığını...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 cücenin suratında enteresan olaylar var. bakarak yapmadıysna kesinlikle bi cevher gizli içinde derim. bakarak yaptıysan da güzel tabii. eline sağlık.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bakmadım kardeş :D Valla bizim burda herkes manyaksın diyo zaten. ilerde bi meslek bulamassam bu çizim işine atılcam :) filmler için story board falan[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 way bee güzeller bak dostum bizde bi pahalı tablo var biz onu satmayı düşünüyoruz ama bi taklit kopyasını çıkartmamız lazım :D evdekiler çakmasın diye gel senle beraber çalışalım bu konuda :):lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 SoulCube tebrik etmek lazim valla.Gerçekten çok güsel helal olsun yani diyecek laf yok :)[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eyw kardeş!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 cücenin elinde balta olsa çok daha güzel olurdu, ama bu halide çok süper olmuş eline sağlık:) manticore'un kanatları çok hoşuma gitti bide.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: horacegoesskiing, 27 Kasım 2004 16:34 tarihinde demiş ki: cücenin suratında enteresan olaylar var.area 51. [Bu mesaj dom tarafından 01 Aralık 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Bonecrusher, 27 Kasım 2004 01:16 tarihinde demiş ki: cüce adam bıçak mı kullanırmış peh :) bi kez bız adam değiliz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: aquila, 01 Aralık 2004 23:11 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 27 Kasım 2004 01:02 tarihinde demiş ki: çizdigim fotografları fotograf cizenide ilk defa duydum... eueuh saten beklersiinz boyle bi ofsayt :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar