Sholver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 http://www.sholver.net/sh.zip Buradan çekenzi taktidiri size bırakıyorum ben azım açık izledim .[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ne olduğunu da yazarsan ilgi alanımıza girip girmediğini anlayabiliriz...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sholver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bir animasyon bazında hazırlanmış,pinpon maçı.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 çoooooookk eski bir şey =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 de ja vu ver.3? 5? 10?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111
Sholver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Kyfi istiyn bakar,kyfi istm.n n. b.. yerse y.y.bilir, 2MB l.k b.r do.ya...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Sholver, 03 Aralık 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Kyfi istiyn bakar,kyfi istm.n n. b.. yerse y.y.bilir, 2MB l.k b.r do.ya... oh.nne.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Haklısın sholver[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Sholver, 03 Aralık 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Kyfi istiyn bakar,kyfi istm.n n. b.. yerse y.y.bilir, 2MB l.k b.r do.ya... Ayrıca keyfi isteyen arama yapmadan aynı konuyu yüzlerce kez yeniden açamaz ama? Böyle bir kural vardı..? Hadi bir dalgınlık ettin, arama yapmadan lap diye açtın kural takmayıp hiç değilse sonra zeytin yağı gibi "isteyen bakar bana ne" diyecek yüzün olmasın..? (bkz: aramaya inanmak)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 baya oldu izleyeli ama harbi çok şirin bişey :)[signature][hline]Boo
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 süper bi$iymi$ cafece yerlere yıkıldık ahah.[signature][hline]
nuki Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 televizyonda bile vermişlerdi bir haberde[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sholver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Rewendor, 03 Aralık 2004 19:47 tarihinde demiş ki Ayrıca keyfi isteyen arama yapmadan aynı konuyu yüzlerce kez yeniden açamaz ama? Böyle bir kural vardı..? Hadi bir dalgınlık ettin, arama yapmadan lap diye açtın kural takmayıp hiç değilse sonra zeytin yağı gibi "isteyen bakar bana ne" diyecek yüzün olmasın..? (bkz: aramaya inanmak) ayrıca bkz.bakınız kendini mod sanmak.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere [Bu mesaj Sholver tarafından 03 Aralık 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 İşin kendini mod sanmakla alakası yok. Burası bir forum ve düzeyin düşmemesi için tüm üyelere bu tür uyarı görevleri düşmekte. İşin sadece modlara bırakılması ve "ne uğraşacam mod uğraşsın" denilmesi durumunda ne hale gelindiğini pek çok forumdan gördük. "Hatalıyım özür dilerim" demek bu kadar mı zor? Her şey ortada, ortada kural var, çiğnenmiş. Utanmadan bir de "beğenmeyen okumasın" gibi bir söz söylemişsin, etmiş iki.. Eh bir de şimdi hala diretiyosun..? Yazık...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Rewendora bi +1 veriyor. Sholver'i günün kötüsü ilan ediyorum :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Rewendorcu göööööörüüüş engellenemeeeeez![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 rewendor +1 ehehehe daha önce izlemiştim ama izliyince yine güldüm, güzel bir video :)[signature][hline]mono - life in mono
screamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Direk pingpong deyince ne olduğun anladım ve indirmedim[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 aynen screamer:)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Öne çıkan mesajlar