SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ios 6.1 de bile developer olarak 4.3 falan goz etmen isteniyor. ios 7 ozelliklerini kullanmak baya baya zaman isteyen bir is. Ama en azindan alt versiyonu artik 5.0 cekeriz artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 beta 6 gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 çıksında parmaklasak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 7.03 geldi diye uyarı verdi bana sabahın köründe. yükledim telefon bir acayip hızlandı. (4s) app kapatırken veya açarken olan efektler vardı onları kaldırmışlar. baya kastırıyordu telefonu. onlar gidince alet eski halini aldı gibi. arkadaki dinamik ekran şeysini de kapatmıştım ben zaten. güzel oldu be alet. sevdim bu halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 7.0.3 le beta 4 den sonra kaldirdiklari hersey gelmis neredeyse. iCloud Keychain Password generator Spotlight dan wikipedia ve web aramasi (gitmesi sasirticiydi zaten) geri kalan fix, tiri viri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 foto paylaşırken feys falan çıkmıyodu onlarıda eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Onlar hep vardi, login olmadigin icin gormemissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 iPhone 4 de hızlandı 7.0.3 sonrası. 7.0.2'de kasıyordu acaip. Yani ilk iOS 7.0 yüklediğimde hızlı gibiydi, zamanla ötesi derecede yavaşladı. 7.0.3 ile tekrar hızlandı ama zamanla yine yavaşlamasından korkuyorum. Yavaşlarsa gidicem iOS 5'e düşeceğim 5S alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 düşürmek ? Cok zor işmiş o kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 7.1 çıkmış. itunes radyo gelmiş. iphone 4'ü hızlandırdık demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 7.1 için jb gelmeyecek demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Bu Jailbreak olayı legit birşey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 legit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Sadece applicationlara şifre koyabilmek için illa jb gereken applar istiyor lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Temasız kullanamıyorum, bağımlıyım. O yüzden legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 açıklamasında itunes radyo vardı ama gelmemiş hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 US içindir o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 us için olan 1.4 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 peki 4 kullanan ben gibiler söyler mi hızlandı mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 4 için mi hızlandırıldı 4S için mi ? Bende 4 var ama ilk başından beri ios7 ye geçmedim. Şimdi de güvenemiyorum. Kasma masma yapar biterim sonra. Gerçi 7.1 için jb de gelmeyecek kasmasada geçmem :) 6.1.3 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Jb niye gelmiyor? Her zamanki yeaaa jb i bitirmisler muhabbetimi yoksa baska bisey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Alt taraftan çekerek açtığımız menüde 7.1 ile random olarak appları açabiliyoruz ama neye göre değiştiğini anlayamadım ilk safari vardı sonra spotify kaldı bir süre şimdi music var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar