Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Superonline Fiber internet Zammı

JestersTear

Öne çıkan mesajlar

20mbit limitsiz kullanıcıyım, her ay 52 lira gelen internet faturam bu ay bir anda 72 lira geldi. Ne oluyo lan? diye araştırdığımda bu heriflerin interneti %40 zam yaptığuını gördüm. Ulan utanın yazıktır günahtır her elini attığın şeyi sömürmek, müşterilerini soymak zorunda mısın Turkcell?

Turkcell, superonline'ı satın almadan önce, superonline çok daha güzel bir firmaydı hem iyi hizmet veriyordu hem ucuzdu. Bu ne lan

%40 zam nedir bir anda şakk diye yuh artık lan yuh.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi arayıp kavga ettim müşteri temsilcisi ile, sinirliyim biliyorumda bu yaptıkları resmen müşteriyi aptal yerine koymak ve SÖMÜRMEK.

2009'dan beri Fiber internet kullanıcısıyım superonline'ın ne zaman geldi Turkcell satın aldı hem bağlantıda sorunlar hemde böyle zamlarla mücadele etmeye başladım. Ya gerçekten nefret ettim şu Turkcellden be.

24 aylık taahhütüm bitmiş, artık tahhattüsüz olduğum için %40 zamlı şekilde ödemek durumundaymışım (adiliğe bak) Müşterinin sanki hizmet aldığı firmaya taahhüt yapma zorunluluğu var sanki böyle bir zorunluluğu yükümlülüğü var müşterinin. Taahhüt yapmazsa sömürülmek zorunda çünkü..

Üstelik benim hız alanım 100 GB idi bunca süredir, şimdi bana taahhüt yapsam dahi 62 lira gelecek faturam ve hız alanım 50 GB'a düşecekmiş... Yani hem taaahhüt yapıyorum hem Hız alanım düşüyor hem de gene de zamlı fatura ödüyorum. Ulan hakkaten bunların kafayı sıyırmış olması lazım.

İlk işim kapatıyorum interneti hattı hesabı. SÖMÜRÜYE HAYIR!
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam taahhütüm bitmiş olabilir, ki farkında bile değildim hiç bi uyarı gelmedi. Ama taahhütü biten müşteriye %40 zamlı fatura sokmanın manası nedir ya? %15 koy hadi %20 koy ulan %40 nedir?

Resmen müşteriyi tekrar taahhüt yapmaya zorluyorsun, tamam müşteri ikna oldu diyelim taahhüt yapmaya. Bu sefer %20 zamlı hale geliyor fatura e iyi hadi bunu da bi şekilde kabul etti diyelim müşteri.. E ulan niye hız alanını yarı yarıya düşürüyorsun??? Eskiden 100 GB verdiğin müşteriye 50 GB hız alanı vermenin nasıl bir mantığı olabilir?

Hem zorla taahhüt yaptırmışsın, hem yaptırdığın taahhüt gene göreceli olarak zamlı hem de daha kalitesiz internet hizmeti(hız alanı) ile yetinmeye zorluyorsun.

Bu nasıl bir zorbalık ya?

Bittin Turkcell.
Sosyal ağlarda paylaş

turkcell'in klasik taktiğidir, ilk defa mağdur olduğun için bu kadar sinirlendir galiba. beni hem cep telefonu hattının, hem vinn'in taahatü bittiğinde öptüler. faturanı 1 gün geç öde, fatura gününe 1 hafta kalsın 123908123 tane sms atarlar. taahütün bitsin kimseden ses çıkmaz, aylarca öpebildikleri kadar öperler. turkcell şu an piyasdaki en yahudi kuruluş ayrıca, yeni bir olgu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2.5 mb ile indirme yapabiliyorum. pek bir şey indirmediğimden kota dolmuyor. arıza olduğunda her şekilde ilgilendiler şimdiye kadar. kesintiler ve bakım için ön bildiri de yaptılar. ama taahhüt, sözleşme, fiyat konuları hakkında bilgim yok. yiyen tarafım sadece :) bir de bugün inanılmaz bir yavaşlık var. daha aramadım da. çok fena şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

iyide nasıl 10mbit kullanıyorsun hala? 10mbiti kaldırdılar şu an en düşük fiber internet hızı 25mbit? Hala eski 10mbit hız alıp daha ucuz fatura ödemenin bir yolu varsa derhal yapayım?

Suan gecemessin o tarifeye tabiki.2007 deki ilk müşterilerindenim ankaradaki.O yüzden halen 10mbit kotasızı 50 tl ye kullanabiliyorum.

Bu aralar bir tarife değişikliği olcak diyorlar,eski üyeleride kapsayan.Şayet kota gelirse veya faturada artış olursa direk bırakırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...