arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Esh said: Abi kiz yok niye bu kadar heveslisiniz ): kız olmadığı için hevesliyiz belki. olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Evet abi, ben de kelvinist bulusmasi oldugunu dusunmustum. Ne zaman yakiyoruz son kalan bi kac gram kizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Zikko said: yer tam olarak nerde ben de gelmeyi düşünüyorum ama çıkartamadım bi türlü.. Taksim tünel de Yemek Kulubü var onun karşısında Kumbaracı yokuşu var oradan biraz aşağıya in görüyorsun mekanı zaten. Duvarda Caka yazıyor filan. Ben bira almaya gidiyorum şimdi bira bitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 abi fotorafta bariz kız var yaa ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Beyler kız varsa ben gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Esh said: Evet abi, ben de kelvinist bulusmasi oldugunu dusunmustum. Ne zaman yakiyoruz son kalan bi kac gram kizi? yakıyoruz derken odun toplayıp cadı diye mi yakıyoruz yoksa derdin kalori yakmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bu arada gelemediğim için üzüldüm, tekrar olsun bu event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Dükkanın önünde rus konsolosluğu var. Öle diyim yani dükkanda kız var genelde. Edik : Bu arada tekrar yapılabilir o sorun değil insanlara uyması lazım. Ama her gün patiden insanlar içmeye geliyor yani. Bir toplaşma olmasını beklemeyin. Kafana göre çıkıp geldiğinde bile mini pati buluşması tadında geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 adam laleliyi kumbaracı yokuşuna taşıdım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 pati indirimide var normalde bir duş 100 dolar sizlere özel 90 dolar lskdjfklajsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 İsveç Başkonsolosluğunu diğer tarafındaymış. Abi İsveçliler geliyor mu ? Google mapsten tam koorinatlar plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 cakaya gelince senden patiye girebiliomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 BeIlow said: Dükkanın önünde rus konsolosluğu var. Öle diyim yani dükkanda kız var genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Suark said: cakaya gelince senden patiye girebiliomuyuz girebiliyorsun bilgisayar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Esh said: Evet abi, ben de kelvinist bulusmasi oldugunu dusunmustum. Ne zaman yakiyoruz son kalan bi kac gram kizi? DENE BAKALIM DENE BAKALIM YAKMAYI DENE BAKALIIIIM Gerisini bulamadım sdf Sipişıl thonx goes to hande ve kaan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ohoo sen gelene kadar biz kelvinizmden evanjelizme kaydik. Artik yakmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Geç geldim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Geleydim Iyiydi. Neyse bellowu bugun kafesinde ziyaret etmekle kalmayip 4 tl de tip biraktim ehi. Bir sonrakine gelcem canlar. En son pati bulusmamin ustunden 10 yil gecmis vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 sen yaşıyon mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Bugün geldi valla yaşıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yarın risk yada tabu çevirek diyorum uygun olan kişiler varsa ulaşsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bugun ugrayabilirsem ugrayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ugrayamazsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 cuma bi biranizi iceyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Beklerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar