Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Kac kisi kullaniyor bilmiyorum ama I. Melih'in belediyesinin cikardigi tek iyi sey olmali son 20 yilda, tabii buyuk ihtimalle baska bir sehirden karbon kopyadir ya... Program ile tum otobus duruklarini ve otobusleri izleyebiliyorsun, duragin onune gelince gps ile duragi bulup otobuslerin ne zaman gelecegini soyluyor. SImdi baktim mesela, kapimin onundeki duragin otobusu 20 dakika sonra gelecekmis, ona gore cikacagim evden. Tavsiye ederim programi. Aylardir varmis ama ben yeni ogrendim afislerden, baska yeni ogrenecek de olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 izmire yapamadılar şöyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 var epey zamandır ama çok precise değil sayesinde döte geldiğimiz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 patide bir topik vardı; istanbul için belediye desteksiz olarak projesini yapmışlardı, çalışıyordu sonra başka illerdne filan talep var diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Sanırım ilk çıktığından beri kullanıyorum ve benim gibi saatte 1 gelen bir otobüsünüz varsa inanılmaz kolaylık sağlıyor. Daha hiç otobüs kaçırmadım ve beklemedim programı kullandığımdan beri bazı saçmalıkları var tabii onlar da düzeltilirse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 izmirde kentkartın sitesinden otobüs takip edilebiliyor ama app yapan çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar