Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Tanka sapanla dalmak oldu o is :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ya aslında zamanında saldırabilselerdi o kadar da kötü olmayacaktı. ilk top yetişmedi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Orada Flint rudder i devre disi birakmayi dusundu, ama anlamadi salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 urca de lima tamam şahaneymiş ama herifler 1 sezon boyunca muhteşem yüzyıl izlettiler sezonun en iyisi http://www.youtube.com/watch?v=3l5Cxv-boPc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 BiTcH_oFBaT said: son 2 bölüm güzeldi gerçekten. Sezon finali de iyiydi. Gates'e ben de çok üzüldüm :( Billy ölmedi bence de. Hazineyi gömmüyorlardı sanırsam. Açıkta bir gemi vardı. Bir de o ispanyol savaş gemisi de yardım için onları arıyor olabilir mi? imdb'de billy'nin 8.bölümde oynadığı görünüyor. izledik ama göremedik. yine de geri gelecek diye umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bu diziden umutluyum açıkcası ellerinde daha önce denenmemiş bir konu var son 2 bölüme bakıncada fenada gitmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ICxxHmKmVcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 starz surekli gaza getiriyor ondan sonra sezon ortasini duragan bolumlerle doseyip icine ediyor serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 said: Months ahead of Season 2's premiere on January 24th 2015, Starz announced today that their gritty pirate series, Black Sails, has been greenlit for a third season. daha 2 çıkmadan 3. sezonu da sipariş etmiş kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Gecen sefer fuarda gaza gelip 2.sezonu siparis etmislerdi. Bu sefer niye gaza geldiler acep. Kesin Starz yonetiminde sabah aksam pirates oynayan birisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 iyi başladı 2.sezon. quartermaster ı oynayan gözlüklü herif değişmiş, yeni adam pek olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bu sezon bayaa iyi başladı ya ned low feci karakter olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 iyi başlamadı bence sogudum nedense ikinci sezonun ilk bölümünde diziden halbuki aylardır bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Flint'in taşşaklar güverteye deydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Fistan geçen sezondan sonra iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Ben de soğudum diziden. Hanım izlerken telefonda twittere falan bakıyorum, aksiyon ya da genelev sahnelerinde tekrar göz atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 max çok kötü ama beğendiydim ben ilk bölümü. John Silver iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ilk bölüm meh idi ama ikinci bölümü baya sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bu dizi güzel ya , 2 iyiydi baya 1 e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mr.Dufrene yi oynayan orjinal aktör beyin kanseri olmuş ondan değişmiş bu sezon. Bu Starz aktörleri ne çekti kanserden sdfg 2. bölümde güzeldi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Harbi ha yazık olmuş. Sırıttı biraz ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Gene mi kanser... Ne oldu bu arada spartacus'ün exclusive sezonu gelecekti daha kanlı ve çıkarılmış sahnelerin olduğu? Diğer konuyu pörtletmeyim diye buraya yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 ölde ölelim vurde vuralım (2-2 çok güzeldi) http://wpmedia.o.canada.com/2014/02/blacksails3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 krall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 2dk gemili aksiyon için 45dk peruklu adamların tartışmalarını izliyoruz ya. neresi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar